לעשות או לא לעשות?

לעשות או לא לעשות?

אני לומדת הוראה שנה א' ולפני שבועיים היה לי מבחן אחרון בסציולוגיה, זה היה מבחן אחרי 9 מבחנים כלומר: לא היה לי כוח ללמוד, והקורס הזה היה קשה ומעצבן, כי המרצה לא יכלה להעביר שיעור כי היינ ו איזה 60 בנות בכיתה ובלה בלה, אז גם בקושי הקשבתי בשיעור הזה. והיה צורך לקרוא 5 מאמרים במהלך כול הקורס, וקראתי איזה 2 ואת השאר לא, כי התחלתי וראיתי שהם ממש לא מובנים. בקיצור, לפני המבחן אמרתי לעצמי, אם אני מקבלת 70 זה מספיק לי, כי גם ככה לא למדתי וכלום. בסוף, קיבלתי 69 שזה כמו 70, וגיליתי שהציון הארור הזה הוריד לי 4 נקודות מהממוצע והוא בסך הכול נקודת זכות אחת. השאלה שלי, אחרי כול החפירות, אם כדאי לעשות מועד ב' וללמוד ולקרוא את המאמרים אליו?? תודה לעונים.. ושוב, סורי על החפירות...

idanshaf2

New member
אני אומר....

אם יש לך זמן וכוח לכי על זה... אם תלמדי כמו שצריך תוציאי מן הסתם יותר... אז למה לא?

elena20

New member
אני הייתי עושה שוב. אם היית מקבלת 70

בקורס קשה, עוד אפשר איכשהו להבין, אבל סוציולוגיה זה קורס קל.....

Musi© Gi®l

New member
יש לך יותר מ 10 מבחנים בסמסטר?!?!

כמה שעות סמסטריאליות את לומדת לעזאזל?!?

היה לי בסך הכול.. 9...

אני לומדת שלושה ימים בשבוע... 35 שעות סמסטריאליות בערך... נראה לי..

לא בדיוק...

אני מתחילה בעשר ומסיימת בשבע בערב פלוס מינוס... ואני לומדת הוראת מתמטיקה לעל יסודי.

newKiticat

New member
גם אצלנו זה יוצא

10 מבחנים בסמסטר עם מערכת של בערך 24 נק"ז...

לכי על זה! לא, בעצם לא!!

לא, לא, בעצם כן!! לכי על זה!! רגע, אולי לא? למה למהר?!?! עזבי, לכי על זה!! את יודעת מה? עזבי.... דאנטה

el Cantante

New member
הייתי בסופשובוע חלומיי בצפון../images/Emo99.gif

אם שירהה בציבוטר

תגיד, קנטאנטה, מכיר את הבדיחה על

לוחם מג"ב שמגיע למסעדה, ומבקש מהמלצרית צ'יפס ושיצל. עונה לו המלצרית שאין שניצל, אז הוא מביט עוד דקה בתפריט, ומבקש שניצל וסלט. עונה לו המצלרית שאין שניצל, אז הוא מבקש שניצל וקולה. המלצרית מתעצבנת ואומרת ללוחם המג"ב שאין שניצל, אז הוא מגרד בראשו שנייה וחצי, אומר סליחה, ומזמין שניצל וכוס קפה. המלצרית ממש ממש מתעצבנת עליו, ומתחילה לצעוק. הלוחם מתעצבן, הופך את השולחן, ויוצא מן המסעדה. בדרך הוא פוגש חבר שלו, גם כן ממג"ב, ומספר לו את הסיפור. החבר צוחק ואומר לו: "איזה פארש יצאת, אח שלו גיבור, אני במקומך הייתי זורק על המלצרית את השניצל".? אם אתה לא מכיר, תגיד לי. יש לי בדיחה ממש טובה לספר לך! דאנטה

למעלה