אני אתייחס - אתם פשוט בכיינים
קודם כל מר אורן מה שמך - הערוץ הזה הוא בחינם לצופי חבילת הסרטים, אז מה בדיוק אתה משלם עליו? כמו כל ישראלי טיפוסי חסר תרבות יש אתה מתחיל לדבר על מחיר. אתם מתנפחים כמו ילדים קטנים (ומפגרים) - יש בערוץ את הישרדות, נמלטים, (שתיהן בהפרש של כמה שבועות מארצות הברית) המפענחת, מ0פרים, פשע מהעבר, מוחות פליליים, אקסטרים מייקאובר - כולן סדרות שנמצאות בטופ של הרייטינג בארה"ב, ואתה עוד מעז להתבכיין שלא קנו סדרה שירדה לפני שנתיים כמו אד? או שלא מעלים זבל ממוחזר וגרוע כמו קייל KY? או פרייז'ר או NYPD? טוב שלא אמרת שיקנו אולי את בוורלי הילס 90210, או את אלף או את מי הבוס. תגיד לי אתה שפוי או שאתה אוהב לעשות צחוק מעצמך? אקסטרים מייקאובר נמצאת בין 10 הסדרות הכי נצפות באמריקה, והיא פופלארית שם יותר מהישרדות, ובטח שיותר מהמירוץ למיליון. אני לא מבינה, מישהו חייב לכם משהו? בדקתם כמה שעות חדשות ביום משדר ערוץ 3? אקסטרא הוט (עם הרכש העלוב שלו מקנדה)? וגם מיס פלוס אני לא מתלהבת במיוחד. מאד קל לשדר תוכנית חדשה אחת או שתיים ביום. תראו לי עוד ערוץ שמשדר שתי דרמות חדשות, קומדיה חדשה וריאליטי חדש ביום, ואז תבואו לדבר. בינתיים שבו בפינה, סתמו את הפה, תלמדו ל-א-י-י-ת (אני לפעמים תוהה אם נולדנו באותה מדינה או שגדל פה זן חדש של אנלפבתים) תצפו בטלויזיה. הרי אם היו יותר תוכניות הייתם מתלוננים שאין זמן לראות. תפסיקו להיות פאתטיים. ובשביל שתפסיקו להיות בכיינים ואומללים, אני מפרסמת לכם, כשירות לציבור, את לוח השידורים של הערוץ: יום שלישי: 18:15 The O.C פרק 1 19:05 מגרש ביתי 19:55 סקראבס - פרק 20 כל העונות של הסדרה בשידור יומי. מישהו פה אמר על זה משהו? כדאי שתצפו זו סדרה טובה, לא הזבל שאתם רגילים לצפות בו. אולי לא תבינו הכל כי בכל זאת זה לא פריס וניקול, אבל תנסו 20:20 מטבחי הגהינום 2 - פ' סיום העונה הסידרה הכי מצליחה בקיץ. העיקר אין לכם מה לראות 21:05 סקראבס 5 - פרק 13 הקומדיה הכי טובה בטלויזיה, נקודה. אבל אין מה לראות נכון? 21:30 אקסטרים מייקאובר - פרק 2 מקום 7 ברייטינג באמריקה לא מספיק טוב לכם. עדיף בטח פמלה אנדרסון 22:20 המפענחת 2 - פרק 7 הסידרה הכי מצליחה בכבלים באמריקה אי פעם. לא מספםיק טוב לכם. אולי עדיף שישדרו עוד עונה של ניק וג'סיקה או החיים הפשוטים זה מתאים לאיי קיו שלכם. 23:05 ג'יי לנו לא לדאוג יש תרגום ומחר אני אעדכן אתכם בשאר התוכניות: תתאכזבו לגלות שבימי רביעי אין ממש מה לראות. שני גברים וחצי היא הקומדיה הכי מצליחה בארצות הברית, אבל עדיף להביא את פרייז'ר שירדה. הישרדות היא ריאליטי מצליח מאד שמתרחש על חוף, אבל עדיף להביא את לגונה ביץ' כי יש שם חתיכים בלי הרבה שכל, נמלטים זו סדרה לא טובה. קודם כל היא לא אד, ושנית משודרת קרוב מדי לשידור בארצות הברית. עדיף שישדרו פרקליטי אל איי.