לעצור את לייזר פלס!

גיברלטר

New member
לעצור את לייזר פלס!

קראתי בספר של העיתונאי שחר אילן, שלייזר פלס זייף בבחירות בשנת תשנ"ו זיופים המוניים, ואני שואל:מדוע לא עצרו ושפטו אותו על פי הודאתו. איך נותנים לעבריין פלילי כזה לנהל פורום מכובד ? כמה מקולות מפלגת מר"צ הם זיופים של פלס ?
 
איזה גבול הוא עבר?

חוץ מהעובדה שהוא הצליח להזכיר לי נשכחות, הוא בסך הכל גילה בקיאות בספרו של הרה"ג שחר אילן. יפה מצידו, לא?
 
לעצור את גיברלטר!

קראתי בספר של העיתונאי הידוע, שגיברלטר זייף אורגזמות בבחירות בשנת תשנ"ו זיופים המוניים, ואני שואלת:מדוע לא עצרו ושפטו אותו על פי הודאתו. איך נותנים לעבריין פלילי כזה להיכנס לפורום מכובד ? כמה מקולות מפלגת ש"ס ודגל התורה הם זיופים של גיברלטר? קולות- אורגזמה... הבנתם? קצת סאטירה מגיע לך
 

 האחד

New member
שים לב לעצמך

אתה ילד קטן תעצור את עצמך מלכתוב שטויות
 
אבל איך????????

ברור שיש לעצור את לייזר היקר, אבל איך???? המשטרה לא תעזור כי יש להם דברים יותר חשובים לעשות (כמו למשל... אמממ... טוב אני אחשוב על משהו שהם עושים) הפתרון היחיד הוא לחבר לליזר שלט תת עורי ולכוונו על מהירות נמוכה כך כשיבוא למפגשים יאמר: שששששלללללללוווווםםםםםםם ללללכככוווולללללםםםם בריקודים זה בכלל יהיה פצצה! הו, אבל על מה אני מדברת זה רק יאט אותו!!! והרי יש לעצרו כליל!!! אני בעד מעצור לדלת. נמצא שני שביבי פלסטיק ונשים אותו מתחת לרגליו! זה גם יהיה פצצה בריקודים וגם יעצור אותו!!!
 
למעלה