לערן

וייפי

New member
לערן

כנראה ששמעת שב-23 לחודש יש ערב דיוות בוי ב-VH1 ורציתי לדעת האם אתה יודע באיזה שעה בדיוק זה ישודר בארץ?האם זה ישודר בשידור חי?מי יופיע? מצפה לתגובתך בכיליון עיניים

eranmc

New member
יש לנו על זה מאמר

כמו במסורת מופע הדיוות, גם השנה vh1 בפעם החמישית מכינה לנו מופע דיוות חדש ומרענן, בעיר שאפשר למצוא את מצרים, פריז וונציה... אכן כן בלאס-וגאס. במופע השנה ישתתפו סלין דיון, שר, מרי ג´י בלי, שאקירה ודיקסי צ´יקס. המופע הראשון החל באפריל 14 1998, וכלל דיוות אמיתיות כמו מראיה קארי, סלין דיון, שאניה טוואין, גלוריה אסטפן ואריט´ה פרנקלין. הלילה היה אגדי ובזכות הופעות של קארי ודיון דיסק המופע מכר בהיסטריה. אך מאחורי כל מופע כזה עם דיוות בעלות עוצמה וקהל המתפרס על מיליוני מעריצים ברחבי העולם תמיד יש שמועות על מריבות ומרירות בין הזמרות. בכדי להרגיע זרקה קארי בדיחה "אני פשוט הפלתי את סלין בעודה הולכת. גנבתי את אחת מהמחוזרות של גלוריה - היותר גדולה, עם היהלומים. זה היה ממש כייף. אז אני מכייסת דברים ושומעת לאריט´ה בתקווה לגנוב קטעים וכמה רעיונות. אז זה טוב. אני צוחקת. אין שום דרמה בין הדיוות. כל העניין, אל תאמינו לזה. אני באמת מתכוונת. אין שום ויכוחים, כולנו שמחות להיות כאן בתמיכה של אחת של השנייה, אז גירל פאוואר וכל השטויות" היא ציחקקה. המופע התקיים השנה במאי 23. ------------------------------------------------------------------ זה אמור להיות יום שלם ש VH1 יחרשו על האמאמא שלו.

Freak4SHandM

New member
השנה זה יהיה טובבבבבבבב

אתה יודע למה. חחחח.. אני כבר לא יכולה לחקות!!!! חבל, שבמבצע שהיה לפגוש או את שאקירה או את סלין מותר להשתתף רק אם אתה/את תושבת ארצות הברית מעל גיל 21:(

וייפי

New member
לערן!!!!!!!

תודה על המאמר היפה! שכחת לציין באיזה שעה ישודר האירוע הנוצץ והאם זה ישודר בשידור חי? האם לדעתך סלין ושר ישירו רק שיר אחד כל אחד או יותר? למה לא הכניסו את מאריה קארי ושאנייה טווין לערב?הכניסו את שאקירה!!!!!ממש חוצפה!!!מי זאת שאקירה בכלל!עוד מחומצנת אחת שרוצה להעלות על גל ההצלחה של בריטני ספירס!!!ואיך בכלל אפשר לקרוא לפרחה הזו דיווה???צריך להעיף את שאקירה האנטישמית ובמקומה להכניס את מאריה קארי או שאניה טווין שיודעות לשיר בניגוד לשאקירה נטולת כל היכולת הקולית!||

yuli c

New member
וויפי

אני פשוט חייבת להגיב... אני מאוד מעריצה את מריה קארי אבל... איך אפשר להשוות את שאקירה לבריטני ספירס??? הדבר המשותף היחיד בינהן זה הבלונד (המוחמצן) שאקירה היא אחלה זמרת יש לך קול ממש יפה וסגנון מיוחד... ונמאס כבר לשמוע על השמועות שהיא אנטישמית צאו מזה כבר!!!

Freak4SHandM

New member
תפתח עיתון..

ותראה ששקאריה (הזמרת הכי טובה אחרי מאריה) הכחישה את כל השמועות המטומטמות שאמשים כמוך חושבים שזו האמת. שאקירה היא זמרת מוכשרת והיא בטח לא פרחה.. ואותו הדבר גם אני אמרתי פעם לפני שהייתי מעריצה על מריה. אז תחשוב טיפה ליפני שאתה מקשקש.

Sharonnn

New member
מה הקשר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בלי קשר לאנטישמית או לא אנטישמית- מה הקשר לשאקירה ולדיוה?!?! שאקירה כ"כ רחוקה מלהיות דיוה, מה בכלל הזמינו אותה לטקס הזה?? לפי דעתי השירים שלה ממש מסריחים והיא זמרת גרועה, אבל בלי קשר למה שאני חושבת, טקס הדיוות זה ממש לא המקום בשבילה

GEL

New member
בלי קשר לאנטשמיות שאקירה היא

לא דיוה נקודה

Freak4SHandM

New member
חבל..

שזה ממש אבל ממש לא משנה מה אתם חושבים עליה.. כי היא תיהיה שם. ומגיע לה ליהיות שם.

eranmc

New member
אני גם חושב ש...

יש לה עוד זמן להיות דיווה. אבל היא עכשיו הכי לוהטת (יותר מג´ניפר לופז כמעט) ו VH1 חייבים לעשות קצת ריטינג וכסף.

Freak4SHandM

New member
כמה שנים לפי דעתך...

יש לשאקירה קריירה? 11!!!! אבל לא...היא לא דיווה. כמה זממן מריה שרה ליפני שנתנו לה לעשות את זה? 8!

eranmc

New member
וואלה?

חשבתי שהיא חדשה. טוב הגעתי למסכנה שהיא דיווה למעריצים שלה כמו שמראיה דיווה למעריצים שלה... טוב מראיה זאת דוגמא רעה. בוא ניקח את אמממ גלוריה אסטפן.

GEL

New member
זה נכון שווטני יוסטון תיתן הופעת

אורח במופע הדייות השנה?

GEL

New member
זה היה כתוב כאן.........

http://spice.dotmusic.com/forums/Messages.asp?ThrdID=238947&Id=50

למעלה