לעזעזל

kirk hammet

New member
לעזעזל

אוף יש לנו היום אסיפת הורים , אני כבר שומע את הצעקות שאני יקבל בבית ... 76 במתמטיקה ?!???!!?? מה זה ?!?!?!??!?!?! מהיום אנחנו שמים עלייך מעקב צמוד , היום אתה מתחיל ללמוד !!!!! אוף ...... למה יש בית ספר ?????? אני מקלל כל רגע שאני עדיין בבית ספר הארור הזה !!!!! נמאס לי כבר ... שונא את הילדים שם , שונא את המורים , שונא את המקצועות, שונא את הבחנים כל שיעור , את המבחנים כל יום , די כמה אפשר ???? ולחשוב שיש לי לפחות עוד שלוש שנים .........

76??!?

would youlike to switch places with me?!?!??! תספר להורים שלך שאתה מכיר אנשים, שהיו מתים להגיע בכלל לשישים וחמש ולקבל עובר במתמטיקה (אני אני אני). גם כן 76...קיבלתי את הציון הזה במבחן סוף סמסטר, ועבדתי קשה במאוד בשבליו, והקשה מאוד הזה כולל בין השאר 3 שיעורים פרטיים בשבוע.. אבל היה שווה את זה כי חוץ מ-40 במזרח תיכון שלא היה בכוונה, יצאה לי תעודה מעולה.. ח``ח לי (חן חן?! סתם).. אקיצר, בהצלחה בשיחות ההורים!

שאתה מספר להם ...

ש``מותה של האפוקליפסה`` הייתה מתה ל65 .. תציין גם שהיא ב5 יחידות .. :) ואח``כ תציין שיש את האלה שהיו מתים ל50 והם ב3 יחידות ...

היי היי היי! יש לך בעיות עם טפשים??

אני ב3 יחידות תודה רבה!! ויש לי 67 תודה רבה!! ואני מאושרת תודה רבה!!

אין לי בעיות איתם .. :)

אני התכוונתי שאני אחד מהם .. אני ב3 יחידות .. שנה שעברה האמת קיבלתי 100 בבגרות שלא למדתי אליה בכלל .. סביר להניח שגם זה מה שיקרה אצלך ואצל כל אחד פה .. אבל השנה .. נשארו לי 2 יחידות .. בשליש הזה עשיתי מבחן אחד שהציון בו הוא 13 !!!!!!!!! אני בצרות .. אין לי 100 ב3 יחידות .. :-( ואין לי גם 50 ב3 יחידות ...

שמתם לב מה משותף פה לכל הנכשלים?

כולן בנות. וכל מילה מיותרת נוספת. או להיפך. פושע.

תעודת זהות. מין: בת.

לי נמאס. אני בת. נעים לי מאוד, עומר (לא נעים לי בכלל, אני כועסת.) אבל אני בת. בת. נקבה. לא בן. לא עשו לי משהו מאוד כואב בגיל 8 ימים, אני לא צריכה לשרת בצבא כמעט שלוש שנים, (ושלא תעיז להגיד ``אז מה גם אני לא``), ובטיולים שנתיים יש לי בעיה כשאין שירותים בסביבה. אה כן, ואני גם לא מצהירה הצהרות מטומטמות. לעזאזל איתך, אתה לא מפסיק להצהיר בכל חור פה שהבנות פה לא שוות כלום, ולא היית קורא להן בכלל בנות. לי נמאס, למה אתה פה בכלל? אם אתה לא סובל יותר מ50% מהפורום הזה, ועם מה שנשאר לא יצא לך פשוט לריב עדיין. ושלא תעיז להגיב בהודעה בת 3 משפטים (הישג) שמקללת אותי. שלא תעיז. תגיב, אם כבר, לעניין. לי נמאס, ואני בת. ואתה בן, אז מה, אני לא הופכת את כל המין הגברי למטומטמים בגללך. הגיע הזמן שתלמד לסנן. דולצינאה, כועסת. (וחסר לך, חסר לך, חסר לך שאתה מגיב בהודעה של משפט וחצי. זה רק יוכיח כמה שאתה ילדותי. עדיף כבר שלא תגיב, או שתגיב כמו שצריך.)

לא חושב שאת יודעת לקרוא

אבל לא אמרתי שכל בנות הפורום מפגרות. אמרתי חלקן. ויש 3 בנות כאלה. תקראי שוב את ההודעה ותחזרי.

לא, אני חושבת שיש לך בעיות.

אתה לא אמרת ``חלקן``. אתה אמרת ``רובן``. ואם יש 3 כאלה, תסלח לי אבל בפורום הזה יש הרבה יותר מ-3 בנות. הרבה יותר. 3 בנות זה לא ``הרוב`` פה. אז אולי אתה לא יודע לקרוא. ובאמת, עומר, אתה פשוט לא מסוגל לענות תגובה של יותר משלושה משפטים שלא תקטול הכל בנחרצות, או בכלל להגיב לעניין. דולצינאה. לא מרוצה.

בלה בלה

New member
אוי, איך אני אוהבת הערות שובניסטיות

מזמן כבר לא היו לנו כאלו כאן.. ;-) הנטייה לחשוב שבנות יותר טפשות כל כך מיושנת.. הסיבה היחידה שיש יותר בנים מבנות ב-5 יחידות היא שבנות מוותרות לעצמן יותר מהר (ובגלל זה הב``ס היצירתי שלי לא נותן לבנות לרדת ל-4 ולבנים שמעוניינים בזה - לא עושים בכלל בעיות..) בלה בלה :) (וברוך השב..)

*may*

New member
שטויות !!

