לפורום ג'אד

Dark Storm

New member
סורי אבל שירשור היא צעצוע שלי!

רק לי מותר לשחק איתה!

Dark Storm

New member
חחחח איזה קורע זה...

לא נראה לי שמישהו הולך לשאול אותו בקרוב: "?What's up" חחחחח
ומסכנים השוטרים שצרכים ללכת לחפש את זה עכשיו... כל הזין

Dark Storm

New member
תרי, אם תגיבי להודעה הזו

אני מציע לך כבר לבדוק שהדרכון שלך בתוקף כי אם תשארי בארץ אפילו לא סופר שטרודל יעזור לך!

מה זה משנה ,כל עוד לך כבר לא יהיה

מיני צימוק, כולנו נהיה מאושרים
חוצמזה..תרי רק מחפשת סיבה להיות מאחורי הסורגים וששטרודי יחלץ לעזרתה בתא ,והם יעבדו על טקטיקות משפט בשעות מאוחרות של הלילה בתא של 2X2...נכון שכך תר?

גיל?../images/Emo6.gif הלכת להגיב שם??../images/Emo6.gifLOOOOOOOL

ותמיד מנקודת המבט השותרית כמובן!!! וואי כשראיתי את זה ידעתי שזה אתה LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ". באסה לשוטרים שצרכים ללכת לחפש את זה עכשיו... כל הזין ג , חיפה (13.06.05) " ג' חיפה????????????????????????????????????????????????????רק לפני כמה ימים הכחשת בפניי שאתה לא חיפאי!!
וווווווווואי זה כ"כ מצחיק
בכל אופן, ג' מחיפה, מה קורה? הכל טוב? איזה כיף לי...
ח אני מכירה את ג' מחיפה! ג. יפית הזהרי לך!

Dark Storm

New member
מדי פעם אני גם מגיב

מישהו צריך להגיב לטובת השוטרים מדי פעם, אף אחד במדינה המפגרת הזו לא יעשה את זה הרי. תגידו מה שאתם רוצים על ארה"ב אבל שם שאזרח יתנהג בחוסר כבוד לשוטר או יתחצף אליו זה בחיים לא יקרה, פה כל ילד בן 3 כבר יודע לקלל את המשטרה, בושה וחרפה.

נו בטח../images/Emo70.gif מה אתה רוצה מהילדים המסכ

נים
כל הזמן מאיימים עליהםש האם הם לא יאכלו יבוא שוטר - זה מפחיד אותם ובגלל זה שונאים את המשטרה

harmless

New member
שאלה קטנה ....אבל ממש קטנה

איך לעזאזל אפשר לקטוע צימוק???
וחוץ מזה שאני לא צריכה תירוץ בשביל להשתמש בדרכון שלי. אני ממש בעד.

הרמוני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה