לעזוב...

לעזוב...

לעזוב זה לא בהכרח לשנוא, לפעמים זה כורח המציאות. לפעמים זה פשוט הכרחי בשביל לא לשנוא. לעזוב זה לא בהכרח לכעוס לפעמים זה הגורם לבניה מחודשת ואז האהבה האמיתית מחייבת ללכת בכדי לא להרוס. לעזוב זה לא בהכרח להרוס קשר זה אולי בגלל אי-תיאום שמזמין וקורא לפרידה בכדי לא לאבד קשר. לעזוב זה לא בהכרח... אבל לפעמים..זה פשוט הכרחי.. אני נפרדת מכם. לא לנצח..רק לקצת. שקעתי יותר מדי בדברים הלא נכונים והשקעתי במה שלא צריך.. חייבת לחזור לעצמי שוב. לא יודעת אם תתגעגעו אליי.. אני אליכם בטח.. לפחות לכמה אחדים. וגם אתה..כן, כן, אתה.. גם בגללך.. חייבת להתנתק להשתלט על עצמי ..להתעשת.. יאללה... די להשתפך.. נדבר..כשנדבר..

רקדנית מתוקה

קחי את הזמן ותהני מהחופש שלך המרחק בדרך כלל נותן לראות את הדברים בצורה הנכונה אני כבר מגעגע שיהיה לך המון הצלחה אוהב אותך גור.

אמאאאא?!

שוב את עוזבת אותי? שוב מרגיש את תחושת הבדידות....מחזיר אותי לאותו יום חורף גשום בו זנחת אותי בתוך הסל בפתחו של המנזר והלכת לך... אמאאאאאאאאא לפחות תתקשרי?! אוהב אותך אמא יקרה.... שלך בנך הקט..גב..

ניקול*

New member
כמה שאת צודקת...

יווו מטח את לא תראי את זה כבר.. את בטח כבר לא תהייה כאן..אבל לא משנה בכל זאת אגיד..את צודקת לעזוב זה לא בהכרח לשנוא, לפעמים ויש מצבים שעוזבים בגלל שאוהבים..אבל אי אפשר להיות יחד (וזה מצער וזה כואב), אם החלטת שאת צריכה קצת ולו רק קצת להתרחק זה בסדר.. יש לציין שחלק זה בחיי שינה את חיי הצ`טים הפורומים וכל מה שקשור בכך לפני כשלושה חודשים גם אני עזבתי לקצת אומנם בגלל אהבה שהיתה לי אבל הייתי חייבת לעזוב לקצת הרגשתי שאני משתנה שאני לא אותה אחת והנה אני שוב כאן וטוב לי עם זה אומנם לא במימון כל כך גבוה אבל בכל זאת אני כאן אחרי העזיבה החזרה קצת שונה אני יותר מתונה פחות מכורה... אז שיהיה לך חופש נעים ואל תעלמי לעולמים... מקווה לראותך שוב ושוב ואל תשכחי שאני אותך אוהבת שלך ניקול*

למעלה