לעזאזל עם זה.

9סנורקה9

New member
לעזאזל עם זה.

אמא שלי נכנסה לחדר. דבר ראשון אמא שלי, שאף פעם לא מסוגלת לבשר בשורות שמבחינתה הן משמחות כמו בן אדם נורמלי, הודיעה לי שהתקשרו מהצבא -מה רצו? -באים לקחת אותך מחר (זה השלב שסנורקה קצת מלבינה. אם עשו את זה לקרוב משפחתה, גם לה זה יכול לקרות.) התקשרו להודיע שהתקבלתי לחווי"ה. זה טוב, זו הייתה העדיפות הראשונה שלי. אני צריכה לבחור בין חודש יולי (עוד ארבעה שבועות) לבין חודש אפריל (תשעה חודשים!!!!) אם תסלחו לי, עוד לא חזרתי לנשום באופן סדיר.

merman

New member
חווי"ה זה המדריכות טיולים

או שזה מש"קית קצינת חינוך? בכל מקרה, המדריכות טיולים זה מקצוע ממש שווה.

9סנורקה9

New member
משהו באמצע

חינוך וידיעת הארץ= ערבוב של שני התפקידים שאמרת. אתמול עוד ישבתי עם חברות שלי באוטו אחרי טקס הסיום, תיכננו תוכניות (אחת באוקטובר, אני בדצמבר והשלישית במרץ) וחשבנו על כל הדברים שנעשה. אני לחוצה מהעובדה שהתחלתי י"ב, אין מה לדבר על לעכל את העובדה שכבר סיימתי את השנה הזו. מה עוד שמבחינתי, אני ילדה כל כך קטנה... אני קצת חוששת מה יהיה בקורס ובתפקיד- אני הולכת לאיבוד כשיש שיחות בקבוצות גדולות, וכל אחד זורק הערה. אני לא מזהה מאיזה כיוון מדברים אליי, אני חייבת לראות את מי שמדבר ונכון שגם בצופים היו תנאים זהים- אבל בצופים לא הבנתי חצי ממה שאמרו ומה שהלך מסביבי... ועכשיו אני כבר מתחילה לעשות את כל התוכניות של הטיסה- לאן ומתי ומתי לחזור (יום לפני הגיוס, תודה).

MARMELAD

New member
תרגעי כבר

אני כל בטוח בתצליחי בתפקיד הזה ! גם אם את הולכת לאיבוד כשמדברים אליך כמה אנשים בבת אחת... ברגע שתהיי מדריכה פשוט תאמרי להם - "מבקשת לא לצעוק בבת אחת" ובזה נגמר הסיפור! חו"יה היא אחת המסגרות היותר מעניינות ומעשירות בצה"ל לדעתי, למרות שלא הזדמן לי להיות חלק מזה יש לי כמה חברים שהיו. והם היו כל כך מאושרים מזה! ומההיכרות הוירטואלית הלא משמעותית שלי איתך סנורקה, אני יודע בוודאות שאם תרצי - תצליחי. יש לך הרבה יותר יכולת ממה שאת מוכנה להודות. בהצלחה!!!!! (ומתי הם לוקחים אותך
???)

9סנורקה9

New member
נכון לעכשיו-

24.7 אני עכשיו מנסה לשכנע אותם לתת לי לעשות טירונות (מעניין כמה אנשים מעקמים ברגע זה את האף- למה לכל הרוחות היא רוצה לעשות טירונות?!?!). אם אעשה טירונות- ה-24.7 אם לא אעשה טירונות, מתישהו באוגוסט. ביום חמישי אדע. תודה רבה על כל האמון והעידוד... הייתי צריכה רק לצאת מהשוק. היום מצבי יותר טוב.

merman

New member
אם בצופים לא הבנת חצי ממה שהלך

בצבא לא תהיה לך בעייה בכלל! את יודעת כמה אנשים עוברים את כל השירות שלהם בלי להבין מה קורה סביבם? חצי מהצבא אם לא יותר.

אבא גאה

New member
מה זה לידה?

אם ככה גם אני עברתי את זה...
תהני, קורס החוויה הוא ממש סבבה והתפקידים בד"כ מעניינים. אם היה סיכוי קלוש שמישהו יכול לשכנע אותי לעבור על צה"ל שוב....אז זה היה המקצוע שהייתי בוחר בו שוב...

EuroSims

New member
זה בהחלט נכון ../images/Emo13.gif

יש איזה |משהו| שאתה צריך לפרוק מהלב שלך ? NOTE : בניגוד למה שקורה ב"מפרץ אילת" - הלב פועל אחרת, ככה שגם אם תשפשף אותו - אתה לא פורק אותו ככה

למעלה