לערן - משפחת טאובס

שרי סילבר

Active member
לערן - משפחת טאובס הי ערן, האם בדקת ב-Jewish Poland Indexing? יש שם לא מעט "טאובסים", כולם מגליציה המזרחית (אוקראינה כיום), כך שזה עשוי להיות קשור אליך. ליתר בטחון, הכתובת (אם לא ניתן להכנס ישירות מכאן): http://www.jewishgen.org/jri-pl/jriplweb.htm

א77

New member
ערן יקירי, בנן של קדושים כיון שהנך מתייחס כבן אחר בן להקרני רא"ם זצ"ל, הרי מאד אודה לך אם תשתף אותנו בתגליותיך. אני עדיין זוכר את הטויבאש בן או נכד של... הקבור בפאשקאן שברומניה. בכל אופן מאד אשמח על כל מה שתלמד אותנו, כמו כן כמדומני שכבר אמרתי לך שם של אדם שמכיר היטב את שושלת המשפחה.

ראם ערן

New member
שבוע טוב../images/Emo175.gif מאוד נחמד לפתוח כך את השבוע ולגלות כי יש כאלו אשר חושבים עליך. בקשר לרשמות בJRI אני מודע לרובם אף כי הן מתעדכנות מדי פעם כך שבאמת הגיעה העת לבדוק שוב. אני מצרף 2 קבצים חלקיים של העץ המשפחתי ( אשר הוצגו במפגש) הראשן בהודעה הנ"ל והשני בהודעת המשך מכיוון שלא ניתן להצמיד שני קבצים להודעה. אחד מכיל את מירב הידוע לי על צאצאי רבי אהרון משה ומטה (ahron down) והשני מכילים את שורשי העץ מרבי אהרון משה . (ahron up) -- למעשה על אבותיו הישירים של רבי אהרון משה לא ידוע לי הרבה והשולשות מעמיקה דרך אישתו - לאה וואהל. אני יודע כי קיימות מספר טעויות ואי דיוקים אשמח לקבל כל הערה והארה. תודה ושבוע טוב ערן נ.ב: שמי מסומן בצהוב

א77

New member
נפתח לי משהו באקרובט אבל איני רואה כלום, פרט לשלושה מלבנים מאוזנים, עליון ותחתון אפורים, ואמצעי לבן

ראם ערן

New member
אצלי הקובץ נפתח כך שאני לא יודע מה לייעץ למשהו הפתרונים? ערן נ.ב: תבדוק את הזום אולי אתה רואה קטן מדי? ערן

avitalit

New member
יש בתחתית השמאלית של המסך קוביה ובה אפשר להגדיל את ה"מוצג" . זה נפתח על 29 אחוזים . תגדיל את זה מעל 100 אחוז ואז תראה ....

כוכה

New member
הגדלה יש למעלה בתפריט זכוכית מגדלת ואתה יכול להגדיל כל פריט - יפה מאד

למעלה