לעצור את השעון

TheLost

New member
נכון כי כל השאר לא מעניין אותי

בוא תראה את העובדות, אתה וכל אלה שבאים בטענות נגד YES. הערוץ לא משדר כל מה שבא לו כמה שבא לו ומתי שבא לו. יש לו זכויות ספציפיות שבאות על ידי ביטוי בחוזה שנחתם בין YES והאנשים שאחראיים לדבר בארה"ב. כרגע בערוץ משודרות לא מעט סדרות טובות (כלומר, אולי לא טובות אבל לא גרועות כמו הריאלטיז המטומטמים שעתידים לעלות בערוץ עד שתגיע העונה הנורמלית). "מספרים", "המפענחת", "נמלטים", "הישרדות", "פשע מן העבר", ועוד כמה שאני פשוט לא זוכר כי אני לא מי-יודע-מה בקיא בלוח השידורים כרגע. אז נכון שאולי את Saved הם כבר היו יכולים להעלות, מצד שני אולי הם חייבים לשדר את הריאלטיז המטומטמים שהם קנו, אולי זה תנאי בחוזה שלהם - הם קונים סדרה אחת ומשדרים נוספת לא כל כך מצליחה, אני לא יודע מה המוטיבים שלהם, אבל מה שהם לא יהיו, אין מה לעשות. מה אתה רוצה, ש-yes יקנו סדרות ישנות ונושנות? מה זה יעזור להם בדיוק? את כל הכסף שלהם הם מוציאים על רכישת כל הסדרות שמשודרות כרגע בארה"ב, ו-2 מתוכן הערוץ אפילו משדר בהפרש של שבועות מעטים מארה"ב. זה אפילו לא קשור לאיזשהי פרסומת שהם יעלו כדי לפרסם את כל הרכש החדש שלהם, אלא שככה זה מקובל בטלוויזיה של היום, שיש סדר מסוים כשעולות עונות חדשות, זה הרבה יותר נוח שלא כל שבוע מתחילה עוד סדרה ואז שבוע אחרי זה עוד 2 והכל בלאגן ומפסיקים לעקוב אחרי מה שהולך בטלוויזיה. קוראים לזה סדר נורמאלי ובריא. כמובן שגם באים כאן החוזים, שבטח יש להם איזשהו סעיף בחוזה שמותר להם לשדר את התכנים רק אחרי כך וכך זמן. ובכלל, לא הרבה יותר נוח לך כשהכל עולה בבת אחת ואתה לא צריך להתחיל לבדוק מה עולה עכשיו מה עולה אחר כך באיזה פרק נמצאים עוד כמה זמן נגמר? (אה, ואני כמובן לא רוצה להזכיר את הדבר הפשוט והקטנטן הזה שנקרא טובת הצופה - אם יש צופים שפספסו עונה, או מה שלא יהיה, הם ישמחו לקבל שידורים חוזרים לפני שמתחילה עונה חדשה, וזה בדיוק מה ש-yes עושים כרגע) אם כמובן זה לא טוב לך או לכל אחד אחר שכל כך כועס וכל כך מוחה, אז HOT מחכה לכם ממש מעבר לפינה. תהנו לראות את... ממממ... מממממממממממ.... Let me get back to you for this one.

המשל על הנרי פורד

אני רוצה לספר לכם סיפור על הנרי פורד, יצרן המכוניות ואיל הון ידוע. יום אחד פורד נפגש עם שכבת המנהלים הצעירים שלו ליום עיון וובסופו של אותו היום הלכו כולם לאכול בחדר האוכל של המפעל. בתום הארוחה הוא ניגש לאחד המנהלים ובו במקום פיטר אותו. כששאלו אותו העובדים התמהים מדוע הוא פיטר אותו הוא השיב בפשטות שמדובר בהרגלי האכילה שלו: ראיתי אותו לוקח את מגש האוכל, אמר פורד, ועוד לפני שטעם את האוכל הוא שלח יד למלחיה והמליח אותו. ומישהו כזה מראה לי שהוא מקובע- הוא לא טועם את האוכל לפני וישר מניח הנחות, ומנהל כזה אני לא צריך. ואני שואלת - האם בכלל צפית בתוכנית? האם ראית פריים? האם אתה -בדיוק כמו אותו העובד - כל כך מקובע בדרכיך (ואגב, לפי החתימה שלך שנותנת ציון גבוה יותר לפחות ממושלמת על פני כריסטין הישנה, אני מבינה שאתה כנראה צעיר אז יש לך מה ללמוד) ומחליט החלטות על סמך שטות? אז לפני שאתה מטיף מוסר לאחרים ומדבר על תוכניות משעממות, תצפה בהן קודם על מנת שתוכל לבסס את דבריך. ואם אכן התוכנית משעממת מה טוב - תקרא ספר.

vand

New member
אוקיי אז ככה

קודם כל, אם לא ידעת, הנרי פורד היה אנטישמי מובהק שהתבטא לא אחת בגנות היהודים ואף פרסם עיתון אנטישמי אז לקחת ממנו דוגמא זה ממש לא רעיון טוב. בנוגע לגיל אני בן 17.5 ולמען האמת אני ממש לא מבין מה הקשר בין גיל לבין טעם בסדרות. כל אחד רואה את מה שמתאים לו בין אם הוא בן 13 ובין אם הוא בן 30. כריסטין הישנה, לדעתי לפחות, כלל לא ראויה לתואר קומדיה. מהפעמים שצפיתי בה התחשק לי לבכות ולא לצחוק. אמנם פחות ממושלמת היא לא מהקומדיות הטובות ביותר אבל פרק אחד שלה מצחיק אותי יותר מכל העונה של כריסטין הישנה. בקשר ל-"לעצור את השעון" אז, על פי התקציר לפחות, היא נשמעת כמו עוד סדרת לייף סטייל משעממת, במיוחד כשהיא מחליפה סדרה כמו מטבחי הגיהנום. אני אישית ממש אשמח לגלות שטעיתי ומדובר באיזושהי סדרה מעניינת אבל לצערי לא נראה לי שזה יקרה.

snier1991

New member
אני אוהב את כריסטין הישנה יש בה

הומור מאד דיכאוני וציני(יחסית לסיטקום) שלא מתאים לכל אחד

I Tusha I

New member
?!

אוי ווי. רק אני חושבת שעדיף במקום לשדר את הזבל הזה לקנות שידורים חוזרים של סדרה שווה?

oO nam nam Oo

New member
לא../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

לא רק את חושבת ככה

Don Nirtin

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

זה כמובן היה ציני. נשמע טוב? לא. ננסה? בספק.

למעלה