לעזעזל

kirk hammet

New member
תקראי ותביני

מתה יקרה , אני בכלל בחטיבת ביינים עכשיו , אז את יכול להבין למה ירצחו אותי על 76 !!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזה הצלחה איזה נעליים עכשיו ההורים שלי יודעים על כל מיני מכתבים ונכשלים שקיבלתיי ואותי זה מרגיז .... מורים תוותרו לי אני גאון !!!! מה עם קצת פרוטקציות ?????????

luka

New member
שבעים ושש

שבעים ושש, שבעים ושש, שבעים ושש-כמה שזה מתנגן לי יפה.... לעומת הציון שלי: 50!!!!! יש לי מבחן-69 עוד מבחן-26 ובוחן-0 אמא שלי היתה מ-נ-ש-ק-ת אותי אם היה לי ציון שכזה.... p.s זאת ויקי, לא יערה ליערה יש 80 (אמנם ב-3 יח``ל) אבל עדיין.... אניגמה

Ey@L

New member
כבר אסיפות הורים?, ותאמת אני מזדהה

לעומת כולם פה, אני מזדהה איתך, ההורים שלי רצו לתלות אותי על ציון 73 בתעודה בגלל מבחן אחד מסכן (כי היה מבחן אחד של חלוקה להקבצות ולא החשיבו אותו). ואני ב5 יח`, נו טוב זה עדיין כיהת י`. ועד סוף השנה אני מבטיח ממוצע 90+ (-:

AirOHead

New member
76.. I WISH

שנה שעברה היה לי מבחן מסכם במתמטיקה (הייתי ב4-5 יחידות) בקיצר המבחן היה שעתיים והיינו עם עוד כיתה של 3 יחידות אז ישבתי ליד חברה שלי היא סיימה את המבחן שלה ברבע שעה (3 יחידות איזה קל!!!) אני אחרי רבע שעה התייאשתי מהמבחן (אחרי שעברתי על כל התרגילים וגיליתי שאני יכולה לעשות רק את ההתחלה של 3 מהם...) אז שעתיים פשוט ישבנו ודיברנו לנו על מה אנחנו הולכות לעשות בארגנטינה (משלחת... נסענו בדיוק ביום של המבחן) היה נחמד היא קיבלה 100 אני 35 אבל זה טוב פעם קיבלתי 0 בבוחן פשוט לא ידעתי כלום

למעלה