לעצור את השעון

vand

New member
לעצור את השעון

סדרת לייף סטייל בריטית שתבדוק האם ניתן לתקן נזקים שנגרמו לגוף במהלך השנים, לעצור את השעון הבילוגי ולהשיב את המצב לקדמותו. הסדרה תשודר החל מה-5.12 בימי שלישי ב-20:35 (במקום מטבחי הגיהנום). עוד סדרה משעממת לאוסף.

LeRanch

New member
אוחח יס כאלה אידיוטים../images/Emo46.gif

שהיו דוחפים לשם את אקסטרים מייקאובר, מעבירים את ד"ר הו לשלישי בערב וביום חמישי ב-20:20 היו שמים איזה משו אחר.. מה נסגר איתם?!

../images/Emo45.gif

מי שם סדרת לייף סטייל במשבצת ריאלטי, וריאלטי במשבצת דרמה? אגב- מה היא בשעה 20:20 ביום שלישי לפני שהיה את מטבחי הגיהנום?

vand

New member
כנראה הם רוצים להעלות הכל ביחד

ועד שזה יקרה הערוץ מדרדר עם כל תוכנית טובה שמסתיימת.

TheLost

New member
די למרמור וטענות...

הרי זה תמיד ככה בעונה הזו, עונה יבשה ומשעממת, מה לעשות. זה גם דיי היה ככה לפני שנה וזה גם יהיה ככה בעוד שנה.

snier1991

New member
אז שייקנו סדרות!

יש כל כך הרבה פתרונות בדיוק כמו דירת המצוירים המפענחת הישרדות ומשמרת שלישית עכשיו טורי וסקראבס שהן סדרות נורמליות שנקנו מערוץ אחר והן היו בפיגור או סדרות קיץ תראה את ערוץ 3 קנה את אד ואת פריז'ר שיכלו להיות פתרונות נהדרים בדיוק כמו ג'ורדן NYPD ששלוש עונות שלה לא שודרו בארץ מתורגמות קיילי XY חברות טובות ועוד רבות וטובות או סדרות של הערוץ שהן נמצאים בפיגור בהן כמו SAVED כוכבים על המשקל המירוץ למיליון הלופ המתמודד ואל תגיד לי שמעדיפים את מרץ כי במרץ יש פיצוץ של תוכניות ואין להם יותר מדי מקום לדחוף אותם ותראה את ערוץ יס פלוס משדר תכנים מצוינים גם עשיו בחורף

TheLost

New member
אויש נו שטויות

באיזה פיגור בדיוק הם נמצאים עם SAVED? כולה יש לסדרה עונה אחת של איזה 15 פרקים בינתיים. יש סוף לתוכניות, yes לא יקנו סתם זבל כדי שלצופים לא יהיה רגע דל בכל העונות, מה לעשות, והם גם שידרו את כל מה שיש להם לשדר. זה לא שהם סתם מחכים למרץ, הרי יש לא מעט סיכויים שיש על הזכויות שלהם איזשהו תנאי של זמן מסוים שהם יכולים לשדר אחריו את התוכן. אחרת מה היה מונע מהם לשדר את הכל בהפרש של 4 שבועות כמו עם נמלטים?

קובי221

New member
הם פשוט רוצים לעשות פרסומת

לעונה הבאה של הערוץ ולהרוויח מזה לקוחות. בגלל זה הם לא מכניסים בטיפין טיפין. זו פשוט החלטה שיווקיות וזהו, וזה גרוע!

קובי221

New member
ואגב, זה שגם עונה קודמת הייתה כך-

ממש לא מנחם. מבחינתי כלקוח אני אמור לקבל את המקסימום. וזה ממש לא תירוץ נכון! אני חשבתי שבגלל שהם מעלים ערוץ חדש, והם שומרים את התוכניות השוות לערוץ החדש, העונה הייתה פחות טובה.

