לפונדי שלנו סיגל

טובי11

New member
לפונדי שלנו סיגל

מקווים שתשאבי מההודעה שלנו הרבה עדוד. זה קשה לכתוב אחרי החזרה שנכשלת ובודאי שההרגשה קשה. עם סיגל זאת אומנם פעם ראשונה אבל בשבילנו זה כשלון חמישי מפונדקאית קודמת. אנחנו רוצים שתדעי ובעצם כולם ידעו שאת הכי הכי בעולם ואת נפלאה. אנחנו יודעים שזה יצליח לנו וזה רק בזכותך. שתדעי שאנחנו תמיד איתך וכל בעיה אנחנו רוצים שתיפתר ביחד. הלואי ולכולם היתתה אם פונדקאית כמוך. לכן אנחנו רוצים שתהיי חזקה ואל תחשבי שיש לנו מחשבות שליליות.

בנדה1

New member
טובי יקרה ../images/Emo24.gif

כל כך מכירה את התחושה הזו של ההחמצה ואז לא יודעים איך להגיב. אני בטוחה שסיגוש יודעת שאתם לא חשים חלילה אכזבה ממנה, כולנו יודעים שאם המצב היה כ"כ פשוט, מוצאים פונדי, יש החזרה ומייד הריון, מצבנו היה הרבה הרבה יותר פשוט. סיגוש יודעת בדיוק שכמו שציצ שלי יודעת שהאכזבה היא מהסיטואציה וחלילה לא ממשהו אחר. תשמרו על אופטימיות וזה יצליח בסופו של דבר.

טובי יקרה../images/Emo140.gif

כולנו איתכם כי כולנו פה באותה הסירה פחות או יותר וכולנו עברנו את אותם משברים ואכזבות. זה נהדר שהיחסים בינם ובין סיגל טובים וכיף לראות את מילות העידוד שרשמת לה. עוד תהיינה הצלחות אל תאבדו תיקווה.

isigush

New member
לזוג המקסים שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני אמנם שאבתי הרבה עידוד. אך ברצוני לאמר לכם שאתם זוג מקסים ואני אוהבת אותכם מאד מאד ומעריכה את כל מה שאתם עושים עבורי ....ואתם עושים.אני מאד שמחה שהקשר שלנו הוא טוב וחם ובעזרת השם בזמן הקרוב הכל יסתדר אני לא נכנסתי לאתר וכתבתי לא בגללכם אלא מפני שמצב הרוח שלי היה קצת ירוד בימים האחרונים מסיבות שונות שלא אפרט כרגע אך ממש ממש לא בגלל שזה לא הצליח. כי אני מאמינה שבסוף יהיה תינוק או שניים ואין לי בכך שום ספק טובי את אישה נהדרת ואלי הוא בעל מקסים לכן אין סיבה שבעולם שלא תהפכו להיות הורים נהדרים. אנחנו עוד נדבר שמחתי לקרא. אוהבת אותכם באמת מכל הלב +הילדים שלי

מירבי*

New member
אני גאה בכם../images/Emo140.gif

העובדה שאתם מצליחים לדבר באופן פתוח על הבעיות שצצות, העובדה שגם אתם כזוג וגם את כפונדקאית מודעים למורכבות התהליך, מביאה אתכם לאפשרות ללבן את הדברים ברמה כזאת שמביאה לפתרון.. תהליך הפונדקאות מורכב ואת זה מבינים לפעמים רק כשנמצאים כבר עמוק בפנים...קשה למביטים מבחוץ להבין את הקשיים, את ההתלבטויות, את הקושי להתמודד עם אכזבות ויש כאלה.. התעלות הנפש שאתם מפגינים בימים האלה היא ההוכחה לכך שתצליחו לסיים את התהליך הזה עם תוצאה נהדרת
אני איתכם יקרים

טובי11

New member
תקוות

קודם כל כולי התרגשות ותודה מהעידוד. הלוואי ובעזרת השם שיצליח לכולנו. מירבי תודה על העידוד והעזרה במיוחד לגבי "אסף הרופא". נקווה שהכול יצליח ונהיה בקשר.

isigush

New member
מה היינו עושים בלעדיך????

את יודעת תמיד לגעת במקומות הנכונים ולהגיע תמיד לפתרונות מוצלחים. לא לחינם הקב"ה בחר בך לנהל את העסק הרגיש הזה.את יודעת לעשות זאת הכי טוב שבעולם-מעודדת-מחזקת-עוזרת ,פיזית וגם רגשית. מירבי אין לי מילים בקיצור את אישה נהדרת בלי עין הרע והלואי שכל מה שתבקשי יהיה לך כי מגיע לך את עושה הרבה בשביל כולם מגיע גם לך, טוב מירבי אני יכולה להמשיך ולכתוב עלייך עוד הרבה דברים נפלאים פשוט הבן שלי פה יושב לי על הראש ביחד עם חבר שלו ואני תופסת להם את המחשב אז נפרד יקירתי באהבה ותודה על הכל גם אנחנו גאים בך אני ובני משפחתי החדשים טובי ואלי מזרחי אוהבים אותך ומפרגנים לך בכל זמן אפשרי בי בי

את כל כך צודקת סיגלוששששש!

אני גם כל כך שמחה שמריבי היקרה שלנו קיימת בעולם הפונדקאות כמה כוח אהבה וסבלנות היא משרה על כולנו, המרכז הזה שהיא הקימה הוא נכס גדול, עבור ההורים המיועדים ועבורנו הפונדקאיות, ואני כל הזמן מרגישה שבאיזה מקום פספסתי, אבל למרות הכל מירבי היקרה תמיד תומכת בי מקשיבה היא פשוט חברה נפלאה כך אני מרגישה, ובאופן אישי ממליצה לכל אחד שמתחיל את התהליך הכל כך מורכב הזה רק דרך מירבי והמרכז הנפלא שלה פונדקאות חובקת.

isigush

New member
תודה תודה

אני כל הזמן קוראת את תמיכות העידוד שלך את מאד מחזקת וזה חשוב אני מחזירה לך בחזרה הרבה תודה וחיבוק וגם הרבה הצלחה סיגל

למעלה