לעשן או לא לעשן?

לעשן או לא לעשן? ../images/Emo12.gif

גבר עומד ליד בניין משרדים מפואר ומעשן ניגש אליו עיתונאי ואומר: שלום, אני מעיתון ה"ניו יורק טיימס". אפשר לשאול אותך כמה שאלות? הגבר מסתכל אליו ועונה: כן, בעקרון אני לא ממהר, שאל. העיתונאי: אני עוקב אחריך כמה דקות ואני רואה שאתה מעשן הרבה, כמה זמן אתה מעשן ? הגבר: היום אני בן 34 ואני מעשן מגיל 16 העיתונאי: ואילו סיגריות אתה מעשן , אם זה לא סוד ? הגבר: לא , זה בוודאי לא סוד , אני מעשן "מלבורו ". העיתונאי : שאלה אחרונה- כמה סיגריות אתה מעשן ביום ? הגבר: בערך קופסא וחצי או שתיים. העיתונאי מוציא מחשבון כיס ומתחיל לחשב, לאחר דקה הוא פונה לגבר ואומר לו : אתה יודע מה,עשיתי חשבון ותוצאה היא שאם לא היית מעשן, יכולת לחסוך את הכסף הזה ולקנות את בניין המשרדים המפואר הזה! הגבר: ברצינות? ואתה לדוגמא מעשן ? העיתונאי: לא , אני לא מעשן. הגבר: נו ולך יש בניין משרדים המפואר כזה? העיתונאי: לא, לצערי אין. הגבר: נו, אתה רואה? אני גם מעשן וגם הבעלים של הבניין המפואר הזה.

ועוד אחד להרמת המורל ../images/Emo6.gif

מובטל חסר אשכים מגיע לראיון עבודה במפעל. הוא נכנס לראיון אצל המנהל ומספר לו את קורות חייו בקול דק במיוחד. המנהל לא מתאפק ושואל את המובטל איך איבד את אשכיו "אני לא אוהב לדבר על זה" עונה המרואיין. "בסדר" עונה המנהל "תגיע מחר בתשע ותתחיל לעבוד". למחרת מגיע המובטל לעבודה ורואה שכולם כבר הגיעו לפניו. הוא ניגש לאחד הפועלים ושואל אותו: :תגיד לי מתי אתם מתחילים לעבוד"? "בשמונה, כרגיל" עונה הפועל. הבחור הולך למנהל לברר את פשר העניין. נכנס למשרד ושואל אותו "תגיד לי למה אמרת לי לבוא בתשע כשכולם מגיעים בשמונה"? "תירגע" עונה לו המנהל "ממילא בין שמונה לתשע כולם מגרדים כאן את הביצים".

למעלה