לפגוש את האקסית?

rotemld

New member
לפגוש את האקסית?

חבר שלי מאוד מאוד רוצה כבר מתחילת הקשר שלנו שאני אפגוש את ידידה שלו, רק הבעיה עם הידידה הזאת היא שפעם לפני המון זמן היה לשניהם קטע של כמה חודשים אך מאז נגמר הסיפור לגמריי והם נשארו ידידים טובים. הוא לא מוכן בשום פנים ואופן להפסיק את הקשר איתה אדרבא שהוא גם רוצה שנפגש כולנו, לי לא נעים מכל הסיפור ואני לא מצליחה לצאת מיזה בשום צורה כי נורא חשוב לו שאני אפגוש אותה ושרק אחרי זה אחליט אם לשפוט, מה לדעתכם עליי לעשות?

שלום

אם הוא אוהב אותה וחושב שהיא נחמדה, ואת בקשר טוב אתו, הוא לא צריך לעזוב אותה ואולי כדאי שתכירי אותה ותיהני מרגשותיו הטובים אליה כי אולי גם לך יהיו. טוב להכיר אנשים. אפשרי גם שתדברי אתו לפעמים עליה בעניין וכך תשתתפי בעוד חלק חשוב מחייו ויתרום לקשר שלכם. ספרי לו גם על הקשרים שלך.

ivgy1980

New member
מעולם לא עלה בדעתי להפגיש

ידידות (ובוודאי - אקסיות!) עם החברה הנוכחית.
ואינני שומר על קשר עם האקסיות, ולא מבין מה הקטע הילדותי שבזה.
נראה כאילו החבר שלך רוצה לקבל חיזוקי אגו מבחוץ...

Megie

New member
היי

אם את מרגישה שממש לא בא לך-אין מצב..אל תעשי.. השאלה-למה כ"כ לא בא לך? ואולי זה יפתור לך הרבה חשש בינך לבין עצמך? אולי בעצם, אין לך מה לפחד/להפסיד בלפגוש אותה?!

אל תעשי משהו שאת לא רוצה, אבל קודם תביני עם עצמך-למה זה נראה לך כ"כ שלילי ובעצם, מה גורם לך לסרב כ"כ..ומה כבר יקרה-אם כן תלכי איתו

2461

New member
לדעתי הוא רוצה שתכירי אותה כדי שתראי

שאין ביניהם כלום ושהיא סה״כ בן אדם, יותר מ״אקסית״.

אני מבינה אותו כי כשהתחלתי קשר עם חבר שלי גם אני הכרתי לו מישהו שיצאתי איתו כי הוא הידיד הכי טוב שלי היום ורציתי שהוא יכיר בזה כי אין מצב שאוותר עליו.

LOLI152

New member
הייתי נפגשת

אם זה כל כך חשוב לו כנראה יש סיבה.

obelina

New member
לא יודעת מה צריך לעשות, אבל לי זה מזכיר

את הנסיכה דיאנה.

miss owl

New member
לגמריי מבינה אותו

חשוב לו להפוך אותה לדמות אמיתית עבורך, שתכירי אותה ותביני שאין מה לחשוש מהקשר ביניהם. אני הייתי קופצת על ההזדמנות וגם מהכיוון השני של הידידה מבטיחה לך שיהיה מפגש מנומס ומאוד כיף-תמיד שזה קרה לי (עדיין לא עם האקסים אבל זה עוד יקרה) עשיתי הכל כדי להתחבר אל הבחורה.

אני מאוד מצטערת

אבל אני לא הייתי רוצה שבן הזוג שלי יפגש עם האקסיות שלו
כמו שאני לא אפגש עם האקסים שלי

כי יש משהו באקסים, שתמיד יהיה
לא אהבה
משהו נוסטלגי
שיכול להרוס לדעתי האישית, את הזוגיות החדשה..

