לעיונכם

לעיונכם

משהו שמצאתי אצלי במחשב שכתבתי לפני שנתים ורציתי לחלוק אותו עם אחרים.

הדבקתי את זה גם לפה,לנוחיות

חלל,אפילה... חללית ענקית מסוג של משמיד כוכבים עוברת את החלל ועוצרת ליד כוכב כחול,מהחללית יוצאת מעבורת קטנה מלווה ב2 חלליות קרב שנכנסות לתוך הכוכב ונחותת בתוך פלטפורמה באמצע אוקיינוס באמצע הלילה החשוך. (ברקע נשמע מוזיקת האימפריה)מהחללית יוצאת 2 שורות של 10לוחמים בלבוש של ג'דים בלבוש חום,כל הלוחמים הם בצבע עור לבן עם שער בלונד או שחור בגילי 20+. אחרי 2 שורות הלוחמים יוצאת מהחללית דמות שחורה מכף רגל ועד ראש בסביבות גיל 40+. כשהדמות יוצאת בא לקראתה איש זקן לבוש בלבוש רשמי של חייל מצבא כל שהוא מלווה בעוד אביר ג'די שלובש שחור,החייל פונה לדמות השחורה מהחללית ואומר לו,"אדון מוג,האתר שביקשת שנגלה נמצא וכפי שאתה רואה הכל כבר ערוך לתוכנית שלך","יפה מאוד מר לוגט,יפה מאוד אכן עזרתך עזרה לי מאוד...". (המצלמה מתרחקת מהפלטפורמה ועוברת ליער בכוכב אנדור) רואים יצור שדומה לאריה מסתובב בין העצים ופתאום היצור נעצר ומתחיל להשתגע ולצרוח ואז בורח. "יופי טובי הרסת את זה!",יוצאים מתוך השיחים 2 ג'דים צעירים, "מצטער דורה,לא התכוונתי! את יודעת שאני מנסה לתרגל את המיומנות של שליטה!", "פעם הבאה תנסה יותר! אם תרצה להיות אביר ג'די תצטרך להיות יותר טוב! עכשיו בוא נחזור מסטר גורוק רוצה אותנו!". רואים את 2 הג'דים הצעירים רצים במהירות חזרה למקדש. בכניסה לתוך האולם רואים שורה של פסלים של לוחמי ג'די מהעבר... 2 התלמידים נכנסים לתוך האולם ושם מחכה להם המסטר של בית הספר,מסטר קרון והמורה של טובי, מסטר אורג. "נו טובי אני מקווה שהשתפרת אה?", "אל תדאג מסטר השתפרתי!" "לא נראה לי ממש" אמרה דורה. "אל תתערבי דורה אני יודע מה אני עושה!" אמר התלמיד הצעיר. "יודעים מה תלמידים? אולי תראו לי את הכישורים שלכם?" אמר מסטר קרון. "בסדר גמור מסטר" אמרו שניהם. 2 התלמידים עמדו כל אחד בצד השני של הזירה שנמצאת באולם הגדול. כל אחד שולף את חרב האור שלו. טובי שולף חרב אור ומוציא להב אור בצבע סגול ובעוד שקורה מוציאה להב אור בצבע ירוק. טובי קופץ לעבר קירה עם הלהב קדימה בעוד שקירה עושה גלגול כלפי מעלה ומתיישרת ועושה שימוש בכוח הדחיפה ומפילה את טובי למטה!. טובי לא נשאר חייב ועושה שימוש בכוח העיורון וגורם לקירה לא לראות לכמה דקות ולהפיל את חרבה ארצה. ואז רץ לעברה בהנף חרב אור, כשטובי מתקרב אליה קירה חשה בו ותופסת אותו ומעיפה אותו לצד השני על ידי כך שתופסת אותו בחולצתו וזורקת אותו. טובי נופל לרצפה לא מוותר!,מחזיר את חרבו לידו ורץ לעברה בעוד שקירה מתאוששת מעיורון הזמני גם היא לוקחת את חרבה ואז שניהם מנהלים קרב חרבות קצר שכל אחד מ2 הצדדים מנסה להכות בשני בתקווה שהשני יפסיד. לאחר כמה דקות מסטר קרון צועק להם לחדול! "יפה מאוד אתם יכולים לעצור שניכם!" "אבל מסטר הייתי קרוב לנצח אותה!" "אל תהיה בטוח!" אמרה קירה. "אם שניכם רוצים להיות בקרוב אבירי ג'די שניכם תצטרכו לשלוט על הגאווה שלכם! ומהר גם!","אני מצפה ששניכם תלמדו לשלוט גם בכוחות ובכישורי הסייף בהתאם! עכשיו לכו ותנו לי להישאר עם מסטר אורג". "כן מסטאר" אמרו 2 התלמידים הצעירים ויצאו מהאולם. מסטר קורי פנה להגיד משהו למסטר אורג ואז פתאום נפל לרצפה והתחיל להתפתל על הרצפה,מסטר אורג רץ ישר אליו ושאל אותו מה קרה לו? "לא יודע משהו בכוח קרה אני מרגיש פתאום כאב חזק שגורם לי לסבל עז... מעניין מה קרה אני רק מקווה שלא קרה משהו ל..." מסטר קורי הסתכל לעבר מסטר אורג בעיניים גדולות ופחד בעיניו היה ניכר! ואמר למסטר אורג "אתה חייב ללכת לברר אם הכל בסדר שם! אסור שמשהו יקרה ל...." מסטר קורי התחיל להתפתל שוב מרוב כאב והתעלף. מאסטר אורג,קרה במהרה לצוות רפואי ופנה לעבר חדר המבצעים שם הוא פגש את קצין האבטחה מר מארק. מר מארק היה בן אנוש מבוגר בגיל 35 שהיה בעברו רוצח שכיר שחזר לדרך המוטב. "מר מארק אני צריך את עזרתך!","כן מאסטר אורג,איך אוכל לעזור לך?". "אני צריך שתישלח במהרה צוות לעבר כוכב מסוים ששם תבדקו אתר מסוים,אני צריך לדעת אם הכל כשורה שם!" "אפשר לדעת מה לחפש?","זה בסדר מארק,אם יראו משהו לא תקין הם כבר ידעו". "אוקי מאסטר,אני אשלח 3 מאנשי לברר את הענין","בסדר גמור מארק אבל אני מצרף אליך גם את 2 החניכים של המסדר!",מר מארק נראה חושש ושאל בשקט,"אני מקווה שזה לא 2 הג'דים הצעירים, טובי ודורה"","דווקא כן ואני חושב שזאת תהיה התנסות טובה עבורם ופה נגמר הענין!,אני אשלח לך אותם בעוד כמה דקות ואני מצפה שהמשלחת תצא בקרוב מאוד!". בינתיים בחדר המגורים טובי שוכב כועס על מיטתו ופתאום נכנסת לחדרו קורה וכלה בהתרגשות ואומרת לו, "טובי!,קיבלנו משימה!,אנחנו יוצאים לשטח" טובי מסתכל עליה מופתע וישר שמח.

