לעזוב/ שירלי כהן

yellow cheese

New member
לעזוב/ שירלי כהן ../images/Emo10.gif

לעזוב, זה מה שאני רוצה. לעזוב, למרות שיהיה קשה ורע. לעזוב, מבלי לחכות למחר. לעזוב, לפני שיהיה מאוחר. לעזוב, כי ככה בא לי. לעזוב, ולעשות מה שנראה לי. לעזוב, ולנטוש את הכל. לעזוב, ואז לראות מי באמת יסבול..

זיגוטה

New member
אהובהההההההה

וואי שיאת כותבת ממש יפהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! השיר הזה באמת יפה קצר עם המוןןןןןןןןןןןןן משמעות! אהבתי! אוהב-תותח!

yellow cheese

New member
../images/Emo51.gif יפה שלי.. ../images/Emo9.gif

כשאני מרגישה רע אני פותחת מחברת/דף או מה שזה לא יהיה וכותבת.. לפעמים יוצא יפה, לפעמים פחות. זה אחד השירים שנכתבו תוך דקה..במוזה של השיר הקודם, על החברה. אגב..אתמול ברבע שעה כתבתי שישה שירים..
שי

זיגוטה

New member
פשששש

זה תקופות של השראה! אני לא יכולה לכתוב אם אין לי השראה! כשהרגשות יוצאים החוצה ייש המווון השראה והנה הוכחות של השיר שלך ממש יפים!!!!!! ותוך רבע שעה שישה שרים?! שיחקת אותה בובה!

yellow cheese

New member
חבל שמקור ההשראה הוא העצב ../images/Emo10.gif

גאד, אני לא יודעת לכתוב על דברים שמחים..
ואני רוצה לראות שירים שלך
שי

זיגוטה

New member
עצב זה גם רגש לא?!

אממ אי מבינה אותך... אני בעיקרון יותר כותבת על אהבה ! אם זה שמייח או עצוב... וטופ אני תכף אלך ךהביא כמה מהשירים שלי ללכתוב לך...

yellow cheese

New member
אהבה. הימים שהייתי כותבת עליה../images/Emo14.gif

אחח.. פעם,לפני שנתיים/שלוש גם אני הייתי כותבת הרבה על אהבה.. התבגרתי. היום השירים שלי הם יותר שירי חיים..
מחכה לראות. שי.

זיגוטה

New member
זה לא שירים של-

אני אוהבת אותך! אתה משלים אותי! או כל החרא הזה! חחח....זה שירים יותר עמוקים... כאילו השירים האהל הם היו בתקופה הכי טובה של החיים שלי לפני שנה בידיוק כשהיה לי את הבן אאדם הכי מדהים בעולםם!!!!!!!

yellow cheese

New member
תפרסמיייייייייי... ../images/Emo9.gif

וואו, אהבתי את "אתה".. עמוק, מדהים, קסום.

זה מקסים ...

זה מה שאני חושבת לפעמים ... לפעמים פשוט בא לי לארוז כמה דברים בתוך תיק ולהיעלם לאיזשהו מקום ... הרחק מכולם ... הרחק מכל הצרות ... הרחק מכל האנשים הפוגעים בי ... ובזמן האחרון לצערי יש אחד שזה הפך אצלו לדבר קבוע ... רק הלוואי והיה לי את האומץ לקום ולעזוב ... אבל זה רק בגלל שאכפת לי יותר מידי מהמשפחה שלי כי אני יודעת שלהם כן אכפת ממני בניגוד לחברים שלי ...

וואי....

כמו הגברת גם אני מרגישה ככה לפעמים... כאילו לברוח... אבל אי אפשר.... אוהבת

למעלה