לפורום היקר

זהבה28

New member
לפורום היקר

למרות שאינני כותבת הרבה בפורום ולא שיתפתי אתכם במסע הטיפולים שלי אני חשה צורך עמוק לספר לכם את מה שקורה לי אני יושבת וקוראה את כל מה שקורה ודמעות חונקות את גרוני אני מבינה את המצוקה של הזוגות ולכן רוצה לומר לכל הפונדקאיות שתפו את הזוגות בכל מה שעובר עלכם קחו אותם לכל בדיקה תקשיבו למצוקות ונסו להרגיע תנו להם להרגיש את כל מה שעובר עלכם אפילו בדבר הכי קטן תיהיו שלוש כאחד גם את הבעל לשתף יותר יש דרכים רבות בסך הכל הוא האבא שרוצה להיות שייך לכל התהליך למרות שהם לא כל כך מדברים על זה כשתשתפו ותיהיו כאחד התהליך הופך להיות משהו מיוחד והתוצאה לכולם דבר שלא ניתן לתאר במילים בהצלחה לכולם ורק מחשבות טובות ליבי איתכם

זהבה28 יקרה../images/Emo140.gif

תודה!!
זה מרגש
לחיי הפונדקאיות ,האמהות המיועדות והאבות המיועדים
לחיי הצלחה לכולנו

dr116

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. השבוע התבשרנו בבשורה המרה...... אישתי ואני בקרשים.... לשמחתי יש לנו כבר ילד אחד בן שנתיים, ואופציית הפונדקאות ניכפתה עלינו בגלל נזק שבית החולים עשה לאישתי במהלך הלידה. לפי מה שקראתי פה זה תהליך מאוד ארוך בירוקאטי . מישהו יכול לתת לי קצה חוט כדי שאדע מול מה אני עומד???

נמש317

New member
הקצה של הקצה של החוט

כשהתחלתי לגשש לגבי פונדקאות מישהו נתן לי טלפון של זוג שעבר את התהליך ושנולדו להם תאומים מפונדקאית אני אגיד לך מה שהם אמרו לי זה תיק- הרבה בירוקרטיות,טפסים,אישורים וארבעת אלפים שלבים, אבל... ויש פה אבל וזה גם משהו שהם אמרו לי ועשינו בעצתם- הכל הופך להיות הרבה הרבה יותר פשוט,מהיר וברור כשעושים את זה בלווי של מישהו מקצועי. תתקשר למירב (מירב פונדקאות חובקת) ותקבע לכם פגישה.(וזו לא פרסומת אני רק לקוחה שלה) כשיושבים איתה והיא מסבירה את השלבים זה מתבהר קצת ומבצעים שלב אחר שלב יחד איתה. גם אנחנו עם ילד בן 3 וחצי ולא רצינו למשוך את זה ולפתוח פער גילאים כי ללא ליווי זה לוקח מעל שנה עד לקבלת כל האישורים ואני יכולה להגיד לך שאנחנו לפני החתימה בועדה (בחודשיים הקרובים אני מקוה) והתחלנו את הכל בנובמבר 2006. אז לשנס מותניים זה לא כזה נורא כשמתחילים.המון בהצלחה.

מירבי*

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

היגעתם למקום הנכון. ראשית אתם לא לבד, כל ההורים המיועדים שכותבים כאן עמדו בסיטואציה הזאת שבה בישרו להם שעליהם לעבור תהליך פונדקאות. חלק מהם אגב, בדיוק מהסיבה שבגללה אתם כאן. תהליך הפונדקאות בארץ הוא חוקי ומאושר ע"י משרד הבריאות. ישנה ועדה שתפקידה לאשר את ההסכמים בין בני הזוג לפונדקאית. הצטיידו במכתב מרופא הנשים שיתאר את מה שעברה אישתך בלידה והמלצה לפונדקאות. את המכתב בצירוף צילומי תעודות זהות של שניכם יש לשלוח לועדה על מנת לקבל אישור ראשוני. בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה

מירבי*

New member
זהבה אהובתי../images/Emo24.gif

תודה על הדברים היפים שכתבת, זה כל כך חשוב שפונדקאיות כותבות כאן, כל כך חשוב לשמוע אתכן. אוהבת אותך

למעלה