תלוי את מי שואלים ../images/Emo13.gif
אחרי תקופות השיא של הלהקה ועד היום אז יצאו כל מיני אנשים (הרבה אנשי מדיה וגם אנשי דת משועממים) ואמרו שיש מסרים סמויים שטניים וכדומה בשיר אם משמיעים אותו אחורה וכו'... כל זה הגיע מהסיפורים שכולם חשבו שחברי הלהקה (חוץ מג'ון פול-ג'ונס) מכרו את נשמתם לשטן ושג'ימי עוסק בקסם שחור ועוד כל מיני דברים בסגנון. אם תשאלי אותי, אז זה הכל בולשיט. לא צריך להאמין לכל דבר שאנשים מסויימים (או אנשי מדיה) מפיצים. עד כמה גם שזה יכול להישמע נכון. העניין של המסרים השטניים בשיר הגיע כחלק מהגל של היציאות מול הלהקה עם המכירה שלהם לשטן וכך הגיעה ההצלחה אבל אחר כך גם הצרות שלה עם התאונה של המשפחה של רוברט, מות הבן שלו ולבסוף מותו של בונהאם...(מכל הדברים האלה אגב ומה שהיה מסביב, רוברט אפילו עצמו חשב פעמיים אם לשיר שוב בהופעות את In My Time of Dying...
). ג'ימי פייג' התעניין בעבודות ובאיש-אליאסטר קראולי, שכתב הרבה ספרים על קסם שחור ודברים באיזור. מההתעניינות התמימה של ג'ימי ושאר חברי הלהקה גם בזה, אז התחילו כל השמועות שגדלו עוד ועוד. הלהקה לא הכניסה מסרים כאלה או אחרים בשירים שלה. מה שכן, הם היו לפעמים מצטרפים לגל השמועות בראיונות כשהיו צוחקים על זה עם תשובות מתוחכמות. זה די הצחיק אותם אחרי כמה זמן. כל ההמצאות האלה וההתעסקות בזה. כל העניין הזה פשוט מגיע מקנאה והתעסקות יתר שלא במוזיקה והאומנות של הלהקה, אם תשאלו אותי. יש כאלה כיום שבאמת מאמינים שחלק מהדברים שקרו ולא קרו לחברי הלהקה, קשורים בקסם שחור וכל מיני כאלה. אני אישית לא ממש מאמין בסיפורי מעשיות
לא משנה כמה נסיונות הוכחה אנשים משועממים מנסים להביא. אז תנסי להבין לבד או להאמין לבד אם יש כזה דבר... ממליץ אגב לקרוא את הביוגרפיה הנהדרת על הלהקה-Hammer of the Gods. כל העניין הזה שם גם מסופר לא מעט. על כל ההמצאות והדברים שנאמרו על חברי הלהקה בשיא ההצלחה שלהם ולאחר מכן. תתעסקו במוזיקה הנפלאה עצמה של הלהקה, אנשים. לי אישית ממש חבל שכל ההתעסקות במסרים שטניים וסיפורי מעשיות כאלה ואחרים, שמים את המוזיקה והאומנות האמיתית של הלהקה בצד.