ההחלטה היא שלך,
להיפגש עם ה'ידידה' שלו, זה נוראי לדעתי
ממש לא הייתי מסכימה בשום אופן !

sweet coffee

New member
בסך הכל רוצה שתראי שהוא בן אדם

ושבסך הכל גם כשנפרד מאקסית הוא לא היה מנוול אלא גבר גבר
אל תהיי ילדה ואל תדאגי, הוא איתך וכנראה שלא סתם

סך הכל חמש דקות תגידי :מלח מים מלח מים מלח מים... וייגמר
אולי אפילו תהיני מהעניין ותלמדי דברים חדשים, תתחברי אליה ותשאלי מה הוא אוהב
תעשי לו איצלה קיצלה והוא יתלהב ולא יבין מאיפה הגיע לו.
כל הסיטואציה זה כמו להציץ ביומן שהחביאו מתחת לכרית
כשמי שכתב אותו מצביע ומחייך אלייך !!
מהכרטיס האישי שלך אני לא סגור אם את גברנשית או בחורילה - גבר שכותב בלשון אישה
אבל נזרום איתך
קו המחשבה הוא של מתבגרת בסרטים מצויירים

הגעתי מהראשי
שלום וכל טוב

The Girlie Show

New member
אם מבחינתך זה ייהרג ובל יעבור

תיפרדי ממנו. יש לכם השקפות חיים אחרות. לא מתאים לך הבלגן? תעזבי אותו כל עוד אין טבעת על האצבע וילדים

liat76

New member
באתי מהראשי...

כשהתחלתי לצאת עם בעלי הוא אמר לי שיש לו ידידה מאד טובה עוד מהיסודי, ושבאיזשהו שלב היה בינהם קטע רומנטי שלא הסתדר והם נשארו בקשר ידידותי מעולה והוא ממש לא מתכוון לוותר עליה והוא ישמח אם אני אכיר אותה. מבחינתי היה לי חשוב מאד להכיר מי זאת הבחורה שכל כך משפיעה עליו.
פגשתי בחורה מקסימה שברור לי לגמרי שהיא ממש לא מאיימת על הקשר שלי אותו, ועוד יותר מזה היא היתה נוכחת בזמן שהוא הציע לי נישואין והיתה בחתונה שלנו ואנחנו היינו בחתונה שלה (שכבר היו לנו שני ילדים).
כמו שהייתי רוצה להכיר את החברים שלו אני רוצה להכיר את החברות (ידידות) שלו, זה עדיף מלחיות במצב של חוסר ידיעה מי זאת ואם היא מאיימת על הקשר

תודה... פשוט תודה.. מישהי שמוכיחה

שחור על גבי לבן {או בעצם אפרפר משהו..}
אקסיות זה לא מוקצה!

אני יכולה להגיד לך שהאקס שלי היה מת שאני וחברה שלו ניפגש והיא לא הייתה מוכנה ודרשה שאני והוא לא נהיה בקשר..{היינו חברים מאוד מאוד מאוודדד טובים-אותם חבר'ה, וכל המסביב}.

הוא התנתק ממני כמו שהיא ביקשה.. וזה חזר אליה הפוך על הפוך כשזה "אכל" אותו מבפנים.. ובמשך שנה וחצי שהם היו יחד {ואני מחוץ לתמונה} בכל ריב שלהם הייתי נוכחת, בכל וויכוח, כל דבר שהוא עשה ולא מצא חן בעיניה היה לו טיעון מנצח-אני וויתרתי על החברה הכי טובה שלי בשבילך.
בסופו של דבר גם זו הסיבה שזה נגמר בינהם... וזה שכל הזמן אני הייתי ברקע של הקשר שלהם{בלי ידיעתי בכלל.. כי אני והוא לא החלפנו אפילו סמס נימוסים ביום הולדת אחרי 3 שנים של קשר ואירוסים שלא צלחו}, זה מה ששבר אותו וגרם לו לחשוב עלי יום יום.
{ואז גם לחזור עם עוד טבעת, אבל זה לסיפור אחר}.

אם היא חשובה לו, תעשי אותה חשובה לך. אקסיות זה לא מחלה..
אם הם נשארו בקשר אחרי שהסיפור הרומנטי נגמר-יש סיבה..
אולי אפילו תגלי שהיא תהיה מוכנה לעשות המון כדי לגרום לך להרגיש בנוח ותגלי חברה חדשה...

טיפ מהצד השני..
שפע אור ואהבה.:)

למעלה