שלחי לי תמונות שלך במייל נראה מה אפשר לעשות
O oops did it again New member 27/6/14 #21 עזוב דרוש הרבה בד ביבוא אישי. עסק יקר. חשבתי שאתה לא רוצה אישה נצלנית.
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #24 כלה הזמנתי אך לנת בגדים ב500שח וסקס במלתחות וכבר הספקת לתפור אותי עם אישה נצלנית ???
א איש המתח New member 27/6/14 #20 בואנה! נזכרתי שפרסמו באינטרנט על איזה בחור ובחורה כיפות סרוגות...שהיו נוסעים הרבה באוטובוס (נסיעות ארוכות). עד שהבחור תפס אומץ ועשה הצעת נישואין באוטובוס (מצולמת).מרגש. בני 22 היו כמדומני.
בואנה! נזכרתי שפרסמו באינטרנט על איזה בחור ובחורה כיפות סרוגות...שהיו נוסעים הרבה באוטובוס (נסיעות ארוכות). עד שהבחור תפס אומץ ועשה הצעת נישואין באוטובוס (מצולמת).מרגש. בני 22 היו כמדומני.
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #10 תודה נסיכה אם היית קוראת את מה שנמחק, כשכתבתי את זה בפעם הראשונה, היו יורדות לך דמעות כמה יפה יצא לי
H Hermineh New member 27/6/14 #28 שמע, אתה כל כך צודק. קראתי את מה שכתבת ואתה מאוד צודק. בסופו של דבר עם אישה כזאת שאוהבת לעשות "בית" אפשר להגיע רחוק לעומת אלף התאמות ומשחקי כח וכו'.
שמע, אתה כל כך צודק. קראתי את מה שכתבת ואתה מאוד צודק. בסופו של דבר עם אישה כזאת שאוהבת לעשות "בית" אפשר להגיע רחוק לעומת אלף התאמות ומשחקי כח וכו'.
O oops did it again New member 27/6/14 #30 אפשר לעשות גם אלף ובית וגימל. לבנות משפט שלם אולי אפילו פיסקה.