אני ב-5 יח``ל ולא נכשלתי. להיפך. קיבלתי 85. וכן, קיבלו יותר ממני, אבל קיבלו גם פחות ממני, בלי קשר אם זה בת או בן. ולבנות כמו לבנים (באופן כללי) יש את אותו כוח הרצון. נכון שהתמיכה של החברה בבן או בבת- שונה, אבל כוח הרצון שיש לכל אחד או אחת לא משנה. ואתה לא יכול לעשות הכללות כאלה ולברוח. אם היית מנסה לפחות להסביר את טיעונייך, היית רואה שאתה טועה !! ובגדול !!!

לונה

New member
ונעבור לעובדות

יקח כמה שיקח, בסוף נאלף אתכם. לי יש 89 במתמטיקה (5 יחידות), 5 יחידות אצלנו הן בערך 70% בנות, וכולן מלבד אחת היו אמורות להיות 5 יחידות. ועוד שתיים שלא רצו אבל יכלו. ונעבור לעובדות: בישראל יותר בנות מבנים לומדות 5 יחידות מתמטיקה , והן גם מקבלות ציונים יותר גבוהים. ובחמש יחידות פיזיקה הפערים אפילו גדולים יותר. מישהו היה צריך להגיד לך לסתום תפה לפני שאתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. גלעד, מה עם אחוות גברים?

אני? חמש יחידות?? איך נפלתם על זה?!

אז נפלתם חזק!! חח...הלוואי חמש יחידות..סתם, אני יודעת שאני עוד אלך לשלוש יחידות ולא משנה לי. היעקר לקבל טוב בבגרויות וזהו, חוץ מזה מתמטיקהלא מזיזה לי הרבה. קירקי האני- גם אני עדיין בחטיבה ואני עדיין בשמיים כשאני עוברת את השבעים. חוצמזה קיבלתי 93 בלשון במבחן המסכם (עוד מקצוע שאני ממש מתקשה בו) ואין לי מושג מה הקשר אבל אני חייבת להשוויץ קצת!! :) אני רוצהלהבין- איך לעזעזל הגעתם לזה שאני בחמש יחידות?!?!!? לא הייתי מאמינה.. נעמה, שלא תלמד בחמש יחידות ובינתיים טוב לה בהקבצה ב`.

איך הגעתי לזה שאת ב5 יחידות ?

:) בגלל השם שלך ... יש לך שם של אחת שבשעות הפנאי קוראת ספרים של סוקרטס וכאלה ... חוץ מזה .. מה זה לעזאזל הקבצה ב` ?! את לא בתיכון ? הולכים לפי יחידות לא לפי הקבצות ... אלא אם כן התכוונת שאת ב4 יחידות .. גררר .. יש לי שעתיים חופשיות ויש סופה בחוץ .. לחזור או לא לחזור ?

מה?!?!?!

אז לך יש שם של אחד שמנסה להסתיר את עצם היותו רואה סדרות מצויירות מפגרות על ידי שימוש בשמה של להקה יפה ומכובדת. אבל לא חשוב. א. אני מניחה שכשאתה אומר- ``ספרים של סוקראטס`` אתה מתכוון לספרי פילוסופיה או כל ספר שזה לא מועדון הביביסיטר, או צמרמורת נכון? אז כן, אני קוראת ספרי פילוסופיה וספרים של סוקראטס ואם יש לך בעיה עם זה אתה באמת יכול לקפוץ לי. ברצינות. ב. איך לעזעזל אתה מקשר בין השם הכביכול פילוסופי שלי למתמטיקה?!?!?!?! זה הכי לא קשור בעולם! אני בנאדם הומני, אני מודה. אני מעדיפה בהרבה ת שיעורי ספרות ושירה על שיעורי מתמטיקה ומדע, ומן הסתם גם יותר קל לי בהם. אבל אין שום קשר, אפילו לא הכי דק ביןן פילוסופיה למתמטיקה! בוא נאמר ככה- יש קשר, לפי התיאוריות של החכמים, אבל מה שלומדים בבית הספר זה הדבר הכי רחוק בעולם מזה. זה שאני חכמה בהומניסטיקה זה ממשלא אומר שאני טובה במקצועות ריאליים! איך לעזעזל הגעת לזה?! זה פשוט מעצבן!!!! ג. אני בהקבצה ב. אני לומדת בבית ספר תיכון אבל עדיין בכיתה ט ועל כן רק בשנה הבאה אני אהיה ביחידות, וכנראה בשלוש, אולי אפילו שלוש מב``ר (אני מקווה שכן). ד. אפוקליפסה זה בכלל מושג מהתנ``ך!! אוף. אני עצבנית עכשיו!!! נעמה.

גרררררררררררררררר

למה את חושבת שהתכוונתי להעליב אותך ? מה רע במישהי שקוראת ספרי פילוסופיה ? תני לי ציטוט בהודעה שלי שמראה שאמרתי לך שזה רע .. אני אפילו חושב שזאת מחמאה .. אמרתי בסך הכל שאת ילדה חכמה .. (יש חרוזים בהודעה הזאת או שנדמה לי ?) בכל מקרה .. קבלי את התנצלותי .. גלעד

HodY@KambodY

New member
הלואי עלי 76,

תנו לי לעבור את ה 70 במתמטיקה ואני יהיה מאושרת. אפרורפו ציונים במתמטיקה היה לי היום מבחן, חרא לאללה, לא עשיתי איזה חצי מבחן. אבל שאר המקצועות ממש אחלה. סתם שאלה- מה זה מזרח תיכון? איזה מן שיעור זה? ובהצלחה באיספת הורים! HodAyA

12lior

New member
מה?????

אני קיבלתי 85 במתמטיקה..ועוד כמעט הרבצתי למורה על הציון הזה....

למעלה