לעיונכם

רוייקו

New member
מחקר מעניין.. אם כי הוא לא מקיף

מספיק כדי להוכיח הממצאים. מנותחים מעקף קיבה שאני מכיר וגם אני ביניהם מרגישים דווקא רעב לעיתים תכופות. ניראה שהשמנה דווקא מתרחשת אם כי בצורה הרבה פחות דרמאטית מאשר בניתוחי הגבלת קיבה. ניראה שיציבות השמירה על המישקל אחרי מעקף קיבה נובע דווקא מהמעקף היחסי של המעי והקיבה ומחסרים של אלמנטים המשפיעים על ספיגת שומנים. יתכן.

רוייקו

New member
אין לי זמן לאיי סי קיו. אני לא רופא

ולא יכול לענות לך לגבי המחקר, אלא כמנותח מעקף קיבה.. כיאילו.. לגבי מה שאני מרגיש.. זהו. יש לי עוד לחתום על חוזה לדירה וחייב לרוץ. סלמאט.

Ofericko

New member
גמר חתימה טובה רוייקו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רועי ב

New member
עופריקו אין

מילים בפי אתה קורע אותי אני צריך לשאול אותך משהו אז תפנה אליי לאי סי קיו 112074432

רוייקו

New member
ניראה שאני בצרות עם בעלי הבית

החדשים. מסוף החודש יש לי עסק עם שבט שלם שלו שייך הנכס דלא ניידי הזה. משפחה שלמה מתערבת בחוזה הזה וניראה לי כבד יותר מדי כל העסק הזה. אני מרגיש מועקה ומעדיף לחזור להורים עד שאמצא משהו אחר, טוב יותר, פחות לוחץ. אני מרגיש כיאילו אני הולך להכבל בשלשלאות. ממש ככה. אני גר פה שנתיים ולא הרגשתי ככה מעולם לגבי דירה שהלכתי להשכיר. לא יודע. פשוט יש לי הרגשה לא טובה. הבעיה היא שביום רביעי אני צריך לתת תשובה האם אני ממשיך בדירה או לא. עדיין אין לי שותפה לא דירה, כך שאני בלחץ אדיר. בעלת הבית לא מסתפקת בפחות מתשלום מראש לשנה בעבור כל הסכום, 440 דולר כפול 12. בקיצר, אם עד יום רביעי אני לא מוצא שותפה שתגור איתי אני צריך לעזוב. הבעיה העיקרית שאני עובד עד יום רביעי בבוקר, מיום שני (היום) ובמידה ואני עוזב נישאר לי בעצם יומיים לפנות. אז, מקווה שיצא לי להכנס לפה עם כל הבלאגאן מסביב. מקווה לטוב.

kees

New member
../images/Emo82.gif רוייקו- לך עם תחושות ה../images/Emo23.gif../images/Emo50.gif

ותחושות הבטן. אם יש לך תחושה רעה לגבי הדירה ובעלי הבית עדיף לוותר גם אם זה לא כ"כ נוח, לחזור להורים ולחפש משהו אחר. בסיכומו של דבר אני מאמינה גדולה במשפט "כל עכבה לטובה" אז תזרום עם התחושות שלך ונקווה כי תגיע למנוחה ולנחלה בהקדם האפשרי...

שרה16

New member
אני כבר מפנה לך חדר......./images/Emo82.gif

לארוז הכל ומיד!!! אפשר לזרוק את כל הציוד באיזה קראוון ולהמשיך לחפש בנחת..... אז....עולה צפונה

רוייקו

New member
תודה, שרה. ../images/Emo39.gif

כל הכבוד על ה
הרחב. אני אנסה להשאר בדירה וגם להשאר בחיים
יהיה בסדר, אני מאמין. לילה טוב

ronnymp

New member
רוייקו ......

שמע כמה עיצות ככה מהשרוול - מיישהו שרק בימים אלה התיישב בדירה חדשה
- קודם כל לא בלחץ - שחלילה לא תתפתה לטעות שאח"כ תצטער עליה
- גם שותפה אל תנסה לתפוס תוך יום - מאותה הסיבה
- אם אתה בלחץ זמן - קח קצת פסק זמן אצל ההורים - ותתארגן ברוגע משם
- אם תחושת הלב שלך אומרת לא - אז כנראה שזה לא וחוץ מזה - אני ממתין לקבל ממך מייל תקין לשליחת תמונות ביי - רוני

באיה

New member
רויקו היי, דונט וורי, הכל יסתדר

בסוף. מאחלת לך כל טוב, "וגמר חתימה טובה" כמו שאמר עופריקו. שלך באיה

למעלה