לעשות משהו...

darkit3

New member
לעשות משהו...

אני פונה אליכם, ממשלת ישראל. אני פונה לליכוד שחושב שהוא עושה "הרבה" למען מדינתנו הקטנה. מפלגות הימין, הגיע הזמן לעשות שינוי בארץ הקטנה שלנו, אני אולי נערה, אך אני מבינה את כל ההשלכות, אני מבינה שלפנות התנחלויות זו טעות גורלית שתגרום לעם שלנו לסבול הרבה יותר, אני מבינה גם שאם לא נחליט לעשות מעשה ולהשאיר את הפלסטינאים מחוץ לגבולות א"י אנחנו אילו שנסבול בסוף! עניין למחשבה...

רונאל1

New member
אולי באמת נטרנספר אותך ואת

משפחתך מחוץ לגבולות א"י ונשאר עם אנשים נורמליים כאן ועם פחות כמה גזענים תמהוניים. הגיע הזמן לעשות מעשה באמת.

ardata

New member
אוטו-טרנספר

רונאל0 המלשין משלה את עצמו . הוא עדיין חושב שאנו חיים בתקופת הסזון , אלטלנה או ממשלת מפאי. השמאל הוא היום מיעוט קטן בעם ואין לו גישה למרכזי הכוח. ואל תאיים עלינו בטרנספר. באשר אליו הוא כבר ביצע אוטו-טרנספר. ישב נא אדוני בשקט בגולה.

רונאל1

New member
אין לשמאל גישה לאף אחד ממרכזי הכח

למעט ראש הממשלה, אריק שרון, השר אולמרט ורוב גדול בעם למצע של השמאל, גם אם לא כולם מצהירים על שמאלניותם. אז נכון שאין לנו גישה למרכז הכח המושחת של הליכוד, ואני האחרון שיכחיש שלמרכז הליכוד המושחת יש כח, אבל מסתבר שאנחנו מדלגים עליו לא רע הישר לצמרת השלטון. ואם שרון מעיז אפילו לדבר על פינוי עזה והתנחלויות ביו"ש, על ויתורים כואבים, שתי מדינות לשני העמים וכו', אז זה נצחון השמאל האמיתי ומצידי שהליכוד יקבל גם 120 מנדטים בבחירות הבאות.

תגובה

אתה לא מוכן לטרנספר ערבים ממדינה יהודית ולנצח את הטרור אבל אתה מוכן לטרנספר יהודים ממדינה יהודית? עם אתה והשמאל תמשיכו לדבר כל כל הרבה שטויות אז הליכוד באמת יקבל את כל המנדטים. והיום למרות שחוברות הלימוד נכתבו על ידי שמאלנים ומשמשים הסתה שמאלנית ולמרות שהתקשורת שמאלנית ולמרות שהשמאל מצנזר את כל מה שהימין אומר מפלגות השמאל קורסות, השמאל יכול לנסות למכור את הדמוגוגיה הזולה שלו כמה שהוא ירצה אבל כולם היום רואים טרור ולכן השמאל ספג תבוסה בבחירות האחרונות וספק עם השמאל איי פעם יצליח לחזור לשלטון.

עמרי ר

New member
את יודעת מה מרתק?

איך זה שאצל השמאלנים הנאורים וההומניסטיים, טרנספר ליהודים הוא מעשה נפלא ונכון שגורם להם לאורגזמות משולשות, ולעומת זאת הרעיון של טרנספר לערבים מייד זוכה לכינויים של "גזענות", "תמהוניות", "קיצוניות" וכו'. האם אין גבול לצביעות השמאלנית, המוכנה לעקור יהודים מבתיהם אך חלילה לא לגעת בערבים? אני מחזק את ידייך ומצטרף אלייך בתקוותך שאכן לא ייעשה המעשה האנטי-ציוני והבלתי-מוסרי של עקירת יישובים יהודיים בארץ-ישראל, ארצו של העם היהודי מאז ולעולם.

MS6

New member
../images/Emo45.gif

לצערי הרב השמאלנים לא מגלים טיפת רחמנות כלפי המתיישבים אך כשמדובר בנוודים שלהם עם ארבעת הנשים ו-30 הילדים! אז זה פגיעה בזכויות האדם...

רונאל1

New member
למה שנגלה רחמנות

על הפנאטים האלה שיושבים בנצרים ושאר יישובי עזה, שכל קשר היסטורי, דתי או אחר בין ההתיישבות שלהם שם לבין שטחי עזה, אינו קיים. מעשי "ההתיישבות" שלהם גורם נזק למדינת ישראל, משית עליה טרור והוצאות בטחוניות כבדות. זכותה של המדינה לפנות את אותם נוודים יהודיים מההתנחלויות בעזה ולהעביר אותם לנגב. זה ממש לא דומה לטרנספר שבו מגרשים ערבים למדינה אחרת. והתיאור שלך על הנוודים מתאים לא רע גם לכמה ממשפחות המתנחלים בעזה.