snier1991

New member
15 פרקים שהם יכולים לשדר אותם

עכשיו ולא במרץ ואתה לא מתייחס לשאר החלקים של ההודעה

אני אתייחס - אתם פשוט בכיינים

קודם כל מר אורן מה שמך - הערוץ הזה הוא בחינם לצופי חבילת הסרטים, אז מה בדיוק אתה משלם עליו? כמו כל ישראלי טיפוסי חסר תרבות יש אתה מתחיל לדבר על מחיר. אתם מתנפחים כמו ילדים קטנים (ומפגרים) - יש בערוץ את הישרדות, נמלטים, (שתיהן בהפרש של כמה שבועות מארצות הברית) המפענחת, מ0פרים, פשע מהעבר, מוחות פליליים, אקסטרים מייקאובר - כולן סדרות שנמצאות בטופ של הרייטינג בארה"ב, ואתה עוד מעז להתבכיין שלא קנו סדרה שירדה לפני שנתיים כמו אד? או שלא מעלים זבל ממוחזר וגרוע כמו קייל KY? או פרייז'ר או NYPD? טוב שלא אמרת שיקנו אולי את בוורלי הילס 90210, או את אלף או את מי הבוס. תגיד לי אתה שפוי או שאתה אוהב לעשות צחוק מעצמך? אקסטרים מייקאובר נמצאת בין 10 הסדרות הכי נצפות באמריקה, והיא פופלארית שם יותר מהישרדות, ובטח שיותר מהמירוץ למיליון. אני לא מבינה, מישהו חייב לכם משהו? בדקתם כמה שעות חדשות ביום משדר ערוץ 3? אקסטרא הוט (עם הרכש העלוב שלו מקנדה)? וגם מיס פלוס אני לא מתלהבת במיוחד. מאד קל לשדר תוכנית חדשה אחת או שתיים ביום. תראו לי עוד ערוץ שמשדר שתי דרמות חדשות, קומדיה חדשה וריאליטי חדש ביום, ואז תבואו לדבר. בינתיים שבו בפינה, סתמו את הפה, תלמדו ל-א-י-י-ת (אני לפעמים תוהה אם נולדנו באותה מדינה או שגדל פה זן חדש של אנלפבתים) תצפו בטלויזיה. הרי אם היו יותר תוכניות הייתם מתלוננים שאין זמן לראות. תפסיקו להיות פאתטיים. ובשביל שתפסיקו להיות בכיינים ואומללים, אני מפרסמת לכם, כשירות לציבור, את לוח השידורים של הערוץ: יום שלישי: 18:15 The O.C פרק 1 19:05 מגרש ביתי 19:55 סקראבס - פרק 20 כל העונות של הסדרה בשידור יומי. מישהו פה אמר על זה משהו? כדאי שתצפו זו סדרה טובה, לא הזבל שאתם רגילים לצפות בו. אולי לא תבינו הכל כי בכל זאת זה לא פריס וניקול, אבל תנסו 20:20 מטבחי הגהינום 2 - פ' סיום העונה הסידרה הכי מצליחה בקיץ. העיקר אין לכם מה לראות 21:05 סקראבס 5 - פרק 13 הקומדיה הכי טובה בטלויזיה, נקודה. אבל אין מה לראות נכון? 21:30 אקסטרים מייקאובר - פרק 2 מקום 7 ברייטינג באמריקה לא מספיק טוב לכם. עדיף בטח פמלה אנדרסון 22:20 המפענחת 2 - פרק 7 הסידרה הכי מצליחה בכבלים באמריקה אי פעם. לא מספםיק טוב לכם. אולי עדיף שישדרו עוד עונה של ניק וג'סיקה או החיים הפשוטים זה מתאים לאיי קיו שלכם. 23:05 ג'יי לנו לא לדאוג יש תרגום ומחר אני אעדכן אתכם בשאר התוכניות: תתאכזבו לגלות שבימי רביעי אין ממש מה לראות. שני גברים וחצי היא הקומדיה הכי מצליחה בארצות הברית, אבל עדיף להביא את פרייז'ר שירדה. הישרדות היא ריאליטי מצליח מאד שמתרחש על חוף, אבל עדיף להביא את לגונה ביץ' כי יש שם חתיכים בלי הרבה שכל, נמלטים זו סדרה לא טובה. קודם כל היא לא אד, ושנית משודרת קרוב מדי לשידור בארצות הברית. עדיף שישדרו פרקליטי אל איי.

DreamS_HunteR

New member
למה את חייבת כל הזמן../images/Emo121.gif

להוסיף ביטויים כמו "מפגרים" "טיפשים" ועכשיו גם אנאלפבתים בכל ההודעות שלך? גם הודעה עם ביקורת על הודעות אחרות יכולה להתקבל יפה מאוד אם לא תשתמשי בביטויים כאלה. וזו האזהרה האחרונה, אז בבקשה.. ההודעות שלך באמת מתאימות לשרשור והן אומרות הרבה,אבל אני אאלץ למחוק אותן אם תמשיכי להשתמש בביטויים שפשוט לא נעים לקרוא אותם.

