לעשות אהבה עם שרון

ainy

New member
לעשות אהבה עם שרון

שרון יפה במציאות הרבה יותר מאשר בתמונה.
אם לא הייתי יודע לא הייתי מאמין שלא מדובר באישה.
כשנפגשנו אחר שיחות צאט חמות, כבר ידענו כי מותר כל דבר, עלי רק להעז ולהיפתח אל החדש לי.
חיש קל מצאנו עצמנו עירומים.
הזין עמד לי בטירוף חושים.
היא כל כך יפה, ממש דוגמנית. ארוכת שיער שטני וצוואר ארוך כאילו יצאה מציור של מודיליאני
לשרון שדיים נהדרים, עגלגלים, עומדים, עם פטמות אדמדמות רכות למגע ומזמינות לינוק מהם ובטן שטוחה וצרה והפופיק מעוטר בטבעת אדמדמה מנצנצת, הרגליים ארוכות מעוצבות כאילו אמן ברא אותה אחת לאחת, מכף רגל עד ראש.
ויש לשרון זין מופלא, לא עבה ולא דק, לא ארוך מדי ולא קצר, כיפת הזין עגלגלה כראש פטרייה כאשר הוא עולה אל שיאו, נובט ממפשעתה בזווית קטנה מעלה.
כבר כאשר התרחצנו יחד לא התאפקתי, וכרעתי על ברכי, מביט נפעם על המפשעה מולי שאין בה ולו שערה אחת, מביט ארוכות בזין השריגי שנימי הדם בולטים בו ובאשכים הגדולים שהמים זורמים עליהם.
איני יכול לתאר במילים את התחושה שאפפה אותי כאשר שני איברינו הזקורים החלו "משחקים" זה הם זה, מחליקים בליטוף משותף, עקצוץ של עונג זרם בי כאשר כיפות הזין דגדגו באשכי האחר ולאחר מכן נשקו זו לזו בעוד שפתותינו ברגע הזה נושקות בתאווה ולשונותינו מצחקקות זו עם זו.
לא היינו צריכים כמעט לדבר, פשוט זרמנו, אלוהים עדי כי לאחר שנכנסנו אל המיטה התחבקנו והתנשקנו כמו שניים שיותר מדי זמן לא חוו את הסקס, חפנתי את השדיים וינקתי מהם, כפות ידיים נחו על ישבני ומחצו את גופי כך ששתי מפשעותינו נשקו זו בזו בחוזקה.
ולאחר שהתהפכנו לששים ותשע, לא יכולתי להתאפק וכהרף עין חפנתי את האשכים הריחניים שלנגד עיני וינקתי עמוק אל גרוני את הזין.
מעולם לא חשבתי עד לרגע הזה כי אני אמצוץ זין של אחר, והנה אני כעת בעת ובעונה אחת הזין שלי נמצץ ואני מוצץ זין בפי, לומד ממי שאיתי כיצד ואיך.
אצבעות עדינות מרפרפות באשכי פה חם ורטוב אוסף אותם לתוכו בטרם הוא יונק את איברי, לשון מחליקה עליו נוגעת לא נוגעת למן מקום נביטתו ועד לכיפה הגדולה, ננעצת בנקב והמעשה הזה משלח בי זרמים של תשוקה ההולכת ומתעצמת.
ואפילו, שומו שמים, התחת הבתולי שלי משתתף בחגיגה, אצבעות מיומנות חודרות בעדינות לתוכו, מלטפות שם בפנים, מלטפות את נקודת הג'י הגברית וכל זה מלהיט אותי עוד ועוד.
ואני, אני מעז ועושה אותו דבר בדיוק, מלטף אשכים, לשוני משחקת באיבר שבפי ואצבעותיי לומדות לראשונה כיצד לחדור אל ישבן אחר, לא לפחד לחדור עמוק, לחוש את המרקם העמוק של פי הטבעת.
נהדר המשחק הזה, פשוט נהדר, כל מה שתמיד הסתכלתי עליו מן הצד, יודע לא יודע, באחת מן המסתורי הופך להיות ברור ומובן לי, ממשי, מוחשי, ארוטי כל כך, מלהיב כל כך.
תשוקתי גאתה עוד יותר כאשר ישבני היה פעור ושרון נישק בו, ליקק בתוכו, לשונו חדרה אל פתח ישבני בעוד ידיו משחקות במפשעתי החמה.
ואני כמו תלמיד טוב ביקשתי לתת לו כגמולו והתלהבתי עוד יותר כאשר לראשונה בחיי נשקתי לישבן שנפער לכבודי, מלקק לאורך החריץ, לשוני מרטיבה עם רוקי את פי הטבעת הרועד, הרועד והמזמין.
לא היה ספק בליבי כי רק השילוב המיוחד הזה של אישה גבר יכול לתת בי את היכולת, האומץ והתשוקה לטעום אהבה אחרת, לא מוכרת, מיוחדת וחדשה לי.