MoonShield

New member
אני הסברתי כבר מה ההבדל

לכן אני אחזור רק בקיצור -
המתנחלים מקבלים פיצויים כספיים.
המתנחלים מקבלים סיוע בקליטה בחזרה בתוך גבולות ישראל.
טרנספר החוצה מגבולות ישראל לא יספק את השניים הנ"ל.
מכיוון שירדן אינה מוכנה לקלוט את הפלשתינאים - יווצר מצב בלתי אפשרי שבו על קו הגבול יהיו אלפי מחנות פליטים, ללא כל תנאים סניטריים, ללא אפשרות לעבוד, לנוע ממקום למקום ואפילו לאכול. (מאיפה יגיע האוכל?) תחשוב לבד מה יהיה כוחם של ארגוני הטרור במצב כזה...

um21

New member
ואם תנאים אלו יתקיימו

האם תסכים לטרנספר? נניח כי כל משפחה ערבית תפוצה וכי הם יקבלו סיוע קליטה באחת מ-22 המדינות שמשם הם באו אז תסכים לטרנספר אז הוא יהפוך לפתרון ליגטימי כמו טרנספר ליהודים? דרך אגב קיומה של הממלכה ההאשמית הוא פשע שבוצע בידי הבריטים ב-1922 מיכוון שמשפחה של מיעוט שבא מסעודיה השתלטה על המקום רק בגלל שהם תמכו בבריטים

MoonShield

New member
אם...?

אולי תספר לי איך מדינת ישראל עם כלכלתה הכושלת תוכל לשלם פיצויים לשלושה מליון פלשתינאים? אולי תספר לי איזה מדינה שפויה תסכים לקחת חלק בגירוש תושבים על רקע גזעני (רציתי להגיד לאומי אבל רבים רוצים לגרש גם את ערביי ישראל)? עכשיו בוא נניח שהתנאים האלו אכן יתקיימו - איזה זכות יש למדינת ישראל לגרש את הפלשתינאים? המתנחלים הם אזרחי המדינה... הם מצביעים לכנסת, יש להם את הזכויות והכוח להשפיע על שלטון המדינה.

עמרי ר

New member
אם??

עכשיו תסביר לי איך מדינת ישראל, עם כלכלתה הכושלת, תממן את עקירתם של היישובים על מתיישביהם, את בניית היישובים החדשים שיקלטו אותם ואת הליך קליטתם מחדש ופיצויים של אותם עקורים? איך מדינת ישראל, בתור מדינת היהודים, תוכל לעמוד בכך שהיא-היא המדינה היחידה בעידן הפוסט-מודרני אשר ביצעה טרנספר גזעני ביהודים, ועוד בארץ ישראל (ארצו של העם היהודי מאז ומעולם, אני שוב מזכיר למי שבעל נטיות לשכוח)? ישנן מספיק מדינות ערביות בעלות ממון, אשר מסוגלות לקלוט את אותם הפליטים אשר נזנחו על-ידן משך 55 שנה. לנסיכויות המפרץ יש הרבה יותר משאבים וממון כדי להוציא לפועל את החזרתם למולדת של בני-ערב, מאשר לממשלת ישראל כדי להוציא לפועל את גירושו של עם ישראל מעל אדמתו.

MoonShield

New member
בקלות

אתה יודע טוב מאד כמה כסף מוזרם להתנחלויות כל שנה בשביל שיוכלו להתקיים, לא רק שמהלך כזה לא יפגע בכלכלה הישראלית אלא אף יועיל לה רבות במהלך השנים הקרובות בשל החיסכון האדיר של הכסף שמוזרם להתנחלויות באופן קבוע, ותקציב הבטחון שלא יצטרך להיות כזה מנופח מפני שנוכל להגן על עצמנו מקו גבול מוגדר. "בתור מדינת היהודים, תוכל לעמוד בכך שהיא-היא המדינה היחידה בעידן הפוסט-מודרני אשר ביצעה טרנספר גזעני ביהודים, ועוד בארץ ישראל (ארצו של העם היהודי מאז ומעולם, אני שוב מזכיר למי שבעל נטיות לשכוח)?" מה בדיוק גזעני בזה? אני בטוח שגם הלא יהודים שביניהם (לא יודע אם יש או אין כאלה) יזכו ליחס זהה כמו שאר המתנחלים. לא מדובר בטרנספר אלא בפינוי מוצדק של אזרחי מדינת ישראל. זה תיקון טעות שנגררה יותר מדי זמן. "ישנן מספיק מדינות ערביות בעלות ממון, אשר מסוגלות לקלוט את אותם הפליטים אשר נזנחו על-ידן משך 55 שנה. לנסיכויות המפרץ יש הרבה יותר משאבים וממון כדי להוציא לפועל את החזרתם למולדת של בני-ערב, מאשר לממשלת ישראל כדי להוציא לפועל את גירושו של עם ישראל מעל אדמתו." אכן ישנן מספיק מדינות ערביות בעלות ממון. אבל איזה מדינה מוכנה לקלוט שלושה מיליון פלשתינאים?