snier1991

New member
ממתי אקסטרים מייק אובר מקום 7

ברייטינג? ואני לא מחשיב ש"ח הוא אקסטרה שלא קשורה למה שהערוץ אמור לספק ואת לקחת יום חזק יחסית ומשבוע הבא יהיו לו 2 לייף סטייל דרמה וקומדיה אחת כלומר 2 תוכניות נורמליות(ואני לא מדבר על הדיעות שלי אני מדבר על סדרות רגילות ללא קשר לדיעה שלי)המינימום צריך להיות 3 כאשר אפשר 4(אם שמים בשמונה משהו אכיל) אני אתן לך דוגמה אחרת יום ראשון לייף סטייל(משפחה בהשאלה) ש"ח(טירוף בבית) משמרת שלישית ש"ח(באטאל סטאר) איזה יום נפלא! את רוצה שאני אדבר על יום חמישי שלא לדבר על שישי שבת שמכילים אך ורק ש"ח(ואין אפילו הופעת שישי) ולגבי טעמים מגוחכים את לא יכולה להגיד דבר כזה ואז להגיד שאת לא מתלהבת מהערוץ הטוב בטלווזיה יס פלוס(שמשדר דרך אגב כל יום תוכנית דרמה באורך של40-60 דקות ושני קומדיות או 4 תוכניות קומיות ביום ויש בו רק ש"ח אחד)

ההודעה שלך ממש לא מובנת כדאי לך

לנסח אותה מחדש ולהמנע מירידה לשורה חדשה בכל פעם, כי אני חייבת להגיד לך שהתקשתי מאד לקרוא אותה. הסתכלתי שוב על הלוח של יס פלוס - יש בו פחות דרמות וקומדיות מבסטארז. והודגמא שלך מחזקת את האמירה שלי - מאד קל להסתכל על יום אחד ולהתלונן, אבל אתם שוכחים שלא כולם צעירים כמוכם ורוצים לראות רק תוכניות על סקס וזימה כמו או.סי. באטלסטר גלקטיקה בשביל המון אנשים כמוני זה שידור ראשון כי מי בכלל יכול לראות 2 פרקים ביום כמו ששידרו בערוצי הסרטים? משמרת שלישית - שידור ראשון אני באמת לא מבינה מה אתה רוצה (ואני אזכיר לך שבימי ראשון תמיד היה שידור חוזר כמו המפענחת או מ0פרים) ואילו משפחה בהשאלה משודרת בארה"ב בפריים טיים. כמה קשה לכם להבין שהחלוקה המטופשת ללייפסטייל ריאליטי וואטאבר היא רק בראש שלכם??? יש לתוכניות האלו קהל. אולי תבקשו מיס שתקים לכם מחדש את ערוץ YTV ששם תוכלו לראות תוכניות שמיועדות לנוער וילדים קטנים. אנשים בגילי מעדיפים תוכניות שמעניינות יותר את הגיל שלנו, וזה לא משנה אם זו הישרדות או אוורווד או מה שלא יהיה. קבעתם איזה סטאנדרט מגוחך שאף ערוץ אחר בארץ לא עומד בו ואתם באים רק בטענות. מה קרה, אי אפשר לשדר שידורים חוזרים גם? לא כולם צמודים כל היום לטלויזיה ויכולים לראות 30 תוכניות בשבוע, אנשים במדינה הזאת גם עובדים! ואני מניחה גם שזה לא כלכלי להחזיק ערוץ שמשדר רק תוכניות חדשות כל הזמן. חוץ מזה, מי המליך אותכם והפך אותכם למלכי הטעם והאנינות, או למתכנני לוחות שידורים? אני לדוגמא סבורה שזבל כמו החיים הפשוטים לא יראה מקומו על הטלויזיה שלי, אבל כשהוא שודר לא פציתי פה וקיבלתי בהכנעה שיש אנשים שטעמם הטלויזיוני שונה משלי. תרשה לי להתעלם מהטענה על שישי ושבת כי היא קנטרנית וקטנונית. ואני אומרת שבערוץ שמשדר כל כך הרבה שעות חדשות ביום, מי שאין לו מה לראות או שיבדוק את עצמו או שיקרא ספר. או שפשוט יעביר ערוץ או יעבור להוט. שם תוכלו לראות מכושפות ולא להתלונן.

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifבקשר ל-BG

גם לי לא היה כוח לראות ביס 2 כשהם שידרו וגם ביס יש מכושפות
אה כן ואת ממש טוחנת מים יאללה דעה של אנשים לא נאה לך אז אין מה לעשות זכותם לומר מה שבראש שלהם

כמה דברים:

כמעט כל הפורום פה רואה סקראבס,מטבחי הגיהנום והמפענחת. אקסטרים מייקאובר עוד לא הספקנו להתרגל- כי זה רק הפרק השני! וכולם פה אוהבים שני גברים וחצי,השרדות ונמלטים,אז תפסיקי כבר!

למעלה