לענת מזל טוב

bar35111

New member
לענת מזל טוב../images/Emo65.gif

אני זוכרת שאת בתחילת החודש , מזל מאזניים, ואם הקדמתי אז לא משנה... שיהיה לך מזל טוב ליום ההולדת, אושר ועושר והרבה בריאות, מי יתן וכל משאלה שלך תתגשם .. אמן! היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לענתי...
עם המון אהבה

X ר ת ו ר

New member
מזל טוב |בלוניייםםםםםםםםםם|

שיהיה לך מזל טוב ליום ההולדת, אושר ועושר והרבה בריאות, מי יתן וכל משאלה שלך תתגשם .. אמן!

ענתוש?! את כבר בת מצווה?!

חחחחחחחחחחחחחחחחח מזל טוב ועד מאה כעשרים, הלוואי שהשם יתן לך כל מה שתבקשי ויותר!! אוהבת אותך מלאנת'אלאפים מיליונים!!! ענת - שומרת פה

יאאאא יש מומולדתתתתתת../images/Emo140.gif

המון מזל טוב לענתי שמשתבחת עם הזמן :) שכל משאלותייך יתגשמו ומתיקותך תישמר לעד<זו כבר משאלה שלי
> המון בריאות ואושר :)

SPHINX האחת

New member
מזל טוב ענתי ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה. הפרחים פורחים רק בשבילו והצפורים שרות את השיר שלו. היום הזה הוא יומך בו אנו חוגגים את יום הולדתך. לך נאחל ברכה קטנה שתצליחי היום וגם כל השנה. אושר ובריאות נאחל כמובן ולפני שנשכח גם מזל טוב קטנטן! מזל טוב עד 100 כמו 20

חתולהה

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב ענת

ענת יקירתי מזל טוב ליום הולדתך שהאור תמיד יאיר את פנייך ומזל תמיד יחייך אלייך. אושר גדול ימלא את ליבך ועושר רב ימלא את כיסך. שבריאות ונחת יהיו מנת חלקך, שאהבה אין סופית תשאר בחיכך

ענתוש מזל טוב../images/Emo9.gif

יום הולדתך, יום של פעם בשנה, יום של אושר ושמחה, יום עם חברים ומשפחה זה היום בו נאחל את כל מתנות האל, שתמיד תהיה שמח, ותמיד תמיד פורח, שתמשיך בדרכך, המיוחדת במינה, שאחרי כל כשלון, תמיד יבוא הניצחון, שתלמד מטעויות, ובדרך חכמה לחיות, שתעסוק בתחביביך, ותשמור על חבריך וכמובן הכי חשוב יום הולדת שמח!! .·:*:'*:·...·:*¨:*:·. :..·:..:·*I*.:·:.:·.:: *.·::.*love*.·:::* *..*you*.·:* *--v--*

ענת מזל טוב נשמה

הרבה הרבה מזל טוב ושולחת לך
כמו חול
להבעת משאלות לבך
שתעיר את דרכך
להמתיק כל יום שאת מתעוררת
כי את מיוחדת
שישמור על עליך מכל רע והכי הרבה אני שולחת לך אוקינוס של
מ ז ל ט ו ב ואת העוגה הזו תוכלי את בלי לחלק כי עבדתי קשה לאפות אותה

levona

New member
מזל ../images/Emo24.gif טוב

מזל טוב ליום הולדתך זר ברכות ואיחולים לבביים

ChatTV9

New member
ענתוש ימדהימה..

המון המון מזל טוב אושר בריאות והצלחה נשיקות

Queenati

New member
../images/Emo12.gif מה פה קורה פה?

אני בשוק.... אכן חגגתי את המומולדת בערב יום כיפור (בעעעעע). תודה רבה חברים על שזכרתם, על הברכות החמות...אתם מקסימים!!! המון
ענת

S T R Y K E R

New member
../images/Emo65.gif המון מזל טוב יקירתי../images/Emo24.gif

מי יתן וכל מה שאת חולמת עליו ורוצה יתגשם
שפע של בריאות ונחת

GoldenEyes

Well-known member
נתוששששששש

למה אני האחרון? טוב נו תנקי טוב טוב את הלחי מכל הנשיקות הקודמות וקבלי ממני נשיקההההההההההההההההההההההההה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וחיבוק דובון והרבה בריאות ואושר ורק דברים טובים רוני

Reeloop

New member
ענתי!!!!!!!

המון המון מזל! וגם טוב! וגם אמממ נשמה כפרה אף אוזן גרון עיניים רגליים ידיים שהחיים ילכו בשופיייייייייייייייייי D:

למעלה