MoonShield

New member
וכדרכך לא ענית על שאלתי -

באיזה זכות ישראל יכולה לטרנספר את הפלשתינאים?

MS6

New member
מה אנחנו מחפשים פה זכויות??

ובאיזו זכות ה"פלסטיני" החלאה הזה התפוצץ בירושלים היום? באיזו זכות כבשנו את שטחי 48'?? די כבר עם השפיטה העצמית הזאת!! אנחנו צריכים להתנהג כמדינה הרוצה לשרוד בג'ונגל הזה של המזרח התיכון ולא כמדינה מבוססת ובטוחה היכולה להרשות לעצמה לשפוט עצמה.. הטרנספר הכרחי להישרדות היהודית בא"י.

ראליסט

New member
מה הקשר?

מי מגן על החלאה שהתפוצצה היום בירושליים? אבל למה אתה מכליל,והופך 5 מליון פלסטינים-או ערביי א"י (איך שתעדיף לקרוא להם),לרוצחים??? אבל מאחר שהעניין המוסרי לא מעניין אותך,אולי תסביר לי איך באופן מעשי מבצעים טרנסר על 5 מליון ערבים,ועדיין מבטיחים שלא נוקצה ע"י כל העולם במקרה הטוב,ובמקרה הרע,שהעולם לא יחליט לחסל את מדינת ישראל (מבחינת ריבונותה). ואל תשכח שמדינות גדולות ובעלות עוצמה רבה מישראל,נאלצו לוותר על מדיניות אפרטהייד כי העולם כולו יצא נגדן (דרום אפריקה מחד,ובעקיפין אפילו בריה"מ,שהתפרקה כאשר תושביה לא עמדו אפילו בסנקציות כלכליות שהטילה עליה ארה"ב). הכל מאד פשוט:"נגרש מכאן את כל הערבים,ונגיע אל המנוחה ואל הנחלה." הצרה שאילו שמאמינים בטרנספר לא מבינים,שמעבר לבעיה המוסרית שבגירוש קולקטיב שלם,מדינת ישראל עלולה להתמוטט בשל החלטה כזאת.

MS6

New member
מספר ערביי יש"ע נמוך בהרבה...

לפי מקורות "פלסטינים" הם מונים כשלוש וחצי מיליון ולפי ה"ניפוחים" הידועים של כל המקורות הערבים הזרים מספרם כנראה הוא בין 2.5-3 מיליון. אני לא רואה ברוב ערביי יש"ע רוצחים אבל הם מוסתים ע"י מנהיגים פושעים וזוהי תרבותם! להישלט ע"י דיקטטורים צמאי-דם, התרבות הערבית שונה לגמרי מהתרבות המערבית שסיגלנו לעצמנו לכן ניסיון להידברות מן הסתם לא יועיל...

ראליסט

New member
לפי הלמ"ס,

וזה המקור שלי,לא שום גורם אחר-יש 5 מליון פלסטינים בין הים לירדן.אז אל תנסה ליפות את המציאות ע"י מסירת סטטיסטיקות אחרות,ועוד ממקורות פלסטיניים,שמידת אמינותם כבר ידועה לנו. לגבי החלק השני,אתה ממש מזכיר את דברי הפאשיסט מהליכוד,זאב בוים,שאף אושש את השקפת העולם הנאצית,לפיה התכונות של עם,הם גנטיות או תרבותית... הרי לפני סיום מלחמת העולם השניה,איש לא שיער שבין צרפת וגרמניה ישרור שלום.אז אל תנבא נבואות,ואל תתנשא כי זו הדרך להמשך הסכסוך,ולהמשך שפך הדם.

MoonShield

New member
כלומר, מוסר בעיניך הוא שולי?

"ובאיזו זכות ה"פלסטיני" החלאה הזה התפוצץ בירושלים היום?" שמעת אותי מצדיק אותו? מעולם לא שמעת ולעולם לא תשמע. "באיזו זכות כבשנו את שטחי 48'??" למצב ב48 נקלענו שלא מבחירה. החלטנו שאנחנו מקימים מדינה (בזכות שניתנה לנו, אגב) והוכרזה עלינו מלחמה - אותה מלחמה קבעה את הגבולות הבלתי מעורערים של ישראל. "די כבר עם השפיטה העצמית הזאת!!" כלומר לפי התפיסה שלך ביקורת עצמית היא דבר שלילי? "אנחנו צריכים להתנהג כמדינה הרוצה לשרוד בג'ונגל הזה של המזרח התיכון ולא כמדינה מבוססת ובטוחה היכולה להרשות לעצמה לשפוט עצמה.. " אז מה דעתך להעביר חוק האוסר ביקורת על התנהלות השלטון? "הטרנספר הכרחי להישרדות היהודית בא"י. " ביום שיתבצע טרנספר לא תישאר פה מדינה...

למעלה