לעטוף.

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
לעטוף.

אני רק רוצה אותו לצידי... לנשק,לחבק,ללטף אותו... את חום הגוף שלו אני כה רוצה... שילטף אותי וישק לי על צווארי... וימשש את כל כולי,שינשק אותי חזק... שלא ירפה ממני לעולם,שיעטוף אותי באהבה... אני יעטוף את כולו,אשמור עליו,שזה ימשך לעד... אני רוצה עוד...

לעטוף אותך בזרועות ...

אני רוצה לעטוף אותך ... לעטוף אותך בזרועות שלי .. לחבק אותך אליי , להצמיד ללב אצלי ... החיבוק שלו ... לוכד אותי בתוכו הליטוף שלו ..משגע לי את הרגשות וככל שהוא נוגע בי .. מרגישה את חום גופי ורוצה שינשק כל פיסת גוף , בגוף שלי שיגרום לי הנאה מרובה .. שידע בדיוק מה אני רוצה ... ולבסוף שישאר איתי .. ורק שלי .. שיאהב אותי בדיוק כמו שאני .. ואני לא רוצה יותר מזה .. באמת שלא .. רוצה רק אותו .. רק אותו ..

*g99

New member
הזרועות שלו...

חבקו אותי,לא הרפו ממני... הוא רצה,ואני סרבתי... כ``כ רציתי,ולא יכולתי,היה לי כיף, היה לי נעים,ורציתי אותו,כמו שלא רציתי מעולם... הוא נשק לצווארי,ואני,אני קפאתי,לא זזתי,רק חיבקתי, חיבוק כה חזק...והוא נשק לי בגרוני,והמשיך לריאות... ודי...לא יכולה יותר...רוצה...פוחדת...מבולבלת... מה לעשות? רוצה לחוש זאת שוב...

bluewater

New member
לחבק אותך

לחבק אותך אני רוצה לעטוף אותך עד הקצה להרגיש את החום...את הזרמים בגופך להרגיש איך אני מענג את נפשך רוצה לעסות את עורך תרגישי את ידיי רועדות לתנודות גופך בשרך כה רך ושפתיך כה מתוקות שימי את ידיך על ליבי-הרגישי את הדפיקות החזקות גופך כבר נוטף זיעה ידיי אדומות -את גופך את בקושי מרגישה... את לופתת את ידייך על צווארי רוצה להרגיש את גופי רוצה להרגיש את כולי... כי אני רק שלך ילדה ושלא תהיה לך שום אשליה...

*g99

New member
והלב,

הלב שלי פועם,וגופי רועד, צמרמורת חולפת,ואתה מחייך,ממשיך, מענג אותי כ``כ,אני רועדת,גופי מתכווץ, ואתה לי לוחש,רוצה עוד? רוצה אותך הלילה... רוצה רק איתך להתעלס,עד שהאדמה תירעד... רוצה לענג אותך,שתהני... ואני,אני רוצה אותך עכשיו לצידי,שתחבק... וכן,רוצה איתך להתעלס, בוא...בוא אלי...

motti77

New member
הסבלנות משתלמת

הסבלנות משתלמת וכל זה יקרה וכזה יגיע זה יהיה הכי נכון והכי אמיתי ואת כל מה שאת כותבת יגיד גם הצד השני

למעלה