לעידן רייכל.

לעידן רייכל.

תראה ,אני יודע מהם השירים של עידן רייכל ותרשה לי להגיד לך עידן במידה ואתה רואה את ההודעה הזאתי אז "ממעמקים" באת והפתעת אבל לא ממש ביצעת כמו שצריך , זה אומר שהקהל אהב אותך עצם זה שהוא מכיר אותך עידן , אתה עצמך היית דתי אומנם אבל אתה נראה אחלה בן אדם ואתה 2 טיפות מים דומה לעידן רייכל , פה ושם גם אתה לא שם לב אבל משום מה אתה עושה גם תפנים המיוחדות שהוא עושה :) תרשה לי להגיד לך שזה היה ביצוע לא טוב לפי דעתי ואני לא רוצה להעליב כאן או משהו פשוט אני אומר אמת , אתה יכלת לעשות יותר מאמץ ממה שאתה חושב וזה אומר לנסות ולהשקיע בשירה אבל יפה מאוד שלא באת רק בשביל לזכות ויפה מאוד שהתמודדת תמשיך, כך :) ואם שואלים כאן איך אני יודע את זה כל ,אז שתידעו שאני זמר לא רע :), ברצינות ואני גם יודע לסלסל וכל מה שהראל מויאל עושה יש לי 2 טיפות מים אני יפגוש אותו אולי בחג סוכות הלוואי :)

למויאל

אני יודע גם אני לא אהבתי איך ששרתי שם אני גם חושב ששרתי גרוע אני מסוגל להרבה יותר זה פשוט פעם ראשונה שלי על במה ומה זה התרגשתי אתה לא יודע כמה. מקווה שבחצי גמר יהיה טוב יותר... תודה על הביקורת הבונה

sharonbgb

New member
למויאל היקר

אל תקנא ואל תאכל את הלב, תכיר בעובדה שיש אנשים יותר מוכשרים ויותר טובים.

למויאל

תלמד בחיים ייחס גורר ייחס!!! ומה שאתה עשיתה פה זה בעיניי פשלה בגדול?ותחשוב לבד למה??זה ממש לא יפה מיצידך בכלל לשיקולך עכשיו בחור.אני לא שופטת אותך בכלל? אבל לא ההיתה שקול בכלל ואמרתה את מה שאמרתה פה וזה לא היה במקום הנכון בכלל...

ליואל !חיקוי עידן רייכל

קודם כל יפה זה רק ספורט וכייף!!! ולראשונה על הבמה נכון זה ממש מרגש.טוב המשפחה אמרה עם לא יזכה לפחות חביב הקהל ניתן ואני חייבת לומר לך שמבחינת יופי והטבעיות שלך אתה עובר תיופי של עידן בזה תהיה בטוח שיופי לא חסר לך תודה לאל.וזה כבר כרטיס ביקור לך לדלתות? אז חברה מספיק לעקוץ זה לא המקום מלבד פירגונים... תודה ושנה טובה

יואל

האמת רק היום ראיתי תרעיון!!! וממש כאסתי על בלוגים שמה זה דיברו שטויות? וביקשתי שירגיעו ויצאתי מישם. והמרעיינת פשוט קרועה מה זה ואתה הרגתה אותי מצחוק**** כל הזמן כמוני רק מחייך וצוחק כאילו הרווחנו מליון$אתה פשוט משו נישבעת לך ואתה יישיר בפנים ואמת אין עלייך תהיה מי שאתה * יחתייך ביוששש ותודה

יואל

מה שאתה לא רואה אני כבר ראיתי ושמעתי הכללל גם על הרסטות חחח ועל השירים ל+שלך ועל שושנה? שממש היו חוץ מימך בעיניי חיקויים על הפנים היום ממש סורי כן דעתי בתור אחת שכותבת שירים למגירה וחולה ונושמת מוזיקה ויש לי הבחנה טובה מאוד...

לליאל 10 המיוחדת

איך הצלחת לראות כבר את הראיון שלי אני מחפש אותו כבר שעה ולא מוצא תסבירי לי בבקשה איך אני מגיע לשם??????

למעלה