לענת !!!!!! את מקסימה ועל תיתייחסי לאף אחד אוהבת טיפטיפ
ע ענתוש של הצאט New member 6/6/04 #8 תודה מאמי../images/Emo24.gif אבל על הבלוג שלי אתה לא ממליץ כל הזן אתה אצלי חחחחחחח
2 2 סוכר New member 6/6/04 #3 לענתוש הזמרת../images/Emo68.gif ענת נשמה שלי...אין עליך חלה על התחת שלך.....חחחחחחחחחחחחחחח אני מצטרפת אל האלה שמעליי ואומרת .....ענת שימי ז.ן על כולם את מדהימה.......הכי מתוקה שיש........יא זמרת ברים אחת ......אוהבת 2 סוכר (דניאלה)?..............
לענתוש הזמרת../images/Emo68.gif ענת נשמה שלי...אין עליך חלה על התחת שלך.....חחחחחחחחחחחחחחח אני מצטרפת אל האלה שמעליי ואומרת .....ענת שימי ז.ן על כולם את מדהימה.......הכי מתוקה שיש........יא זמרת ברים אחת ......אוהבת 2 סוכר (דניאלה)?..............
ע ענתוש של הצאט New member 6/6/04 #5 כפרה שלי לבלבה ../images/Emo23.gif אני לא שמה את שלי עליהם בקלות אם את יודעת למה אני מתכוונת
ע ענתוש של הצאט New member 6/6/04 #4 תודה נשמה אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif אני לא ראוה אותם ממטר זה בסדר הם מקבלים או קבלו את המכה שלהם מלמעלה אני בטוחה באה אחוז
תודה נשמה אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif אני לא ראוה אותם ממטר זה בסדר הם מקבלים או קבלו את המכה שלהם מלמעלה אני בטוחה באה אחוז
ה הפoיכופט New member 6/6/04 #6 ענת את נראית בחורה חמודה ../images/Emo23.gif ואני מזמין אותך לבוא לשידור שלי היום בלילה מה את אומרת? לשידור שלי לחצי פה
ענת את נראית בחורה חמודה ../images/Emo23.gif ואני מזמין אותך לבוא לשידור שלי היום בלילה מה את אומרת? לשידור שלי לחצי פה