לעזאזל

קיר קמט

New member
לעזאזל

מינסוטה הארורים האלה מתעקשים להשאיר אותי במתח בשאלת המליון - האם נפגוש את הלייקרס או את סאן אנטוניו ? (או שמא את דאלאס , גם זה אפשרי.) עד שפורטלנד מחליטים להפסיד לממפיס (!) אנחנו לא יכולים להתאמץ קצת ולנצח את הלייקרס ? אוך. המממ מישהו יודע על מה לעזאזל הלייקרס חושבים עם החולצות החדשות ?!

bigi1

New member
זה לכבוד המעבר ממיניאפוליס לאלאיי..

זה חד פעמי ובחרו לציין את זה דווקא במשחק הזה בגלל שזה נגד מינסוטה וגם כי עבר איזה פרק זמן משמעותי...לא יודע כמה זמן עוד דבר...זה שמינסוטה צריכים הרבה יותר מ"להתאמץ מעט" כדי לנצח את הלייקרס...

bigi1

New member
1

נו הקבוצה הזאת...ששמה סוויפ על כל המערב עונה שעברה...נו אתה זוכר את העונה שעברה...זאת שלא עברתם את הסיבוב הראשון בפעם המי יודע כמה וזאת על אף העובדה שמשחק בקבוצה שלכם השחקן הכי יקר בליגה ואם יורשה לי אני גם רוצה להזכיר את העובדה שהמאזן של כל הזמנים שלכם הוא עדיין שלילי...

קיר קמט

New member
אנחנו עדיין קבוצה חדשה

כולה 11-12 שנים בליגה וקשה להתחיל מאפס אז עשינו כמה טעויות בהתחלה (וגם בהמשך , כמו הטמטום בחוזה כפול עם ג´ו סמית) אבל אנחנו על המסלול המהיר להגיע לסיבוב השני בפלייאוף תוך כמה שנים (גם קייג´י , גם וולי , גם צ´ונסי , עדיין בתחילת הקריירה שלהם. אומנם סם מיטשל שהתחיל לפתוח בחמישייה שוב לא ממש צעיר , אבל נסתדר איכשהו) ושחקן אחד לא עושה קבוצה תן לנו זמן בעעע

bigi1

New member
במחזור שלכם התחילו גם...

אורלנדו ומיאמי ושתיהם הגיעו פי מיליארד יותר רחוק ממכם... בפחות זמן...

קיר קמט

New member
שמע , עם הצלחה כזאת מדהימה במזרח

האימתני , אני ממש לא יכול להתווכח.

bigi1

New member
ההצלחות האלה היו כשהמזרח היה יותר..

חזק מהמערב

קיר קמט

New member
זה ששיקגו לקחו שש אליפויות

ממש ממש ממש לא אומר שהמזרח היה טוב יותר עובדה בשנתיים היחידות בלי ג´ורדן המערב לקח את האליפות. והשיא ששיקגו קבעו , 72-10 , רק הוכיח עד כמה המזרח חלש.

למעלה