"לעשות את המורה"

מיטללל

New member
"לעשות את המורה"

ספרו על הפנטזיות הכי גדולות שהיו לכם מה הגשמתם? מה עדיין לא?

danielo18

New member
מורה?? קצינות זה הכי...

ולו רק בשביל הפלאפל על הכמותה...

pain is MY love

New member
גם בלי הפלאפל

קצינות הן עם שווה!
כשהייתי צוערת החלום שלי היה קצין- הגשמתי
עכשיו שאני קצינה אני יותר בקטע של נגדים חחחח

danielo18

New member
קצינות עם מדי קבע של חה"א!

אני מכיר כמה קצינות בדרגת סגן בחה"א עם מדים כאלו שזה ממש ממש נראה טוב עליהן התכנון שלי זה שחודש לפני השחרור (אוטוטו) אני אתחיל לעשות משו בנדון - חבל בנתיים להרוס את יחסי העבודה.. נגדים? זה ירידה ברמה, לא?

pain is MY love

New member
אממממ יש מצב שאתה משרת איתי?..

איך ידעת שאני סגן עם מדיי חיל אוויר?
בכל אופן, אם בא לך על משהו תלך על זה! עזוב אותך יחסי עבודה.. ולמה נגדים?... כי תמיד מחפשים את ההפך.

danielo18

New member
אני? איתך? אני ירוק תודה לאל.

אבל היום הוכחתי באופן סופי את הטענה שלי. יחסי עבודה? חבל להרוס אותם עכשיו במיוחד שנשאר לי רק עוד שבועיים לחפשנ"ש.. (איך אני יודע מה הדרגה שלך? קבלי במסרים)

L y c a n

New member
הי הי הי

אם כבר, נגדים זה עלייה ברמה.. קצינים, זו התת רמה
ובכל מקרה, תזכרו, הדרגה הכי גבוהה היא זו שמקבלים אחרי הפעם האחרונה בבאקום

Cobe Anan

New member
קצינות?

לא יודע, רובן לא משהו, והשאר- ‎|‎ממש‎|‎ לא משהו...

ChilD SouL

New member
יש לי מתרגל שווה באונ'...

אבל אני לא עושה כלום בנידון. אני לא יודעת עדיין אם הוא נשוי או רווק.

חןשסק

New member
מממ... לא נתקלתי בתופעה...

אבל יש איזה קצין אחד שאני מכירה שהייתי מתה לעשות
|חןמחזיקהאתעצמהכיהיאחולמתעליומסיוםהקורסקציניםשלו| |חןמחזיקהאתעצמהשובכיזהבעצםממתישהיאמכירהאותו|. אבל זה ב-ח-י-י-ם לא יקרה... אוי ואבוי לי ועל ראשי

:)

פעם היה לי מרצה שכל פעם שהוא היה מדבר איתי הייתי מתבלבלת, ממש ברמת ההזעה והגמגום.. הוא רק היה פונה אליי בכיתה, וזהו, הייתי מחליפה צבעים. יום אחד הייתי צריכה להגיע אליו לשיחה אישית, ולא הצלחתי להוציא מילה מהפה. בסוף אמרתי לו תשמע לא יודעת מה קורה לי, והוא ענה, כן, טוב זה בטח לא קשור אליי :) בסיום הקורס לא פגשתי בו יותר וככה עברתי את הקרש הראשון שלי באקדמיה. מאז אני אפילו לא מסתכלת על מרצים ככה. פנטזיה רצינית ממש אף פעם לא הייתה לי.. בטח לא על קצינים...

Cobe Anan

New member
לדפוק את המערכת..

יש מין תחושת סיפוק מיוחדת מאד שמופיעה אחרי מגע עם אדם מבוקש במיוחד, בעל סמכות או ידוען.. אין גבול לאושר שחשתי כאשר אהובתי משכבר- הלא היא דקלה- הוכרזה ע``י הנהלת פורום ``על כוס קפה`` כ``חברת הפורום הכי חתיכה``.. אשכרה דפקתי את המערכת!

נועם m

New member
במטוס...

את מי עושים שם זה כבר פחות חשוב, אבל זו הפנטזיה
אף פעם לא טסתי במחלקה ראשונה, אבל הבנתי ששם יש כאילו הפרדה בין המושבים, כך שאפשר להגיע למצב שבו לא רואים אותך. אם השמועה אכן נכונה, אני מיד משדרגת את הפנטזיה מהשירותים של המטוס (לא סימפטי בכלל...), למושב במחלקה הראשונה כשאף אחד לא רואה, אבל כולם שומעים...

L y c a n

New member
לא יפה לגנוב!!!

זה שלי!
ואגב, בשביל הקטע הרישמי, כבר אמרתי את זה פעם פה

נועם m

New member
כנראה פיספסתי ../images/Emo11.gif

לא נורא, אין צורך לריב, יש מספיק מטוסים לכולם

למעלה