לעשות משהו!

tao_girl

New member
לעשות משהו!

היי כולם לדעתי יהיה נחמד אם נאחד קבוצה ונחפגש יהי טוב לראות וללמוד מאנשים אחרים ולהכחר חברים חדשים מה דעתכם?! שלכם, tao_girl נ.ב (לאור מהצפון) אור ואהבה זאת ברכה שאומרים פאגנים ומכשפות לאנשים מאגים אחרים שהם פוגשים תתיחס לזה כמו נחמד להכיר אותך!

cybercorp1

New member
לא רק ../images/Emo8.gif

לא רק של וויקאנים ופאגאניים אלא גם של מטפלי רייקי כמוני
בהרבה אור ואהבה , cybercorp1

nepthys

New member
אין לי הרבה כבוד לביטוי הזה,

אולי מאז גילי פרי. בכל מקרה אם תשתמשו ב-blessed be זה יהיה הרבה יותר חביב, מכיוון ש"אור ואהבה" פשוט נשמע מתחסד, רוב האנשים שמשתמשים בזה הם שרלטנים שיתנו לך שלווה פנימית בעבור סכום "סמלי".... פעם חשבתי שאני היחידה שחושבת ככה, אבל מסתבר שגם אור..:)

morning star

New member
אור ואהבה

בנינו, זה לא ביטוי "ברכה שאומרים פאגאנים", אלא ביטוי שמרבים להשתמש בו הרבה מאנשי זרם "העידן החדש" (והיה נפוץ מאוד אצת ההיפים בשנות השישים) - גם "אמיתיים" וגם "מזויפים". הברכה הפאגאנית הנפוצה היא דווקא Merry Meet, ו- Blessed Be, אבל זה גם "טראנד" חדש יחסית (אם איני טועה, מג´ראלד גרדנר). בעוד אני מבין למה מאחלים אהבה לכל אחד, אני לא מוצא יתרון מוחץ לאור מפני החושך (חוץ מזה שאנו כבני אדם רואים טוב יותר באור, אם הוא לא חזק מדי) ולכן אני נגד "איחולי אור" מאחר וזה משריש את האסוציאציה של "אור=טוב, חושך=רע" שהיא שגויה לחלוטין. ותזכרי, מי שקרוב מדי לאור - מסתנוור. שלך חי בדמדומים הנווד

נפגש..היהיהי

דפדפי כמה עמודים אחורה... סורי אם פגעתי או משהו,פשוט אולי באמת מהגילי פרי הזאת כל פעם שאומרים"אור ואהבה " אני חושבת על מוכרת בחנות קריסטלים שטוענת שהיא יכולה לתת לי שלווה אם רק אתקע את הגוש הסימלי שלה בסלון שלי תמורת כמה ..אה..עשרות שקלים...אני פשוט אומרת "בברכה" או משהו...

למעלה