לענת ולפאדי

Nava5

New member
לענת ולפאדי

מה נשמע אצלכם? אצלי הכל מצוין. אני כותבת לכם כרגע כי נראה לי שהשנאה והרוע שמציפות אנשים מסוימים, מעבירות אותם על דעתם. ענת ופאדי, אני כבר לא יודעת מה לחשוב. לא פלא שאומרים שהדור הזה הולך ומדרדר, הולך ונשחת (במידות, בהתנהגות). לפני מספר דקות אני נכנסת לקומונה ומה אני רואה? אנשים משועממים מחפשים במי לתלות את האשם, איך לסכסך, איך לרכל, איך להשניא אנשים מסוימים בעיני חברי-הקומונה. פאדי, בעיני רבים היית דמות ייחודית. עדין מאמינה בך. רק רוצה לשאול: למה אתה מסכים בשתיקה שאנשים יתלכלכו ככה? מי זה בדיוק "המלשן מאיזור 02"? הם בטוחים שיש מלשן?! לא חושבים שיש גם דיבורים שלכם שגרמו לתפוז לעלות עליכם? תראה למשל את הקישור הזה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=581&msgid=36951364 יש בו שרשור שלם שמלמד על כוונותיכם. ויש עוד שרשור שלא היה לי זמן לחפש. יפה אמרה ענת, שתפוז בודקת לפעמים תכנים של קומונות. אף אחד לא חשב להתייחס לזה. למה צריך ללכלך ככה על אנשים? באיזור 02 יש הרבה חברים בפורום, אמנם, אבל כולם חוקרים ומחטטים עכשיו איך להכפיש את כל תושבי-האיזור. פרט לכך, אל תשכחו שמאחרי השמות מסתתרים בני-אדם, וזה גובל בהוצאת-דיבה. לא יותר פשוט לדרוש מתפוז לברר מי המקור?? הרי תפוז יכולים לעשות את זה. שיבררו. פעם אחת ולתמיד צריך לעצור את ציד-המכשפות הזה. אף פורום לא יצליח להתקיים ככה, לא של ענת ולא שלך, אתם תתמוטטו בסוף. זה אינטרס של שניכם לחשוף ולהכות ולא להמשיך לעודד את ההשתלחות הזאת. מספיק להרעיל את האווירה. ככה לא מתחזקים ולא מלכדים כוחות. פספסתם ובגדול. לא לשם כך הוקמו הפרום 581 והקומונה שלך. תקן אותי אם אני טועה. בידידות, נאוה.

1Yasoo1

New member
נאווה יקירתי...קיראי לילד בשמו...

הקומונה של פאדי הינה קומונה סגורה ופאדי לבדו מחליט מי מתקבל ומי לא
כשכתבתי מה שכתבתי לרגע שכחתי שהקומונה סגורה ולמה שהתכוונתי זה היה מתאים לקומונה פתוחה... פאדי מכיר 98% מהחברים בקומונה, הוא מאשר מי יכנס ומי לא לכן הוא ענה לי כפי שענה, - ובצדק. (בתוך הקומונה - לא בפורום...) ישנה רק סבירות מיזערית שאותו גורם מזיק הסתנן שוב לשורות חברי הקומונה, (לא הפורום ...). הילה להוצאת דיבה היא דבר מורכב, כל עוד לא צויינו שמות תארים וכינויים מזוהים
וד"א תגובה כמו שלך כאן בפורום הפתוח ולא הסגור רק גורמת להרס הפורום ....התגובה שלך היתה צריכה להיות בקומנה.... שבת שלום נאווה

F a d i

New member
צהריים טובים נאווה וכולם

בגדול את צודקת...ולכן ביקשתי שם בקומונה להזהר מלכתוב האשמות חסרות בסיס.. יש פה הרבה חברים אהובים ומוערכים מאזור 02 (גם אלה שכבר אינם) (תאמיני לי אנשי 02 אהובים עלי במיוחד(ללא יוצא מהכלל) ולא אתן לאף אחד להכפיש אותם) תראי את התגובה שלי שם נאווה ותראי שלא הסכמתי בשתיקה,אלא כתבתי ותיקנתי אם אין עובדות אני הבן אדם האחרון שירשה פגיעה במישהו אחר..והיתה שם עוד האשמה וטיפלתי בה באותה דרך..אתם לא יודעים כלום עדיף לשתוק במקום להאשים סתם...בזה את צודקת לגבי אותו שרשור שהבאת...מכאן זה נראה כמו שטות גדולה לשים אותו בפורום אבל שוב אני חוזר ואומר שלא חשבתי שזה מפר את תקנון תפוז,כי אותה הודעה נכתבה בפורום אחר והקומונה שלהם עדיין חיה ובועטת!,וזה מוביל אותי למחשבה או שתפוז סתם חונקים אותנו ומגבילים אותנו כי "בא להם" או שהיה מי ש"הודיע להם" (לפי טענתם)... (אגב,תפוז,כצפוי,לא מוסרים את שם המלשין) ועוד הבהרה קטנה לסיום...הקומונה שלי היא לא פורום,כאן זה הפורום שלי!הקומונה נועדה למקרה ומישהו ירצה להוריד שירים שמדברים עליהם כאן..אבל תפוז החליטו שזה לא חוקי..זכותם!ותוך כמה חודשים הקומונה תסגר (כי היא לא תהיה פעילה כי רוב הפעילות תתבצע כרגיל בפורום)... לגבי המשפט האחרון שלך את צודקת..וכשתכתבי שלא אתן לאף אחד להרוס את מה שנבנה פה אנשים נעלבו והיתה התכתבות גדולה במסרים..ואת באה לחזק אותי לא אני ולא ענת ולא אף אחד אחר יכולים לשלוט במה שאנשים כותבים אז הפספוס לא שלנו כמו שכתבת אלא של אותם כותבים.. שיהיה לך ולכולם יום טוב וסופשבוע רגוע

למעלה