לעינת בוקר טוב

מלח

New member
לעינת בוקר טוב

שלום, שמי גלי וכתבתי לך מספר שאלות כאן בפורום ושלחתי לך מייל. יתכן ולא קיבלת אותו ולכן אחזור על שאלותי, כפי שביקשת. שמי 331 (שם מקורי בת.ז. בו לא השתמשו ולכן החלפתי אותו כשהתחתנתי) שם מקורי 3314 (אגב, גם נומרולוג הציע לי להוריד את הת´ מהשם) שם בעלי 346311 (שם מקורי בו אף פעם לא משתמשים 4112-34613) שם משפחה 66245 התחתנו ב 15.1.92 רציתי קצת לדעת כיון הזוגיות שלנו כמו כן לגבי דירה חדשה אליה רק עברנו בית מספר 1 דירה מספר 12 ואם את רוצה קצת כיוון אז הזוגיות קצת במשבר לאן פונה, וכו´ יש לי שאלות גם לגבי עבודה אך אם זה יותר מדי אפנה אליך שאלה בפעם הבאה תודה גלי

עינת

New member
מלח הנה הגעתי גם אלייך ../images/Emo24.gif

אכן קיבלתי את המייל ממך אבל...אני מקפידה לענות לפי הסדר,הרי כולם מצפים לתשובתי,המיילים רק מסיטים אותי מהעניין כיוון שבמקום לענות לכם כאן אני עוסקת בקריאת מיילים... בכל מקרה הגיע תורך לתשובה
כדי לבדוק את נושא הזוגיות וכל עניין אחר עלייך לתת לי מעבר לשמות גם תאריכי לידה,ובבקשה תבחרי שאלה אחת,איני יכולה לתת בבתאחת את כל התשובות...
שפע ו
עינת

מלח

New member
פרטים נוספים

שלום עינת תודה על התשובה, אני מודעת לעומס שלך... תאריכי לידה, שלי 11.11.68 של בעלי 19.1.62 קשה לי לדייק בשאלה. יש משבר תקופתי כרגע והוא מושפע מכל כך הרבה דברים. בהחלט מעונינת לדעת לאן עתיד הקשר, מה צופן העתיד, אם אפשר? תודה גלי

עינת

New member
מלח ../images/Emo13.gif

לגבי עתיד אומר שבפרוש איני עוסקת בחיזוי עתידות!!! על פניו השנה האישית שכל אחד מכם נמצא בה אינה מבשרת על משבר,יחד עם זאת אני אכן רואה הרבה קשיים בינכם שנובעים מהאינטראקציה בינכם ומתוך כך שהמספר 11 חזק מאוד אצל שניכם (אצלך יום וחודש ואצל בעלך שביל גורל). יקירה לדעתי את צרכה לפנות ליעוץ אישי אשר יאיר את דרכך כיוון שברור כשמש שיש לכם יעוד גדול ביחד וגם קשיים בצידו.
שפע ו
עינת

מלח

New member
המון תודה, ושאלה נוספת

לגבי העבודה, אני יודעת שאינך רואה עתידות, היה טוב לעולם לו היו לנו כמה כאלה... ובכל זאת יש התאמה מסוימת לסוג מסוים של עבודות בו אני יכולה להצליח. את יכולה לדעת גם כאן מה צופן בעתידי תודה גלי

עינת

New member
מלח

האמת היא שאיני מסכימה איתך בנוגע לניבוי,כיוון שחיינו הם סך כל הבחירות שאנחנו עושים,ניתן לקבל הכוונה אך אם הכל היה ידוע מראש מה היה הטעם? בנוגע למקצועות המתאימים לך: מקצועות הסיעוד עבודה סוציאלית טיפול עיסוק במזון ארכאולוגיה צילום יחסי ציבור טיפול במגרת האלטרנטיבית. בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה