לעיסה

kushicat1

New member
לעיסה

בזמן האחרון החמוס שלי לועס והורס דברים בבית, את הספות, רמקולים. למה הוא עושה את זה? האם יש איזה תקופה שהם מחליפים שיניים? (הוא בערך בן שנתיים נראה לי מאוחר מידי לזה.) האם יש איזה משחק או צעצוע ללעיסה שמתאים לחמוסים? אני אשמח לכל פתרון
 

zulli

New member
הוא החליף שיניים בגיל כמה חודשים

הלעיסה עכשיו נובעת משעמום צריך לספק לו עניין. כל צעצועי הלעיסה לחתולים, ובכלל צעצועי חתתולים מתאימים לחמוסים. בנוסף, מנהרות, ארגזים, וכד' מאוד יעילים.
 

kushicat1

New member
יש לו מלא צעצועים

יש לו חדר שלם עם מנהרות, צעצועים מצפצפים, כדורים, שקיות,ערסל,סל, בקבוקים ולאחרונה הוספנו להם בריכת כדורים. קיבלנו משלוח ארגז עם כדורי קלקר - הפכנו אותו ללונה פארק הם משתוללים בפנים. בנוסף יש לו עוד חבר ואני נותנת להם להסתובב חופשי בבית איך משעמם לו? זה משגע אותי. יש איזה משהו אחר שיהיה תחליף לספה? או איזה דרך לחנך אותו שזה אסור?
 

zulli

New member
בטח שיש

כל פעם שהוא נושך את הספה, לתפוס אותו בעורף ולהגיד פוי תוך נשיפה לפנים שלו. תצטרכו לחזור על זה בערך מאה פעמים עד שהוא יבין שזה לא משחק, אבל בסוף הוא יתפוס. אם הוא לא יתפוס אז לעבור לשיטה השניה שהיא כל פעם שהוא לועס את הספות להניס אותו מיד לכלוב נסיעה ל- 5 דקות.
 

WTR

New member
../images/Emo18.gif לא כל צעצוע לחתולים מתאים לחמוסים

יש להזהר מצעצועים שעשויים מספוג או גומי או מכילים בתוכם צמר גפן. כמו כן יש להזהר מצעצועים שיש להם חלקים שניתן לפרק בלעיסה כמו עיניים, הם יכולים לבלוע את זה.
 
למעלה