"היי, חייבים קונדום", שמעתי את לחישת שרון וכמעט מיד היה קונדום עוטף את איברי, והיה קונדום על זקפתו שלו.
לא אדע מאין בא לי האומץ, לפתע הפכתי את היוצרות, באתי כדי לשכב עם שרון, מה שאין לי בבית לקבל במחוז אחר, לזכות ולזיין בתחת, ומאי שם מישהו כיוון אחרת את המעשה והייתי שכוב על גבי מביט עמוק לעיני שרון שמבטן קצת מופתע, "אני רוצה להרגיש את הזין הזה בתוכי" לחשתי בגמגום.
עד היום איני יודע להסביר לעצמי מה דחף אותי לכך, אבל אני מברך על הרגע בו העזתי לעשות זאת.
ביד בוטחת נמרח ישבני במשחה קרירה אשר נדחפה עמוק לתוכי, אצבעות שרון שיחקו בפתח, נכנסות ויוצאות, קודם אצבע אחת, אחר כך שתיים וגם שלוש, מרככות את הפתח מרחיבות אותו, מכינות אל רגע החדירה, ברגעים אלה למדתי לראשונה עד כמה משחק נכון ועדין בפי הטבעת ובישבן בכלל יכול להיות נפלא כל כך, חושני כל כך, מרגש כל כך.
מדי פעם היה מוצץ לי ומשחק במפשעתי וחוזר לפשפש בישבני, מותח עוד ועוד את רגעי הציפייה שלי לרגע בו לראשונה בחיי זין יחדור אל תוכי, זין אמיתי.
הזין החליק בחריץ בישבני, כיפתו מתעכבת לרגע על הפתח המשוח, עיניו נעצו בעיני.
ואז זה בא, כיפת איברו נשק לפי טבעתי, נלחצת אליה בתנועות קלות, פנימה והחוצה, לא לאט גבר הלחץ שבא מן האיבר שבפי טבעתי אלי, ואני חשתי כיצד אני נפתח על הזין המתחיל לחדור אל תוכי.
מילימטר אחר מילימטר, לאט אבל בטוח, חשתי כיד אני מתמלא שם בתוכי, ולפתע חשתי את אשכיו נושקים לגופי וידעתי, כל הזין שלו בתוכי.
"מזיינים אותי בתחת, מזיינים אותי בתחת וזה ממש נפלא" דיברתי עם עצמי מבלי יכולת להסביר את גלי העונג המטריפים שמילאו כל תא בגופי שעה שהזין של שרון נע בתוכי פנימה והחוצה תחילה באיטיות ולאחר מכן בקצב הולך וגובר כאשר נשימותיו ומראה פניו מסגירים את העונג שהמעשה מביא.
הסרתי את הקונדום ממני, אין בו צורך, אוננתי, אוננתי ובה בעת הזדיינתי בתחת שלי, בעת ובעונה אחת זרמו בי לחשי העונג הן מן המוקד של ישבני והן מן המוקד של איברי המגורה כל כך, מן הכיפה התפוחה, מן הנקב שנפער.
כשם שאי אפשר להסביר טעם של אוכל אלא חייבים לאכול אותו כדי להבין, כך אי אפשר להסביר את העונג שהמעשה הזה מלהיט כל כך, צריך לחוות אותו כדי להבין.
גמרנו ממש יחד, "אני גומרת" שמעתי את הגניחה משרון, לפתע נעצרה התנועה בתוכי לרגע ולאחר כך בא רעד גדול וממש חשתי את פעימות הזרע הניתזות וממלאות את הקונדום שבתוכי וזה היה לי האות מלמעלה, הסכר נפתח ופעימות זרעי התפרצו ממני, משלחות בי זיקוקים של נפלאות הפורקן הנפלא כל כך, בטני מנוקדת בכתמים כתמים מן הנוזל הלבן.
אחר כך התערבלנו זה בזרועות זה, שותקים ומביטים בעיני האחר, אומרים בלי מילים כמה נפלא הדבר.
"עכשיו בבקשה תזיין אתה אותי", יד חמה ליטפה את איברי שהחל מתעורר מרגיעתו ושנינו צחקנו לקראת הרגע...

giligil55

Member
איזה תאור עוצמתי

מודה שקראתי כל מילה בשקיקה ...

לא יודעת אם זה מהמציאות או פנטזיה { גם לא חשוב }
אבל הצלחת להעביר בגדול את התחושות שלך ...

שאפו

yaron599

New member
מצטרף למחמאות

אכן כתיבה עוצמתית שמעבירה את התחושה נפלא
פנטזיה או מציאות...זה אחלה!

למעלה