לעזרתכם אודה

stkachov

New member
לעזרתכם אודה

עשיתי פסיכו באוקטובר, למדתי לבד והוצאתי 626. נרשמתי לקורס בהיי קיו, ועכשיו אני לומד וניגש בעוד חודש במועד פברואר. אני מאוד מרוצה מהקורס. המדריך מצויין, והשיטות ממש מעולות ואני אוכל את עצמי על איך יכולתי לפני כן לעבוד כל כך קשה ולבזבז כל כך הרבה זמן יזע ודמעות על שאלות שעכשיו נאי פותר בשניות. כמו כן אני למדתי כבר את כל המילים בעברית, ונשארו לי עוד 500 מילים לסיים באנגלית. המדריך אומר לי שמצבי מצויין. פתרתי את כל הש"ב בספרים ובאתר. הכל נראה נפלא לכאורה. אבל מה... זה לא בא לידי ביטוי בסימולציות! כל סימולציה אני רק יורד בציון. תחילה זה היה 618, אחר כך 610 והיום 605. איך זה ייתכן אתם יכולים להסביר לי? האם הסימולציות יותר קשות מהבחינה? האם זה איזשהו תחמון של היי קיו על מנת שבסוף הקורס אני אראה דווקא שיפור גדול או משהו כזה? אגב, אנחנו כבר באמצע הקורס. מה תוכלו לייעץ לי? יש עתיד?

miss Kaplan

New member
אני מציע..

אני מציע לך לעבור חוקן זה ישחרר אותך מלחץ מעיים מיותר ואולי אף יעזור לך להשתפר במבחן! אבל ברצינות, הסימולציות הן בדרך כלל יותר קשות ממבחנים אמיתיים בכוונה, כפי שנאמר "קשה באימונים, קל בקרב"

may may2

New member
גם לי זה קרה

תראה עשיתי קורס של הי.קיו למועד דצמבר. מכיוון שהם עושים כל שבוע סימולציות שבהן יש חומר שאתה לא יודע הציון לא משקף. לא רק זה שסימולציות 4 ו- 5 ממש קשות. אני הרגשתי בקורס ייאוש עצום הייתי כל הזמן על ציון 580. הרדיפה אחרי הציון יכולה ממש לתסכל אותך. עצה שלי על תראה את זה ככה, עדיף שפשוט תתחקר ותתחקר ותלמד מטעויות (הי.קיו מלמדים אותך לתחקר בצורה טובה). רק בסימולציות האחרונות הראיתי שיפור, וזה גם מה שהמדריך אמר לנו שבמרתון הציונים עולים בהרבה. שלי עלה בערך ב- 80 נק'. אני לא יודעת אם זה בגלל שהם עושים סימולציות יותר קלות. אבל כשניגשתי למבחן הוא לא היה קשה יותר אולי המתמ' הייתה טיפה יותר קלה, ההאנגלית ממש ממש יותר קלה והעברית היה טיפה יותר קשה (אבל זה היה דיי קשה לכולם). בסימולציה האחרונה קיבלתי 664 ובמבחן 674. אני מכירה עוד אנשים שהסטייה אצלם הייתה רק של 10 נק'.. מקווה שעזרתי

may may2

New member
פרטים

למדתי בסניף רחובות. אבל לפי מה שהבנתי המורה שלי עבר ללמד בסניף אחר. המורה שלי היה איתמר בר נוי מורה מעולה אני יצאתי ממש מרוצה. אבל שוב, זה עניין של מזל. יש לי חברה שיצא לה מורה על הפנים. וכך זה נראה לי בכל מכון.

1 618

New member
נשמע מעניין

אני רוצה לעשות קורס שני על מנת לשפר בהיי קיו. אצל מי למדת? יש אפשרות שם לבקש מורה ספציפי? על מי את ממליצה? תודה וסתם טיפים בכלל לקורס של היי קיו

1 618

New member
אני עתיד לעשות

בהייקיו סניף ירושלים. אבל אני יודע שהמורים שם לא תמיד קבועים. יש לך המלצה למורה ספציפי?

a1b2c3333

New member
לגבי הסימולציות

אהלן, גם אני ניגשת במועד פברואר, ועכשיו אני לומדת לבד. השגתי מחברה שלי שלמדה בהיי קיו וניגשה באוקטובר את הסימולציות2,3,4,5) שלה. ואין פתרונות מלאים בסוף, אפילו לא תשובות סופיות, כי הבנתי שתלמידי היי קיו רואים את התשובות שלהם במחשב.. עכשיו השאלה שלי היא- האם יש לך דרך לעזור לי להראות לי את התשובות הסופיות של הסימולציות האלה? בבקשה בבקשה, זה ממש יעזור לי! ולגבי השאלה שלך: קודם כל, אם למדת לבד והוצאת ציון כזה זה כבר אומר שאתה מסוגל ליותר-בפעם השנייה שלך, אל דאגה! יכול להיות שהסימולציות שלהם באמת יותר קשות מהמבחן עצמו, כי עובדה שקיבלת במבחן יותר.חוץ מזה, לקראת הסימולציות האחרונות אתה בטוח תעלה,זה עניין של תרגולים ומיומנויות שאתה רוכש מסימולציה לסימולציה, זה שאתה יורד בכמה נק' לא משמעותיות מסומלציה אחת לשניה, זה יכול להיות בגלל שהן היו יותר קשות, ולא בגלל שאתה פחות טוב.

stkachov

New member
הי

נראה לי שזה אפשרי. אני אנסה לבדוק עבורך כשיהיה לי זמן. תזכירי לי במסר אישי עוד כמה ימים.

olgazi

New member
סימולציות 2 ו-3

תשובות: סימולציה 2: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=74077563 סימולציה 3: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=79819972

a1b2c3333

New member
אתה מלך!

תודה רבה!

אמנם אני בתחילת הדרך

אבל לך ממש על מה לאכול את הלב. למדת לבד וקיבלת ציון טוב יחסית וכשתיגש פעם הבאה למבחן החרדה תרד במידה רבה מאוד! עכשיו כשצברת ניסיון אתה יכול רק להשתפר בנושאים שלא היית חזק בהם וחוץ מזה! להיי קיו יש את הקמפיין של "לא שיפרת - לא שילמת" ואני משער שנרשמת תחת קטגוריה זו, אז גם אם ויקרה שלא קיבלת את הציון המיוחל החדש ונשארת באותה רמה, אז...לא קרה כלום גם לא חיוב כספי. אבל אני בטוח שהקורס יעלה את הרמה שלך בהרבה. בהצלחה!

stkachov

New member
הי

כן כל מה שכתבתם זה נכון ואני יודע את זה. אני גם יודע שבכל נושא כמעט שלמדנו עד היום, היום אני הרבה יותר טוב בו מאשר הייתי בבחינה הפסיכומטרית. אבל לכן זה לא נראה לי הגיוני שלפני שלמדתי את כל השיטות והטכניקות המעולות שעכשיו אני יודע קבלתי ציון אחד, ודווקא אחרי שלמדתי את כל הדברים הללו אני מקבל עוד פחות מהפסיכומטרי. קצת גורם לי לחשוש אבל לא נורא. אני מאמין שבסופו של דבר ההגיון ינצח!

למעלה