לעשות אייקון לקובץ EXE בVB6

• פותח הנושא Uzoi
  • פורסם בתאריך

Uzoi

New member
לעשות אייקון לקובץ EXE בVB6

VB 6 Learning Edition. אני מנסה לעשות אייקון לפרוייקט שלי, עשיתי תוכנית ויש בעיה עם האייקון. אני רוצה לעשות אייקון לקובץ הEXE של התוכנית שלי בVB. לא אייקון לform, אייקון לכל הפרוייקט. כך שהקובץ EXE הסופי של התוכנית, יהיה לו את האייקון הזה. יופי אז אנשים אמרו לי תיכנס למאפיינים של הform תחפש icon ושם תשים את האייקון. אז הבעיות : אי אפשר לשים אייקון בגודל של 32*32 נקודות. אפשר לשים רק אייקון בגודל 16*16 ואז אני גם רואה אותו למעלה בקטן בform, ובקובץ exe אני רואה את זה בגודל 32*32 באיכות זוועה כי זה מוגדל מה16*16. אם אני נותן לו אייקון נורמלי בגודל 32*32 אז הוא עושה לי את זה בform בצבעים שחור לבן ולקובץ EXE בכלל אין אייקון. מה עושים עם הצרה???????? יש לזה תיקון או משהו, או שאולי בתפריטים (file, edit bla bla bla) יש משהו ? תודה

The Guardian

New member
יש

יש בהגדרות של הפרוז´קט..כשאתה עושה קומפייל יש אופטיאונס ושם. אבל יש לי עצה עוד יותר טובה בשבילך..תשיג גרסא אחרת של וי בי כמו פרופסיאונל

eliranh

New member
אם כבר העלת את הנושא הזה

אז לי יש את הenter price ומה בדיוק ההבדל? יש לי גם את visual studio 7 enter price ויש פה פשוט הכל אז מה ההבדל ביניהם? יענו מה ההבדלת בין enter prive לפרופשינל

noam172

New member
יש הבדל

גרסת ה-enterprise היא המתקדמת ביותר אבל ההבדל מתבטא פשוט בפקדי ActiveX נוספים שמקבלים ביחד עם VB. מדובר בפקדים מתקדמים שיש להם שימוש רק בתוכנות מורכבות.

metalmen1

New member
אני ניסיתי והצלחתי אז תעשה כך...

אחרי שעשית אייקון לFORM מסויים. תכנס PROJECT שנמצא למעלה ואח"כ יצא לך חלון (של מאפייני הפרוייקט- בו אתה יכול לשלוט על הרבה דברים. למשל אם יש הרבה פורומים אז שם תוכל להחליט איזה פורם יפעל בשלב EXE) ולעיניינו תכנס לMAKE -
TITLE=לשם של הקובץ EXE ICON= זהו האייקון של הקובץ.​
מקווה שעזרתי

metalmen1

New member
ועוד משהו..

אם אתה לא יודע לעשות אייקון...ואם כן אז לאנשים אחרים.. כנס ל"צייר"-->תמונה-->תכונות. תקבע גודל 32X32 תדביק מה שאתה רוצה ושוב שחק לגודל 32X32 אבל הקאצ´ הוא שיש לשמור בסיומת ICO למשל:
eli.ico​
מקווה שעזרתי ביי

למעלה