מויאל הראל
New member
לעידן רייכל.
תראה ,אני יודע מהם השירים של עידן רייכל ותרשה לי להגיד לך עידן במידה ואתה רואה את ההודעה הזאתי אז "ממעמקים" באת והפתעת אבל לא ממש ביצעת כמו שצריך , זה אומר שהקהל אהב אותך עצם זה שהוא מכיר אותך עידן , אתה עצמך היית דתי אומנם אבל אתה נראה אחלה בן אדם ואתה 2 טיפות מים דומה לעידן רייכל , פה ושם גם אתה לא שם לב אבל משום מה אתה עושה גם תפנים המיוחדות שהוא עושה
תרשה לי להגיד לך שזה היה ביצוע לא טוב לפי דעתי ואני לא רוצה להעליב כאן או משהו פשוט אני אומר אמת , אתה יכלת לעשות יותר מאמץ ממה שאתה חושב וזה אומר לנסות ולהשקיע בשירה אבל יפה מאוד שלא באת רק בשביל לזכות ויפה מאוד שהתמודדת תמשיך, כך
ואם שואלים כאן איך אני יודע את זה כל ,אז שתידעו שאני זמר לא רע
, ברצינות ואני גם יודע לסלסל וכל מה שהראל מויאל עושה יש לי 2 טיפות מים אני יפגוש אותו אולי בחג סוכות הלוואי 
תראה ,אני יודע מהם השירים של עידן רייכל ותרשה לי להגיד לך עידן במידה ואתה רואה את ההודעה הזאתי אז "ממעמקים" באת והפתעת אבל לא ממש ביצעת כמו שצריך , זה אומר שהקהל אהב אותך עצם זה שהוא מכיר אותך עידן , אתה עצמך היית דתי אומנם אבל אתה נראה אחלה בן אדם ואתה 2 טיפות מים דומה לעידן רייכל , פה ושם גם אתה לא שם לב אבל משום מה אתה עושה גם תפנים המיוחדות שהוא עושה