לעזאזל

PreDirector

New member
אני מודה : אני נהנתן

אני לא מסוגל להתרכז רק במשהו אחד, אני חייב לבצע כמה דברים בבת 1 וכל הדברים האחרים גם תקפים עבורי לעזזאל בגלל שזה נראה כמו הטיפוס הכי מפונק מבין כולם!

קרןרווה

New member
לטעמי

הלא אובייקטיבי.. זה טיפוס מעניין ומרתק.. נכון שמשלם מחירים על הנהנתנות.. אבל לא היית הרי מחליף אותו באף טיפוס אחר, נכון..? חוץ מזה בדוק מהם כיווני ההתפתחות של טיפוס זה במצבי ביטחון (הולך ומושפע מטיפוס 5) ובמצבי חוסר ביטחון (לטיפוס 1). זה ייתן לך עוד עומק..

shamon51

New member
קח את זה באופן חיובי

אתה הנהנה מכולם

טיפוס 1..

יצא לי שאני טיפוס 1, המחוקק- מה זה אומר חוץ ממה שכתוב? איך בודקים את כיווני ההתפתחות במצבי בטחון או חוסר בטחון? תודה,

shamon51

New member
התפתחות

במצב מתח ל 4 הרומנטית באינטגרציה ל 7 נהנתן

קרןרווה

New member
כלומר

במצבי מתח אתה נעשה דרמטי, נטייה לעצבות דיכאונית ולדמיונות.. במצבי ביטחון אתה מרשה לעצמך לצחוק, להנות, להשתטות פתאום.. להיות קליל

לקרן..

זה לא קורה לכל אחד ככה, שבמצב מתח הוא מרגיש "נפילת מתח" ובמצב בטחון הוא מרשה לעצמו לצחוק ולהיות קליל? (ודרך אגב אני בת, ולא בן..)

קרןרווה

New member
לא בדיוק כולם ככה

קודם סליחה על הטעות המיננית.. למשל טיפוס 7.. במצבי מתח הוא נהייה ביקורתי, קורבן ומתחסד עוקצני ובמצבי ביטחון הוא נמשך ליידע, להרחבת אופקים ודווקא זקוק למרחב מאחרים.. טיפוס 8 במצבי מתח נהייה מרוחק ושקט ובמצבי ביטחון הוא לבבי, אוהב אנשים סביבו ומוכן להקריב את עצמו.. סתם כמה דוגמאות מבלי להתעמק..

האם אין זה תלוי גם בסוג מצב המתח?

מתח שנובע מניתוח קשה שונה ממתח הנובע מפשלה רצינית שעשית בעבודה, וגם התגובות תהיינה שונות. לא?

קרןרווה

New member
לרב שונות בתוך הטווח הקיים ולא

שונות בצורה קיצונית, אך זה שווה בדיקה נוספת.. אני אחזור אליך בעניין.. מה נשמע חוץ מזה שייקה?

למעלה