לפוזה ולכולם אין דני ים כבר בגיזרה אשדוד בכמויות שכדי לבא הם נדדו צפונה לנתניה דניסים אולי רק שם??
ה היינן New member 15/1/13 #1 לפוזה ולכולם אין דני ים כבר בגיזרה אשדוד בכמויות שכדי לבא הם נדדו צפונה לנתניה דניסים אולי רק שם??
מ מ רמי ר New member 15/1/13 #2 אתה שואל ? אומר בידיעה ? אנא אל תשלח סתם אנשים אני כרגע רואה כ 60 אחוז מהחופים של נתניה לא רואה דייג אחד מוציא משהו אשלח לך תמונה אם אתה רוצה המידע שנתת פעם קודמת היה מדוייק ואכן עדיין מוציאים שם נכון לאתמול בכמות יפה
אתה שואל ? אומר בידיעה ? אנא אל תשלח סתם אנשים אני כרגע רואה כ 60 אחוז מהחופים של נתניה לא רואה דייג אחד מוציא משהו אשלח לך תמונה אם אתה רוצה המידע שנתת פעם קודמת היה מדוייק ואכן עדיין מוציאים שם נכון לאתמול בכמות יפה
מ מ רמי ר New member 15/1/13 #6 הכל מתחיל ונגמר במודיעין טוב היום חבר הוציא מאה חתיכות בשעתיים במרכז מתחת לרגלים אבל לפני כן הסתובב חמש שעות בלי לדוג עבר חוף חוף הסתובב שאל דייגים הסתכל עד שנפל על הבור וחיסל אותו לבד או אולי לא חיסל אני אבדוק מחר
הכל מתחיל ונגמר במודיעין טוב היום חבר הוציא מאה חתיכות בשעתיים במרכז מתחת לרגלים אבל לפני כן הסתובב חמש שעות בלי לדוג עבר חוף חוף הסתובב שאל דייגים הסתכל עד שנפל על הבור וחיסל אותו לבד או אולי לא חיסל אני אבדוק מחר
ט טל בורי New member 15/1/13 #7 מי אתה מרמיר? גם אני דייג מנתניה נמצא הרבה על השובר ולאחרונה גם תפסתי הרבה דניסים אני פשוט סקרן לדעת אם אני מכיר אותך לי קוראים טל
מי אתה מרמיר? גם אני דייג מנתניה נמצא הרבה על השובר ולאחרונה גם תפסתי הרבה דניסים אני פשוט סקרן לדעת אם אני מכיר אותך לי קוראים טל
מ מ רמי ר New member 15/1/13 #8 לא מכיר אני רק עובד בנתניה אם אתה מזהה את הבניין בשדרות ניצה 20 , בדרך כלל דג בהרצליה בחופי תל אביב יפו ודרומה עד אשדוד לא מסתדר מהרצליה צפונה לים שם יורד בלבוש מלא סתם להנאה וסורק את החוף עד חדרה שמי רמי
לא מכיר אני רק עובד בנתניה אם אתה מזהה את הבניין בשדרות ניצה 20 , בדרך כלל דג בהרצליה בחופי תל אביב יפו ודרומה עד אשדוד לא מסתדר מהרצליה צפונה לים שם יורד בלבוש מלא סתם להנאה וסורק את החוף עד חדרה שמי רמי