לעזוב?

לעזוב?

בעלי איש טוב ומקסים ואני רוצה לעזוב אותו, אני לא אוהבת אותו יותר , אמא שלי אמרה שאהבה זה שטויות, שאין כזה דבר אחרי שמונה שנים, יש חברות וקרבה. אין לי מושג אם יש לי גם את זה ואני נורא נורא מבולבלת. זה משתק זה לא מרפה, למרות שהמין בינינו חי ופעיל. אני מפחדת לעשות צעד קדימה אבל לא יכולה להשאר במקום. אני זקוקה לאקשן והוא ליציבות, כך שהוא לא מבין בכלל את רעידת האדמה שאני עוברת עכשיו ונשאר מולה חסר אונים, אין לי מושג מה לעשות, ואני לא רוצה לפגוע בו, אבל מה איתי?
|

adam33

New member
פספוס...

נכון את צודקת הוא נמצא במקום אחר מאשר את עומדת בו זאת אומרת שהוא אפילו לא מעלה על דעתו מה מתחולל בתוכך בלב והשאלה הגדולה מה יהיה? האם ניתן לחדש? האם ניתן לאחות את הכרעים בלב ? לפי דעתי ניתן לשנות וניתן לאחות השאלה האם את בתוכך מוכנה לכך וגם השאלה האם הוא באמת מתכון לשנות את מה שגורם לך כל כך להתרחק ממנו יש לי חברה טובה שמתעבת את בעלה..לא יכולה לשכב איתו מפני שהוא מתנהג כמו ברברי גרבסים וריח לא נעים ומזלזל בילדים ובכל מה שהיא משקיעה בהם בחינוך והיא עד כמה שהיא חזקה ודומיננטית היא הגיעה כיום לאפטיות בקשר אליו שקשורה גם לכל נושא והוא? הוא חושב שאם הוא מנקה את הבית ומכין אוכל אז זה בעל למופת הוא אינו יודע שכל יום שהוא ממשיך בהתנהגות שלו הוא מגדיל את התיעוב שיש לה כלפיו.. אני מאמין שאם הוא היה מתחיל בדברים הקטנים אזיי היא היתה כבר נפתחת אליו לפעמים כמה שאנחנו רוצים ועד כמה שאנחנו בונים את הזוגיות ..בתוכנו הלב לא נותן להמשיך .. במקרה של בעלך..רק רעידת אדמה כמו פתיחת תיק ..תגרום לו את השינוי והזעזוע.. בהצלחה

השלב המכריע

בשלב המכריע חש אחד הצדדים- או "הוא" או "אני" את נמצאת במצב הזה - או שאת מבקשת לעצמך את האושר בצורת פרידה וחיפוש אחר מסגרת אחרת אולי בן זוג אחר וכן הלאה, או שאת זונחת עצמך ומתמסרת למסגרת הנוכחית. לפי תיאוריך- אין מצב ביניים. ובעניין חלקה של האהבה בתחזוקת הזוגיות שוחחנו כאן אך לפני שבוע, הייתה כאן אחת שהעלתה בעיה דומה, ממליץ לך לקרוא שם את דבריה וגם את התגובות. בדבריה היא מציגה , כך נדמה, את מצבה עם מאפיינים דומים להפליא למצבך. בהצלחה.

iwtfyk

New member
אני מרגיש דומה

מאוד אפילו ולא יודע/ לא יכול לתת לך עצה, מכיוון שעצה שאתן לך תהיה בעקיפין גם עצה לעצמי. האם צרת רבים היא חצי נחמה או נחמת טיפשים? תלוי את מי שואלים. אבל דעי לך שאת לא היחידה שנמצאת במצב הזה. רובנן (אולי כולנו?) חווים את אותו עניין וקשה לנו מאוד. בכל אופן, תהיי חזקה, ותנסי למצוא אושר במקומות שלא קשורים בזוגיות (ילדים? חברות? תחביבים? את יודעת יותר טוב מכולנו מה גורם לך אושר)

../images/Emo124.gifרגעעעעעעעעע

לא כל כך מהר עוזבים נכון מה שכתבתו שאת נמצאת במקום אחד והוא במקום אחר אבל הסך הכל הוא שטוב לכם אין אלימות פיזית, כלכלית, נפשית אתם מסתדרים והסקס בסך הכל בסדר את פשוט צריכה לזעזע אותו קצת אולי תלכי את לייעוץ, קבלי כלים איך להתמודד אולי הוא הצטרף אליך בהמשך.. את זקוקה לאקשן והוא ליציבות, אולי תוכלו להגיע למשהו ביניים לא כל כך מהר עוזבים ובטח לא בגלל אקשן....

תלוי למה את קוראת אהבה ...

האם כשאת אומרת שאת לא אוהבת אותו יותר את מתכוונת שאת כבר לא "נורא מתגעגעת" אליו במשך היום וכבר לא מחכה ומצפה שיעבור כבר היום ויגיע הערב בו תוכלו לחזור מהעבודה וסופסוף להפגש, שנעלמו הפרפרים והריגושים? או שאת מתכוונת שכבר לא אכפת לך ממנו, שלא אכפת לך שיהיה לו טוב, שלא כיף לך בכלל בשעות בהם אתם מבלים יחד וכו' ?. אני חושבת שהאהבה פשוט משתנה עם הזמן - הריגוש והפרפרים נעלמים,אבל זה לא אומר שהאהבה בהכרח נעלמת, היא רק מקבלת צורה חדשה, נהיית "רכה" יותר - יש הרבה קירבה, אינטמיות, חברות, אכפתיות, נוחות ומן הרגשה של נעים ביחד. אני חושבת שדרך טובה להחליט היא לנסות ולדמיין את חייך בלעדיו - האת הוא יחסר לך ? האם תתגעגעי לבייחד שלכם ? לצחוקים ולרגעים הטובים שלכם יחד ? אם כן - אל תעזבי - את הצורך באקשן תוכלי למלא מחוץ לזוגיות (עם חברות, פעילויות, בעבודה, חוגים, התנדבות וכו).

חוסר הערכה

יקירת, את פשוט לא יודעת להעריך נכון את האוצר שיש לך ביד ואת לא מסתכלת על כל החסרונות שלך ,זאת בנוסף לחוסר התשורת שביניכם ,זכרי כי אף אחד מאתנו לא "מציאה גדולה"והדשא באמת לא ירוק יותר אצל השכן .חשבי היטב כי "מילים שיוצאות מפיך אינך אדון להם" ואת תעשי במערכת הזוגיות נזק בלתי הפיך,בהצלחה... נ.ב תגידי לאמך שאם היא חושבת כך היא ממש אשה מסכנה וכולי רחמים עליה,אני אומר את זה לאחר 25 שנות נישואין לאותה אשה וגם כיועץ זוגיות ומגשר תבחרי איזה קטגוריה יותר מתאימה לך .....

למעלה