לעזוב או לא לעזוב?

• פותח הנושא stay
  • פורסם בתאריך

stay

New member
לעזוב או לא לעזוב?

לפני כחודשיים התחלתי לעבוד במשרד העוסק בתחום הלימודים שלי (קשה למצוא בימים אלה עבודה בתחום). לא טוב לי במשרד והגורם העיקרי הוא אחד העובדים-שאני והוא ממש לא מסתדרים. כל יום אני מנסה לשרוד מחדש. סה"כ הבוס מרוצה מעבודתי. השאלה הנשאלת היא: לעזוב או לא לעזוב? שמי: 1 1 1 3 4 משפחתי: 3 8 2 תאריך לידה: 4 בינואר 1973 שאלה קטנה נוספת: האם כדאי לי להוריד י´ אחת משמי הפרטי? בתודה מראש א.ש.

סיומים

שלום ! אתה נמצא השנה בשנת סיומים, שזה אומר עד פברואר 2003 אתה מסיים תקופה של חיפוש עצמי, ומפברואר 2003 אתה מתחיל תקופה חדשה. לכן השנה לא טובה להתחלות, ולכן יש עיכובים ומגבלות בכל מה שקשור להתחלות. השנה אתה נמצא בהתלבטויות בכל מה שתתלבט בסופו של דבר זה מכוון אותך להתחלות חדשות מפברואר 2003. הכיוון שלך יהיה עבודה בשירות לציבור כנראה בתחום בריאות סוציאלי או פסיכולוגי.

stay

New member
תודה על האינפורמציה..

למדתי ארכיטקטורה 6 שנים...האם לפי הנומרולוגיה אני מתאימה לעסוק בתחום הזה?

הכוונה

שלום לך? כל עבודה שקשורה לירידה לפרטים,צורך בהרבה סבלנות ,פדנטיות זה באופייך. יש בתאריך שלך מבנים וקרקעות,בדרך כלל באיזורים שקטים. הייתי אומר שהעיסוק מתאים לך. תחום הבריאות שאמרתי שיכול להתאים לך,בכל מקרה זה יהיה בסביבתך,אמא? באופן אישי ההתלבטויות יהיו גם בכיוון זוגיות ומשפחה.

stay

New member
וואו,מעניינים דבריך..

קודם כל נחמד לשמוע שבתאריך שלי יש מבנים וקרקעות כי זה קשור לתחום לימודיי ועיסוקי :) כיום אני עובדת באזור רועש ביותר על פרוייקטים באזורים צפופים ורועשים (ת"א) ומסקרן אותי העניין שציינת: אזורים שקטים. אני נמשכת לבנייה ירוקה בטבע. יש משהו בדבריך בעניין הבריאות והפסיכולוגיה בחיי היומיום. ולעניין החשוב: הבוסים מחכים לתשובתי בשבוע הבא: מתפטרת או נשארת. אני בהתלבטות עם נטייה להתפטר.. האם הנומרולוגיה יכולה לעזור בקבלת החלטה? אילן, תודה לך.

stay

New member
דרך אגב

שמת לב לניקניים שלי שאומר להישאר? (זה ניקניים ישן. לא קשור למצב הנוכחי שנקלעתי אליו) מעניין :)

התחלות חדשות

אני יכול להבין אותך שאת בלחץ. הבעיות שבהן את נמצאת הגורל מנסה להוציא אותך מהמצב הקיים לקראת התחלות חדשות ודברים חדשים החל מפברואר 2003, תני לגורל להוביל אותך. כשאמרתי שמתאים לך סביבה שקטה זה בטיבעך שלשם את נמשכת. סביר להניח שתגיעי בעיסוקך ובחייך הפרטיים לאזורים האלה. באופי האמיתי שלך את עצמאית, העבודה שלך תצטיין בשותפויות ועבודת צוות. יש לך אינטואיציות חזקות תפעלי לפי ההרגשה הפנימית. דרך אגב אישתי סיימה עכשיו ללמוד עיצוב מטבחים ואמבטיות ויש לה את הידע בעיצוב פנים.

למעלה