לעזור לחברה

לעזור לחברה

הייתי בדרך מהעבודה, אשתי התקשרה לנייד וביקשה, רותי נמצאת כאן לבדה, אולי תעזור לה לסחוב את הדברים הביתה? היא אשה חלשה . . עשיתי טובה, והסכמתי לעזור, בתקווה שהזמן מהר יעבור. חיכתי מתחת לבנין, היא חיכתה על המדרכה, לטשתי בה עין, היא היתה פשוט חתיכה. שיער חום גולש, עיניים ירוקות. מכנסיים בצבע האש, ורגליים ארוכות. ג'קט גינס כחול, סגור עם 2 כפתורים, בקיצור, היה לה גוף שלמשוך כל גבר יכול, ואני, כמו כל אחד מהגברים . . היא נכנסה לרכב, כיוונה אותי לביתה, הסבירה את הדרך היטב, וכעבור 10 דקות הגענו לדירתה. הוצאתי את הדברים מהרכב, היא בינתיים עלתה לדירה, עליתי ברגל, כמו שאני אוהב, ונכנסתי לסלון במהרה. היא המתינה לי שם על הכורסא, לבושה בג'קט בלבד. כשאת שדיה בעדינות היא מעסה, היא סימנה לי להתקרב עם היד. קפאתי במקומי, הייתי בהלם, גופה היה בדיוק לטעמי, ובכל הגוף עבר לי זרם. היא פסעה אליי. התחככה בי בעדינות, התכופפה אל בין רגליי, וליטפה את הבליטה בחושניות. פתחה החגורה, את מכנסיי הפשילה, את פיה על הזקפה סגרה, וללקק אותו במרץ התחילה. לפני שגמרתי, שאלתי אותה בחיוך, את רוצה להרגיש שאלייך חדרתי? רוצה שזרועות סביבך אכרוך? היא נשכבה על השטיח, פיסקה רגליה לפניי, היה לה גוף מבטיח, והיה כיף לטעום אותו גם בעיניי. גחנתי מעל גופה, לאט לתוכה החדרתי, היא בהנאה נשפה, ואני לתוכה העמקתי, היא גנחה בקולניות, הקצב במהרה התגבר, גגמרנו,והתלטפנו בחושניות, וידענו שהעתיד נראה מבטיח ביותר . . .

למעלה