לעזאזל....

Lost II

New member
לעזאזל....

אני בדיכאון. ד י כ א ו ן. ד-י-כ-א-ו-ן. סתם ככה. חוסר חשק. עצלות. עייפות. חוסר תיאבון. דיכאון. לא שיש לי ממה... דיכאון. האם זו ההרגשה? או שזו סתם מילה? דיכאון. המילה מזכירה לי אפור. טוב נו.... חח.

ע ו פ ר ה

New member
ערב טוב לך

שנים רבות חייתי בדיכאון. הוא היה כמו הצל שלי. לא הכרתי את החיים בלעדיו. אתה שואל שאלות לגבי דיכאון. אז דיכאון זו אכן מילה וזו מילה שמתארת הרגשה. זו הרגשה שאפשר להיפרד ממנה אבל צריך אולי עזרה לעבור תהליך כזה. בתהליך שאני עברתי לפני למעלה מעשר שנים למדתי שהדיכאון שלי הכיל כעס ועצב, שני רגשות שלא הרשיתי לעצמי להביע מעולם (תוצר של חינוך, אולי) ואז הכל הופנה אלי פנימה. היום אני חיה משוחררת מדיכאון, עם שמחת חיים ויש לי את הכול לעשות כל דבר שאני בוחרת לעשות. אני מציעה לך מכל הלב, תמצא לך מישהו שיוכל להוביל אותך בתהליך יציאה מהמצב הזה. החיים יפים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

Lost II

New member
עופרה, לתגובתך

א- אני בחורה. ב- אני לא בדיכאון תמידי אף פעם. תמיד הייתה לי הבעייה הזו של איבוד מצב הרוח, זה מתחיל מזה. זה מתחיל מזה שאני צריכה לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות, אבל חייבת- ולא מתוך בחירה אלא מתוך ברירה. זה הכי מדכא אותי בעולם. זה פשוט הורג אותי מבפנים. כמו למשל, מקום העבודה שלי...שאני פשוט מתוסכלת ממנו. לא רע לי שם או משהו פשוט אני שונאת את המקום הזה. קשה לי להסביר למה, כי האנשים שם באמת סבבה. אבל המחשבה שאני הולכת לשרוף יום שלם בעבודה בשביל 170 שקל...(שזה כסף) מדכאת אותי. זה ממשיך עם הלימודים...טוב, לפחות זה נגמר בקרוב. וזה ממשיך גם עם הצבא...ועם החוסר מודעות לגבי מה יהיה ואיך יהיה...אם יהיה. החבר לא תמיד עוזר גם. אלא להפך. מרוב שאני אוהבת אותו אני נפגעת מאוד בקלות (כן, אני מאוד רגישה) ואם הוא אומר לי משהו שפוגע בי- זה יכול להרוס אותי. אז בואי נגיד שהיום למשל, אני עם מועקה בגרון למחשבה שמחר ומחרתיים אני צריכה לעבוד, ולהספיק שבוע הבא גם לעבוד וגם ללמוד לקראת מבחן. (בעעעע) והמצב עם החבר לא נראה מזהיר שחקים כרגע... וכן, אני יודעת שהחיים יפים... אני גיליתי את זה! :) אבל יש ימים ויש ימים....ואני יצאתי מהתקופה האפלה שלי של דיכאון תמידי. עכשיו זה בא רק בתקופות...פה ושם... את מבינה?

ע ו פ ר ה

New member
יש נקודות אור

במה שאת כותבת. יצאת מהתקופה האפלה של דיכאון תמידי. נהדר. וכן אני מבינה כשיש מצבי רוח משתנים. מצבי הרוח ה"נמוכים" באים כדי להראות לנו שרצוי להעריך את התקופות הטובות שיש לנו. דבר נוסף, במצבים כאלה אני נזכרת באחד מהקלפים של אושו זן: קלף הצער. אושו מסביר שהצער בא, כי זה המקום שבו אנחנו עם לב פתוח ומהמקום הזה אפשר לעשות שינוי. הלימודים עומדים להסתיים, כפי שכתבת ואז אולי זו תהיה הזדמנות למצוא עבודה שתתאים לך, שתלכי אליה עם חיוך על השפתיים ושמחה בלב. אני מאחלת לך כל טוב ובהצלחה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

Lost II

New member
תודה לך...(אבל)..

גם לאחר הלימודים אני בספק אם אוכל למצוא עבודה טובה יותר, מאחר והגיוס לפניי... (מה שעוד יותר מבאס...) שיהיה בהצלחה.

למעלה