לעידו

^gilad^

New member
לעידו../images/Emo13.gif

~בקשה מיוחדת של עידו שאני אשים את השם שלו בכותרת~ שימו לב עבדכם הנאמן גלעד מצא אתר אשר שם אפשר להוריד קטעים קטנים מהסרט!!! חשוב!: בשביל לראות את הסרטונים תזדקקו לתוכנה ששמה RealPlayer .

Meijen Shaggy

New member
אה... לא, לא ממש...

אין טעם לרוץ להיכנס... א. האתר שגלעד מצא, הוא בעצם האתר הגנוב www.harrypotter.co.il של רינה, אני משער שכל אחד פה ביקר שם לפחות פעם אחת. ב. קטעי הסרם הם מהסרט "דיוויד קרופיפילד", שבו משחק דניאל רדקליף (השחקן שמשחק את הארי פוטר). הקיצר, אין טעם לקפוץ... Meijen Shaggy

טעות בידכם, מיג´ן - אני מופתעת ... ../images/Emo35.gif

האתר - harrypotter.co.il הוא האתר המקורי. אין לי ספק בכך, עד כדי הוכחות. אגב:הוא עבר בעלות. אנני יודעת מי הבעלים החדשים. האתר הכפיל - harrypotternet.co.il הוא חיקוי עלוב של האתר המקורי. אני קצת מתפלאת על ההצהרה שלך, נראית לי עמוק יותר... "התמימות אינה תחפושת לבורות..." דנידין - תומכת נלהבת של אתרי הארי, בכל שפה.

Meijen Shaggy

New member
מצטער שאת מופתעת

אבל גם לי אין ספק כי הצהרתי שהאתר www.harrrypotter.co.il הוא-הוא "החיקוי העלוב של האתר המקורי". עם זאת, אמרת שיש לך הוכחות, אז אני אשמח לשמוע או לראות אותן. Meijen Shaggy

עידו - אתה צודק לחלוטין. רק חבל... ../images/Emo45.gif

שהאתר כבר די הרבה זמן לא מתעדכן. אני אישית מקווה, שאחרי שהוא יחליף בעלים הוא ימשיך להתעדכן כמו בתקופות הטובות... אגב - זה אתר הבית שלי. "שמועות הן מקור מידע אכזב, שרק חסרי עמוד שידרה נופלים ברשתן" דנידין.

אין מה להשוות...

בין האתר המקורי שאת אומרת לבין זה שאנחנו אומרים. ברור שהרמה של האתר שאנחנו אומרים הרבה יותה גבוהה, מצטער לעכזב אותך.

למעלה