לעזאזל עם החתולים!

יש כיסוי מקיף

דידי 650SM

New member
דבר ראשון תגיד שזה חתול זה מביא טוב

דבר שני כאחד שמגדל שלושה חתולים בבית אני יכול להעיד שהם לא סובלים ריח פרות הדר וקינמון כך שאם תפזר ליד האופנע את האחד הריחות האלו הם לא ישמחו להיתקרב חוץ מיזה כמו שאמרו קודם זה ריסוס ולא שתן (זה הרבה יותר מסרחי משתן זה תערובת של זרע ושתן ביחד לסמל טריטרויה וחתולים מסורסים לא עושים את זה אז אולי הפתרון זה לסרס את כולם וכך תוכל לישון בשקט כי לא תישמע אותם רבים בלילות על חתולות...)

gray

New member
חתולי בית מפונקים לפלפים

חתולי זבל - לא רואים ממטר.

דידי 650SM

New member
יש לי חתול מרוב שהוא לפלף ןמפונק

הוא כבר צד לי חמש יונים בשביל הכייף שלו והבלגן שלי... לעומת זה איזה חתול זבל שלא רואה ממטר התפגר לי ליד לי הדלת לצערי הרב לא הצלחתי להציל אותו והשניים האחרים גם כן כל אחד יותר ממזר מהשני אבל אם אני מביא להם אוכל שהוא לא הכי יקר שיש הם לא אוכלים "ומסבירים לי" שזה לא מוצא חן בעינהם... מת עליהם חבל לך על הזמן

gray

New member
בקיצור חתול קלסי

מתעלל בחיות בר להנאתו ומזיק. תועלת 0.

דידי 650SM

New member
זאת גם דרך להיסתכל על הדברים

מבחינתי חתול מיוחד שגם שומר לי על הכביסה שלא תהרס וגם מסלק ומדביר מזיקים וכל זה להנאתו ובנוסף מרגיע ומשמח אותו תוך כדי אומנם תועלת אני לא מחפש אבל אפשר להבין שכן

gray

New member
הנזק שהתפוצצות אוכלוסיית החתולים גורם

הוא עצום, מילא אם היו מחסלים חולדות-אבל איתן הם לא ממש מתעסקים, אוכלוסיית חיות הבר מצד שני סובלת קשות, וכל מאכילי (או בעצם מאכילות) ה"חתולים מסכנים" האלה לא מבינים איזה נזק איום הם גורמים לסביבה. מצד שני, גם יוני בית יש יותר מידי (שוב בגלל הפרות איזון שבני האדם גרמו) ותחלס יונה זה חולדה עם כנפיים, אז לפעמים יוצא טוב גם לחתול.

דידי 650SM

New member
בקשר להיתרבות שלהם אתה צודק והחוסר איזון

שבני אדם יוצרים זה כבר בעיה אחרת לגמרי החתולים שלי מסורסים ואני גם עושה כל מאמץ לעקר את חתולות הרחוב גם שלא יתרבו יותר מידי וגם לשמור על בריאותן ללא ספק האדם צריך לקחת בחשבון את הסביבה שלו וחיות הבר שתכלס האיזון בניהן הוא מה ששומר על העולם והטבע האדם עושה רק נזקים ואחר כך מנסה לתקן ולמזער ניזקים שיש מחלות רעידות אדמה סופות מטורפות ושאר רעות חולות שהאדם גרם לעצמו על ידי נזק לסביבה שלו

סינבד

New member
יש לי מתכון מצויין

ליונים ביין, יוצא מעדן אמיתי. הבשר של היונים קשה ויבש ולכן בישול ארוך ביין עושה לו נפלאות. נא לשים לב שאמרתי יונים, לא יונות (למי שיונה ביין עושה לו כל מיני דברים...).

gray

New member
תמיד יהיה איזה יפה נפש

כל מיני מגיני חיות שלא מבינים שכדי לשמור על חיות הבר צריך לדלל פולשים כמו חתולי בית (לא כאלה שחיים בבית) ויוני בית.

mushdubi

New member
בוא ותספר לנו היכן החתול נגע בך.

מה קרה, חתול אנס אותך בילדות?

Ridcully

New member
לפחות החתול פחות חלאה

מהרבה אנשים שאנחנו מכירים ופחות עלוקה מכמה

gray

New member
חתול הוא חתול

זה לא בן אדם, זה חיה הרבה יותר פשוטה. רובה שהורג ילד הוא לא טוב או רע, הוא רובה, מי שהביא את הילד והרובה למצב הזה הוא האשם. האדם שהביא (מתוך המון כוונה טובה וכו' כמובן) למצב שיש יותר מידי חתולים ולכן לחיות הבר הטבעיות אין יכולת לשרוד הוא האשם. בדרך לפתרון הבעיה, יהיו לא מעט חתולים שיהיה להם לא נעים, מה לעשות, גם אם נוציא להורג את כל הרווקות התל אביביות הזקנות שמאכילות חתולים (ונושאות בהרבה מהאשמה) בעיית החתולים כבר קיימת. צריך לטפל בצימצום החתולים+להסביר שהאחלת חתולים אינה אהבת חיות, אולי אהבת חתולים, על חשבון הטבע והסביבה. אולי כדאי להלחם גם בבעיית החולדות (אולי אפילו לפני) כי למרות שרוב החתולים לא מתעסקים עם חולדות-עדיין יש כאלה שכן.

gray

New member
בשירשור על ערבים שיושבים על האופנוע

שלך נדבר גם עליהם.

למעלה