לענקית שילי זכות גדולה נפלה בחלקי להיות גמדה של המנהלת! שאלונת קטנטנונת מה את אוהבת?
ה הגמדה של חלומית New member 16/2/04 #1 לענקית שילי זכות גדולה נפלה בחלקי להיות גמדה של המנהלת! שאלונת קטנטנונת מה את אוהבת?
D DREAM111 New member 16/2/04 #2 אוללה איזה פינוק גם לי הגיע תודה תודה לגמדה החדשה. לכבודך גמדה יקרה עדכנתי את הכרטיס כמו עצתה של אמא היקרה שלנו. אז המון דברים מפורטים עבורך גמדתי בכרטיס האישי.
אוללה איזה פינוק גם לי הגיע תודה תודה לגמדה החדשה. לכבודך גמדה יקרה עדכנתי את הכרטיס כמו עצתה של אמא היקרה שלנו. אז המון דברים מפורטים עבורך גמדתי בכרטיס האישי.
ה הגמדה של חלומית New member 17/2/04 #3 בוקר טוב לחלומיתת }{ יום טוב המשך שבוע קסום והיום המתנה הראשונה יוצאת לדרך
D DREAM111 New member 17/2/04 #4 יו איך כזה פינוק עבר לו בבוקר לדף השני אז ענקית יקרה שלי תודה על הברכות אנצל את הברכה הזו למחר בבוקר כי מחר לא אספיק להיות פה לפני העבודה. המון על הפינוק זה כייף.
יו איך כזה פינוק עבר לו בבוקר לדף השני אז ענקית יקרה שלי תודה על הברכות אנצל את הברכה הזו למחר בבוקר כי מחר לא אספיק להיות פה לפני העבודה. המון על הפינוק זה כייף.