יש לנו על זה מאמר
כמו במסורת מופע הדיוות, גם השנה vh1 בפעם החמישית מכינה לנו מופע דיוות חדש ומרענן, בעיר שאפשר למצוא את מצרים, פריז וונציה... אכן כן בלאס-וגאס. במופע השנה ישתתפו סלין דיון, שר, מרי ג´י בלי, שאקירה ודיקסי צ´יקס. המופע הראשון החל באפריל 14 1998, וכלל דיוות אמיתיות כמו מראיה קארי, סלין דיון, שאניה טוואין, גלוריה אסטפן ואריט´ה פרנקלין. הלילה היה אגדי ובזכות הופעות של קארי ודיון דיסק המופע מכר בהיסטריה. אך מאחורי כל מופע כזה עם דיוות בעלות עוצמה וקהל המתפרס על מיליוני מעריצים ברחבי העולם תמיד יש שמועות על מריבות ומרירות בין הזמרות. בכדי להרגיע זרקה קארי בדיחה "אני פשוט הפלתי את סלין בעודה הולכת. גנבתי את אחת מהמחוזרות של גלוריה - היותר גדולה, עם היהלומים. זה היה ממש כייף. אז אני מכייסת דברים ושומעת לאריט´ה בתקווה לגנוב קטעים וכמה רעיונות. אז זה טוב. אני צוחקת. אין שום דרמה בין הדיוות. כל העניין, אל תאמינו לזה. אני באמת מתכוונת. אין שום ויכוחים, כולנו שמחות להיות כאן בתמיכה של אחת של השנייה, אז גירל פאוואר וכל השטויות" היא ציחקקה. המופע התקיים השנה במאי 23. ------------------------------------------------------------------ זה אמור להיות יום שלם ש VH1 יחרשו על האמאמא שלו.