לפגוש את הבת שלו

לפגוש את הבת שלו

שלום לכולכם, אני אשמח מאוד אם אוכל לקבל טיפ מכם... אני רווקה ללא ילדים והכרתי איש מקסים, גרוש עם ילדה. אנחנו מתעדים לעבור לגור ביחד ובימים אלה, רוצים להפגיש בייני לבין ביתו בת ה-8. מכיוון שמעולם לא התמודדתי עם סיטואציה כזו, אני מנסה ללכת עם האנטואיציות וחושבת שפשוט צריכים להפגיש ביננו, במפגש בייתי, בטריטוריה המוכרת לה..ואולי לתכנן פעילות שאהובה עליה... עם התכנים והמיקום לאיש מאיתנו אין בעייה. הקושי נמצא בפחד שלו לערער לה את הקשר בינהם ולהכניס לתוכו אדם נוסף ( יש בינהם קשר מאוד מיוחד ומקסים בעייני). חייבת לציין, שההצעה למפגש היתה שלו ושאני מאוד מאוד אשמח להכיר אותה. אני מעריכה שחלקכם פה הורים...איך אתם הכרתם את בת/בן הזוג החדש שלכם לילדכם? אשמח מאוד לקבל טיפים א

avitalp

New member
היי, אהבה../images/Emo20.gif

אני חושבת שכדאי שהפגישה הראשונה תהיה מחוץ לבית, במקום נייטרלי, עם איזו פעילות כייפית שהילדה אוהבת. ככה יותר קל לשבור את הקרח, הילדה תרגיש פחות "מאויימת"... התנהגי בטבעיות, היי את.. ילדים מרגישים כשמנסים להיות "אובר" נחמדים והם לא אוהבים את זה... שיהיה בהצלחה, אביטל

המון הצלחה ובלי פיק ברכיים

ניראה לי לפי איך שכתבת שזו תהייה פגישה מוצלחת.. לדעתי האישית..הפגישה יכולה להיות בחוץ..בכל מקום נטרלי שיהווה עיניין ותוך כדי פעילות.. שלא יעמוד במבחן הראיון האישי..לא שלך ולא שלה...אלא רק בכייף.

noam weissman

New member
היי אהבה....

לצערי אני עדיין לא בסיטואציה הזאת אבל מקווה להיות בה
. בתי קצת יותר קטנה אבל מדי פעם כשהיא שואלת אותי האם יש לי חברה וכו.. צצה ועולה הנקודה מה היא תהיה בשבילה, אמא חורגת, חברה... ומה יהיה אם היא לא תאהב אותה ? בשיחות הללו תמיד אבל תמיד אני אומר שאם מישהי לא תאהב את בתי היא לא תהיה איתי. בן זוגך לא צריך לעשות עניין גדול ולהיות טבעי. יש להסביר לילדה בצורה הפשוטה ביותר שכמו שהיא אוהבת את אמא ואבא. אבא יכול לאהוב אותה וגם מישהי נוספת. זאת אינה סתירה וזאת אהבה אחרת. לחזק את הילדה ולמר לה שאיפה שלא תהיו זה תמיד גם בית שלה. לחזק גם את הנושא שאת אינך תחליף לאם ואת יכולה להיות חברה טובה במידה והיא תרצה בכך. את לא מתחרה באמא שלה ואין לך כוונות לתפוס את מקומה. ציינת שלחבר שלך יש קשר מצויין עם בתו ולכן אני לא רואה ממש בעיה. הרבה הצלחה בקשר החדש ובחיים, נועם.

למעלה