לערוץ AXN אתם תשדרו את העונה החדשה של האישה הביונית כאן בערוץ אם כן זה יהיה נחמד מאוד...
B babup New member 29/10/07 #1 לערוץ AXN אתם תשדרו את העונה החדשה של האישה הביונית כאן בערוץ אם כן זה יהיה נחמד מאוד...
ג גללללי New member 29/10/07 #2 האישה הביונית ציינו את זה בעבר האישה הביונית תגיע בקרוב מאוד לערוץ...
A adili6 New member 30/10/07 #4 אממ יש לי שאלה.. איך עושים את הדבר הזה שיש לך מתחת לכל הודעה?? אממ.. babup איך עושים את זה??
ע ענתר New member 31/10/07 #7 יש לך מאין כרטיס כזה שנרשמת מילית אותו בפרטים כמו תאריך לידה ומין וכו יש שם אפשרות לחתימה אם אני לא טועה, זה מה שזה
יש לך מאין כרטיס כזה שנרשמת מילית אותו בפרטים כמו תאריך לידה ומין וכו יש שם אפשרות לחתימה אם אני לא טועה, זה מה שזה
ע ענתר New member 31/10/07 #10 את יכולה, רק אני לא זוכרת יש מקום, אולי בעולם שלך, שכתוב לעדכן את הכרטיס חפשי את זה אשמח לשמוע שהצלחת
את יכולה, רק אני לא זוכרת יש מקום, אולי בעולם שלך, שכתוב לעדכן את הכרטיס חפשי את זה אשמח לשמוע שהצלחת
ע ענתר New member 2/11/07 #12 מצד שמאל של ההודעה שלך יש את שמך לחצי עליו, תקבלי את העולם שלך מצד מאל בעולם שלך יש בפס כתום כתוב עידכון העולם שלי לחצי עליו, עגכני מה שאת רוצה ולחצי שמור והמשך נדמה לי פעמים עד שמגיעים לחתימה בהצלחה
מצד שמאל של ההודעה שלך יש את שמך לחצי עליו, תקבלי את העולם שלך מצד מאל בעולם שלך יש בפס כתום כתוב עידכון העולם שלי לחצי עליו, עגכני מה שאת רוצה ולחצי שמור והמשך נדמה לי פעמים עד שמגיעים לחתימה בהצלחה
A adili6 New member 2/11/07 #13 יששש..תודה רבה ענתר אני יודעת שזה טיפשי מה שכתבתי אבל..נווו מה לעשות חייבים להודות אני "מושפעת" (כמו שאחי אומר) מהארי פוטר
יששש..תודה רבה ענתר אני יודעת שזה טיפשי מה שכתבתי אבל..נווו מה לעשות חייבים להודות אני "מושפעת" (כמו שאחי אומר) מהארי פוטר