לענת צהריים טובים

BlogTV Police39

New member
לענת צהריים טובים

פנתה אלי מישתמשת בניק "נעמה המקסימה" ואמרה שניחסמה על ידי שוטר על חשיפה בשידור ולפי הטענה שלה לא חשפה כלום בקיצור היא מבקשת אם אפשר לשחרר לה את הניק . אמרתי לה לישלוח מייל לתפוז והיא אמרה ששלחה ליפני שלוש ימים כבר ולא נענתה עדיין . טוב זה הכול בנתיים :) שבוע טוב לך ולכול מישפחת תפוז

BlogTV Police18

New member
"נעמה המקסימה" ככה היא מהממת!!!

גילי רק לידיעה... אני הוא זה הרשע שחסם את המקסימה .... אם ענת לא מצאה לנכון לענות לה כנראה שהיא בנוסף לכול גם משקרת היא נחסמה על חשיפה בשידור רגיל בשעות היום ! כל חסימה מתבצע עם תיעוד ונשלח לענת . לצורך העיניין קבל את המקסימה בפעולה.

Queenati

New member
lovely

ואת הפניה שלה קיבלתי היום ועניתי לה. לפחות שיעבירו פניות עם שם המשתמש שלהם. הפניות שאני מקבלת הם משהו כמו: אני לא מבינה למה אתם חוסמים אותי - לא עשיתי כלום, לא התפשטתי/חשפתי, השוטרים הם *** ואני רוצה לקבל תשובה דחוף בלה בלה הם כנראה לא מבינים שאני מקבלת ביום קרוב ל 100 מיילים מעוד כמה (ממש מעט) גולשים.... נו מילא...

BlogTV Police30

New member
מוטי צודק

על כל חסימה אנחנו שולחים לענת דיווח מלא כולל תמונות כך שאף אחד מאיתנו לא יכול לחסום בגלל סיבות אישיות ולשקר, המשדרים שנחסמו מנסים את מזלם עם פוליסים אחרים(הם כנראה חושבים שאין תיאום ביננו). לידיעתכם!

למעלה