לערן - משפחת טאובס הי ערן, האם בדקת ב-Jewish Poland Indexing? יש שם לא מעט "טאובסים", כולם מגליציה המזרחית (אוקראינה כיום), כך שזה עשוי להיות קשור אליך. ליתר בטחון, הכתובת (אם לא ניתן להכנס ישירות מכאן): http://www.jewishgen.org/jri-pl/jriplweb.htm
ערן יקירי, בנן של קדושים כיון שהנך מתייחס כבן אחר בן להקרני רא"ם זצ"ל, הרי מאד אודה לך אם תשתף אותנו בתגליותיך. אני עדיין זוכר את הטויבאש בן או נכד של... הקבור בפאשקאן שברומניה. בכל אופן מאד אשמח על כל מה שתלמד אותנו, כמו כן כמדומני שכבר אמרתי לך שם של אדם שמכיר היטב את שושלת המשפחה.
שבוע טוב../images/Emo175.gif מאוד נחמד לפתוח כך את השבוע ולגלות כי יש כאלו אשר חושבים עליך. בקשר לרשמות בJRI אני מודע לרובם אף כי הן מתעדכנות מדי פעם כך שבאמת הגיעה העת לבדוק שוב. אני מצרף 2 קבצים חלקיים של העץ המשפחתי ( אשר הוצגו במפגש) הראשן בהודעה הנ"ל והשני בהודעת המשך מכיוון שלא ניתן להצמיד שני קבצים להודעה. אחד מכיל את מירב הידוע לי על צאצאי רבי אהרון משה ומטה (ahron down) והשני מכילים את שורשי העץ מרבי אהרון משה . (ahron up) -- למעשה על אבותיו הישירים של רבי אהרון משה לא ידוע לי הרבה והשולשות מעמיקה דרך אישתו - לאה וואהל. אני יודע כי קיימות מספר טעויות ואי דיוקים אשמח לקבל כל הערה והארה. תודה ושבוע טוב ערן נ.ב: שמי מסומן בצהוב