לעמיתוש שלנו

לעמיתוש שלנו

יש היום מומולדת. עמיתוש, את הברכות האישיות אני כבר אגיד לך בעצמי, כי מרגיש לי אישי מדי, ומוזר מדי לכתוב לך אותן כאן, על גבי הפורום, אבל רק רוצה שתדע שלמרות הכל, למרות שעברה עלינו שנה לא קלה בכלל מהרבה בחינות, אני אוהבת אותך, מעריכה אותך וגאה בך על איך שאתה בונה ת'עצמך ומתבגר בצורה מופלאה. אתה בנאדם נהדר, ואני אוהבת אותך מלא
מזל-טוב, מתוק שלי.

QuEeN oF mE

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

וואו כבר 15? איך הזמן טס.. שיהיה יומולדת שמח,המון מזל טוב,בריאות,אושר. שתגשים כל מה שתרצה

דיתוּש

New member
כמו שסיכמנו אתמול...

כתבתי לך ברכה שווה
עכשיו רק תבוא לקחת אותה
טוב הכל די איחלתי לך בברכה... אבל אני ממש רוצה לראות אותך ולחבק אותך חיבוק ענקי.
יוּ
אממ... ואגב... אתה יודע שליד התאריך שכתבתי היום המחברת לכל שיעור כתבתי "יום-הולדת לעמית!"
וחברה שלי כזה "מי זה עמית?..." חחח ואז המורה ראתה את זה ואמרה "עמית, מזל-טוב!" (כי יש לנו עמית בכיתה) ואני אמרתי "לא לא, זה עמית אחר..." אז היא כזה "הממ... אממ.. טוב..." חחח
אז שיהיה מלא מזל-טוב, המון הצלחה, אושר, אהבה, שמחה... וכו' וכו'... פירוט בברכה

../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif יומולדת שמח...:) ../images/Emo29.gif

15? הזמן באמת עובר מהר...
בכל אופן... מאחלת לך שנה מופלאה, מלאה בשקט נפשי שמחה ואהבה... בהצלחה בכל אשר תבחר, ו...חח תהיה מאושר! (זה מה שקורה שנגמריים החרוזים!) בקיצור..מזל טוב. :)

עמיתתתתתתתתתת

מותק, אני רק יכולה לאחל לך את כל הטוב שבעולם לא מאמינה שאתה כזה גדול (גם אחי עוד מעט בגילך, אני אפילו לא מסוגלת לומר את זה...אני עדיין בהכחשה שהילד המתוק שלי גדל כל כך, רוצה שיפסיק וישאר אחי התינוקי לנצח *פורצת בבכי רגשני*) עמית, המון המון מזל טוב! עד מאה ועשרים, או עד כמה שתרצה
שתהיה תמיד מאושר, ומה עוד אפשר לאחל לבן אדם מקסים כמוך?
חולה עליך, עמיתוש!!

עמיתוש

New member
תודה לכולכם! ../images/Emo13.gif

יו, כמה שריגשתם אותי.. אתם הפורום שאני כותב בו שהכי השקעתם בברכות.ח חולה עליכן.. כל אחת ואחד! *שיעול* גומא וכל שאר הבורחים
.

QuEeN oF mE

New member
חח..

אוי עמיתוש,חשבתי שראיתי אותך אתמול בקניון..אבל בסוף זה לא היית אתה..חח..לרגע הייתי ממש בטוחה והלכתי לראות וזה לא היית אתה..נראה לי
בכל מקרה ראיתי את יהודה לוי
..כאילו..עד שהסתובבתי הוא כבר דיי הלך אבל חברה שלי אמרה שהוא הסתכל עליי הווו איזה אושר
חחח סתם.. ספר חוויות מהיומולדת..

עמיתוש

New member
חחחח..

חשבתי לרגע שחשבת שאני יהודה לוי. ואז התנפצה האשלייה.. חוויות אני אכתוב בהודעה חדשה למעלה עוד רגע
.

Conspiracy

New member
יהההה מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

עמיתושקה! אח, אני זוכרת את הסיום הנצחי שלך לכל הודעה - עמית, עוד מעט בן 13! ממש נוסטלגיה..
והנה הגיע שוב היום שלך! מה אני כבר יכולה לאחל לילד מקסים שכמוך? שיהיה לך המון המון מזל טוב, שתהיה רק מאושר, וגם כשלא - תדע שברגעים הקשים אנחנו רק מתחזקים לקראת ההמשך, ולומדים על עצמנו יותר. תעריך את עצמך כמו שמגיע לך, אל תיתן לאחרים להמעיט מערכך, תאהב, תשמח, ותהנה מהגיל! אוהבת המון, אורית.

שלומצי

New member
עמיתוש מתוק שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo77.gif

קודם כל סליחה ענקית על ההיעדרות ועל המזלטוב המאוחר שלי. יש לי סיבות, בליבבבבבבב מי! ועכשיו, אחרי שהתנצלתי עמוקות....... אתה מאמין שאני מרגישה כמו איזה דודה שמרגישה שיש לה קצת חלק בגידול שלך?
אתה מאמין שבעצם - מי שהכיר אותך כאן מהרגע הראשון (רמז - אני) של הפורום, ראה אותך הופך מילד (בוגר אומנם, מודה) לגבר שבגברים?
אתה מאמין שאני מרגישה שאני מכירה אותך כבר כל כך הרבה שנים ש.... מתחשק לי לתת לך נשיקה וירטואלית ליומולדת וחיבוק? כמו חברים טובים של עשרים שנה?
עמיתוש
אתה כל כך מקסים ומיוחד, אני מאחלת לך שתמשיך בקצב הזה, להפוך מיום ליום לדעתן וחכם שיהיה לך תמיד מה לומר על כל דבר, שיהיו לך קצת פחות מצבי רוח- או לחילופין - שתסבול מהם קצת פחות
ושנישאר בסביבה תמיד
אוהבתותך!!! מזלטוב!!!!!

אאאאאהההההההה...!!!!!

<יעל בפאניקה...> קודם כל סליחה על האיחור המטורף הזה! אבל אני בפרץ נוסטלגיה עצבני... 11.5-15 זה די הרבה שנים.. (יעל עושה חשבון) 3 וחצי שנים! וואו... חניכים שלי עכשיו בני 11.5... כיתה ו'. ילדים קטנים. וכבר 15... יווו... הזמן עובר מהר מדי. אז המון משל טוב עמית! באמת באמת... אוהבת... יעל

עמיתוש

New member
*נוסטלגיה*

. תודה... נראה לי אני באמת אחד הותיקים כאן בתפוז
.. צריכים לעשות לנו מבצעים או משהו!

למעלה