לערן..

BOBI BIMBA 03

New member
לערן..

תראה פעם היתה לי בעיה עם הספידומטר שלי והבעיה הית רק בעובדה שלא היה לי את הקאבל פשוט. אז עכשיו יש לי .. ואני יודע איך להרכיב אותו בעזרת ההסבר שפעם הבאת לי על זה . אבל אני עדיין ישמח אם תוכל לתת לי קישור להסבר היותר מפורט שנתת לי פעם על זה . כי אני רוצה לעשות אתזה כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא זוכר תחת איזה שם לחפש את זה וזה לא מוצא לי תחת המילים - קילומטרז´, ספידומטר, מד קמ"ש. וזה המילים היחידות שעולות לי בראש בנושא.. אז אם תוכל לעזור לי , אני אשמח. תודה. דרור.

BOBI BIMBA 03

New member
יש סיכוי שvq55205 רשם לי את זה ...

אני ממש לא זוכר. אבל בכל מקרה זה לא נמצא בחיפוש.. אז אלפ מי! פליז. דרור.

vq55205

New member
מה קרה לך

תחפש "קילומטרז´" אתה תמצא תיק תק. אם אתה כבר חצי בענינים , תשחיל את החלק הדק של הכבל מהבגאז´ לכיוון הגלגל. תדחוף אותו בכח מהחלק הפנימי של הגלגל לכיוון החיצוני.היתר כבר די ברור.

BOBI BIMBA 03

New member
זה בדיוק מה שעשיתי....

וזה לא עבד... מה שקרה זה שלא מצאתי בחיפוש את ההודעות בנושא.. אז פשוט חשבתי איך זה יכול להתחבר.. והיה זכור לי שפירקתי את זה מהבגאז´ שם.. אז חיברתי את הכאבל לספידומטר וכמו שאמרת... את הקצה השני בלחץ לגלגל . וזה עדיין לא עבד.. ובמקרה גם החיפו שלי עברה אתמול טסט.. טפו טפו.. שתחייה. אז המוסכניק העיף מבט ואמר שהבעיה בשעון עצמו.. והוא דפוק. אז ככה שנשארה רק האפשרות של להחליף את כל השעון... בכל אופן .. תודה על העזרה!

למעלה