לענתי המקסימה!!!

לענתי המקסימה!!!

הרבה לא מכירים אותי כאן ואולי לא אני הוא זה שאמור לדבר בשמם של אחרים ולכן אני מדבר בשם עצמי ומקווה שיהיו כאלו שיצטרפו לתודה המיוחדת שאותה אני אומר לך מכל הלב!!!. עשית מעל ומעבר כדי שחברים כאן יוכלו להנות מהקשר עם גליקריה, זוהי מחווה שלא נשכח, משהו מיוחד שהרים את המורל ונתן לנו חשק להיות בפורום מיוחד זה!!! תמשיכי כך ותבורכי. תודה מיוחדת ממני למרות שלא שאלתי שאלות (אתם שאלתם במקומי ). כל הכבוד לך!!!

ThaGaPa

New member
כל הכבוד

הגעתי לא מזמן ממש כיף לקרא את הדברים. תודה לכל העושים במלאכה. למען האמת השאלה שלי היתה קצת משאלת לב אך קיבלתי את התשובה שקויתי כל הכבוד לגלקריה י א ס ו

AngelGirl©

New member
../images/Emo15.gifענתי כל הכבוד...../images/Emo24.gif

כל הכבוד על האירוח של גליקריה בפורום, נהניתי נורא לקרוא את כל השרשור , למרות שלא יצא לי לשאול אותה שאלוות ( מה לעשות שאני ביישנית...
)
כל הכבוד לה שהיא הספיקה לענות על השאלות של כולכם כמעט...
התאכזבתי קצת לגלות שהיא לא זכרה להודות גם לך על כל הטירחה, אבל בכלליות האירוח היה ממש מצויין ומרגש.
אין כמוך...

לענת רב תודות ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

לענת שהכרתי רק היום , שמחתי מאוד שהתארחה אצלך גליקריה בפורום כמו שאמרתי החזקתי לך אצבעות
ושמחתי מכל על שפע השאלות ותגובות לארח בפורום אורח זו משימה לא פשוטה ומגיעה לך מעל הכל המון תודה
ולכל מי שידו הייתה במלאכה
לגליקריה שהסכימה להתארח בפורום שלך הנפלא
למתרגמת שלה , ולכל האנשים שידם הייתה במשימה
כדי לשבח ולתת מילה טובה
בראבו יאסו כל הכבוד והרבה כפיים
תכף אני מביאה את הבוזוקי , והצלחות שנעיף לאוויר קראתי את מה שקרה כאן ונהנתי בגדול עם המון שימחה
מקווה שעל כך מחר ידברו בכל עיר על האירוח המיוחד שתרם רבות והיה נפלא
ומעל הכל על היותך מיוחדת ומדהימה
שיחקת אותה ענתי בגדול .

ענתי כל הכבוד לך והרבה../images/Emo25.gif|נשיקה

אני מצטער היתי עסוק . ובקושי נכנסתי לקמה דקות. שוב תודה לך ענת ולפורום הזה שמחמם את הלב. אני לא טסטי ליוון בגלל השביתה אני מקווה ששבוע הבא. ממני יוסי נתן.אוהב אותכם.

A l o n i s

New member
צודק אח שלי

אין ספק שענת עשתה מעל ומעבר. קודם כל להביא את גליקריה לכאן אלינו ולדאוג שהאירוח הזה יהיה מושלם ומי כמוני יודע כמה לחוצה היא היתה וכמה היא רצתה שהכל יהיה כמו שצריך וראינו את זה אתמול... אני בטוח בזה שלכל מי שהיה בפורום בשעת האירוח, המחשב נתקע לו מהעומס... ענת, יישר כח, תודה לך על האירוח הנפלא שחימם את הלב.
ענתי... נכון שהאירוח הבא של ספאקינאקיס???
אוהב, A L O N I S

12אניהיא

New member
אלוניס ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

מה לא ידעת שספקיאנקיס פה חודש הבא
אני עמומההההה ממך כולם יודעים
תודה על המילים היפות.... תודה על התמיכה..... ותודה על.....
ענ
י

12אניהיא

New member
דורון../images/Emo24.gif ותודות לכולכם

תודה על המילים החמות שלך...עשית לי את היום אוהבת אותך
בשבילי אתה....
AngelGirl© תודה שביקרת אצלנו, שמחה שנהנית איתנו את מוזמנת תמיד
שבלולנית המילים החמות שלך והתמיכה שלך במהלך כל היום היו בשבילי הרבה
שמחתי כל כך להכיר אותך
ליניר תודה על כל העזרה והעידוד אתה ענק
בלעדייך אין אף אירוח מושלם.. לציון קדם אתה
בשבילי אתה
לכל חברי הפורום: כל כך שמחה שהגנון חלף עבר לו והיום הרבה יותר מעניין וכייף להיכנס לפורום... מבטיחה לכם שאני יעשה הכל שהמקום הזה יפרח ויהיה חם תמיד לכולם ולכל מיצטרף חדש ומצפה לעזרה מכם. לאלי יאסו אתה גדול....מקווה שאתה עושה חיים גם בשבילי
שלכם ענ
י

תושתוש שלי ../images/Emo24.gif

אהבתי את מילותייך אוהבת את מי שאת אוהבת אוהבת את מי שעושה אותך מאושרת... בשבילי את תמיד
המלכה אוהבת אוהבת אוהבת מיתגעגעת מקנדה הרחוקה
ות

למעלה