Padme Amidala

New member
יפה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתה בהחלט מוכשר.
יש המשך?

נתן 15

New member
לא יפה! בלי להעליב...

אבל השפה בחיבור הזה ממש זוועה, ויש כמה דברים שלא תואמים... למשל לאימפריה לעולם לא היו ג'דיים (במיוחד לא ג'דיים שלובשים חום, המעיד על השתייכותם לסדר הג'דיי, שהאימפריה חיסלה אותו) מלה היית אומר דרק ג'דייס שלבושים בגווני שחור ואפור...

סידיוס

New member
השמות

השמות שלהם הם ילדודותיים למדי... סליחה.. "אני רוצה שתסע לכוכב מסוים לבדוק אתר מסוים".. יש עוד מה לשפר אבל כל הכבוד על ההשקעה :) ומספיק להיות בקטע הזה של קייל קטארן - היה פעם רוצח שכיר וחזר לדרך הטוב. סיפור של מלחמת הכוכבים צריך להראות מפגש של טוב ורע DUEL OF FATES או פשוט קרב אפי שיש לו משמעות.. תכתוב רקע לסיפור, תחליף את השמות ותכניס קצת תוכן ועלילה מעניינת. אבל שזה יהיה נכון, תראה מה נתן כתב.

Lu Tze

New member
אני מקווה שאתה אדם שיכול לקבל

ביקורת בונה. אם זה אמור להיות תסריט, התיאורים לא מספיקים. למרות שיש תסריטאים שמעדיפים לא לתאר בדיוק את התגובות של הדמויות (כדי לאפשר מרחב יצירתי לבמאי ולשחקנים), התיאור של מה שמתרחש ושל התחושה שהסצינה אמורה להעביר היא בד"כ יותר מדוייקת. אני מציע לך לקרוא כמה תסריטים (וכמובן שעדיף את התסריטים של סטר וורז). כמו כן, השם של החניכה השתנה 3 פעמים (קירה, דורה וקורה. אישית, אני מעדיף את השם ה-2) עוד נקודה, כשאתה כותב דיאלוגים, אתה צריך לזכור שהרעיון הוא שזה יהיה משהו שאמור *להיאמר* ולא *להיקרא* (שמעתי כשכלוקאס ניסה למכור את התסריט לחברת הפקה מישהו מאר לו שאפשר להדפיס את המונולוגים, אבל לא להקריא אותם. הכוונה הייתה לשורות כמו "זה כאילו מיליוני קולות צעקו בבת אחת ואז כבו", שלמען האמת באמת נשמעים מטופשים), אם זה עוזר לך, תנסה להקריא בקול רם כל שורת דיאלוג שאתה כותב. אתה צריך לשפר את רמת השפה, הדרך היחידה לעשות את זה היא לקרוא ספרים. ובנוגע לעליה עצמה, קשה לשפוט את זה כי זו סה"כ ההתחלה, אבל אני הייתי נזהר שהעלילה לא תהפוך לקיטשית מדי. כמובן שכל העצות האלה עוזרות לך רק בהנחה שלא כתבת כמעט כלום מאז ושאתה רוצה להמשיך לכתוב. אפשר לראות שזו הפעם הראשונה (או בין הראשונות) שניסית לכתוב משהו וזה ניסיון לא רע. אם המשכת לכתוב, אני מניח שהסגנון שלך השתפר. אגב, יש בתפוז פורום כותבי מדע בידיוני.

למעלה